DiW 12.05.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 otrzymałam następującą wycene za wykonanie łazienkipodłoga=12 m2ściany=23 m2dwa pasy dekorówmontaz wc, wannyzabudowa jednej ściany szafką z obłozeniem kaflami boków i blatu oraz osadzenie umwalki, zabudowa około 3 mbrazem 2900 zł prosze o opinie czy to w miarę sensowna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 13.05.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 wprawdzie nie znam szczególów ale sadząc z dosw przy takich pracach schodzi 2-3tygodnie,jesli plytkarz jst precyzyjny a klient wymagający ,myśle ze cena jest jak najbardziej ok nawet powiedzialbym ze absolutnie niewygórowana,nawet jak na tak małą ilosc danych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 13.05.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 otrzymałam następującą wycene za wykonanie łazienki podłoga=12 m2 ściany=23 m2 dwa pasy dekorów montaz wc, wanny zabudowa jednej ściany szafką z obłozeniem kaflami boków i blatu oraz osadzenie umwalki, zabudowa około 3 mb razem 2900 zł prosze o opinie czy to w miarę sensowna cena Normalna cena.Jak chcesz to w podpisie jest odnośnik do zdjęć łazienki którą robiłem kosztowała inwestora 2500 zł (robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts