Pawek budowniczy 12.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam!Czy ktos z Was jest uzytkownikiem Tego kotla gazowego/prosze o opinie!Pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 12.05.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ja jestem posiadaczem ale dopiero hydraulik mi go montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 13.05.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam!Czy ktos z Was jest uzytkownikiem Tego kotla gazowego/prosze o opinie!Pozdrawiam i dziekuje. Nie mam takiego kotła, ale w latach 1999-2000 kilka Wolfów montowałem i wiem, że użytkownicy są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 13.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja również mam kociołek Wolf, CGB-11 ale niedawno powieszony i jeszcze nie odpalony bo na gazownie czekam. Ale póki co nie żałuję wyboru a parę stówek więcej trzeba było zapłacić. Na forum zbyt wiele na temat tej firmy nie znajdziesz, (co ja znalazłem chyba wszystko było na tak) ja go wybrałem po przestudiowaniu kilku instrukcji montażu i serwisowania kotłów podobnej klasy różbych firm dostępnych na rynku. Po zdjęciu obudowy sprawia bardzo dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 13.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 jako instalator zrobiłem pare kotłowni - na razie bezawaryjne ale jak nawali to się okaże jak firma prężna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 16.05.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Mam u siebie kociol kondensacyjny WOLF'a CGB 35 + zasobnik SEM-1-300 + automatyka pogodowa BM + zestaw 2 kolektorow plaskich TOP SON F3 + etc., etc. Sezon zimowy 2007/ 2008 byl pierwszym z moja nowa kotlownia i jak do tej pory jestem b. zadowolona. Przede wszystkim, komfort i intuicyjna obsluga urzadzenia. Dobrze mi to wszystko hula ale na dlugofalowa ocene trzeba bedzie jeszcze poczekac. A solary - mimo wahan - okazaly sie strzalem w 10-tke. G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 16.05.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ja mogę dołączyć tylko jako posiadacz (jeszcze w magazynie) CGB-20 +CSW120 +BM. Jak zbierałem ceny to wszyscy dystrybutorzy informowali o podwyżce od 19. pozdrfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 16.05.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 O a co tak wszyscy kupują Wolfa Ja to wychodzi cenowo w porównaniu np z Vailantem. Te solary to też Wolfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frisky 09.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Mi przez dwa lata psuł się 5 razy. Ciągłe problemy z komorą spalania. ODRADZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts