JaMaDa 18.08.2008 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 hmmm... muszę się lepiej rozejrzeć ... a namiary na tynkarzy poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 To jak? Teraz tylko zimujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 19.09.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 To jak? Teraz tylko zimujecie? Tak, domek będzie się aklimatyzował do wiosny... no może zamontujemy szambo, albo zrobimy instalacje gazową . Tego jeszcze nie wiemy. A obecnie staram się ogarnąć śmietnik wokół domu ... a jest przy tym trochę roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Oj wiem coś o tym. My ciągle coś przenosimy, wyrzucamy, palimy itp i wcale bałagan się nie zmniejsza... Nie wiem ja to się dzieje. Rozmnaża się przez pączkowanie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Puk puk wiosna przyszła (może za oknem nie widać ale kalendarz nie kłamie ). Jakie plany na niedługą przyszłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts