Mroovka 12.05.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Czy w salonie, w którym nie będzie ogrzeawnia podłogowego warto kłasć płytki ? Taka podłoga wydaje mi sie praktyczniejsza- przez dużą częsć roku drzwi na taras bedą otwarte non stop, w czasie deszczu również, funkcje salonu przejmie częsciowo ogród, wszycy będziemy częsciej korzystać z drzwi ogrodowych niż frontowych. Pytam, bo jakos przyjęło się , ze jesli płytki w salonie to raczej na podłogówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 przyjelo sie ? to nie tradycja to dobra praktyka .... a powaznie: idz do kogos kto ma podlogowke pod terrakota, a potem zaraz do kogos kto nie ma .... potem juz nie bedziesz miec watpliwosci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 12.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 tez nie proponuję chociaz jestem wielką fanka terakoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 No i dlatego warto dać płytki, żeby nie rozpaczać nad zadeptanym parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 13.05.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mam porównanie - w całym mieszkaniu miałem gres ale nie miałem podłogówki, teraz w domu też mam gres ale z podłogówka. Różnica kolosalna - oczywiście jeżeli chodzi o komfort cieplny, natomiast bez wątpienia jest to szalenie praktyczne rozwiązanie. Jeżeli masz zamiar chodzić boso to niestety bez podłogówki będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 13.05.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie mam zamiaru chodzić boso. Boję się, ze jednak będzie czuć zimno od tej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 13.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Terakota bez podłogówki jest bardzo zimna - mam wszędzie na dole oprócz pralni i jak tam zimą wchodzę to czuję bardzo wyraźną różnicę. Raczej Ci odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 13.05.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mam na podłodze gres i nie mam podłogówki.Jak dla mnie w porządku, bo: łatwo się sprząta, nie niszczy się od psich pazurów tudzież ludzkiego obuwia, drzwi na taras otwarte więc dużo się "towaru" nanosi.Na boso nie chodzę, siadam na kanapie nie na podłodze, więc mnie zimna podłoga nie przeraża, nie mam małych dzieci które mogłyby się bawić na podłodze.Podsumowując - rozwiązanie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts