Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Politechnika Warszawska- I N Ż Y N I E R I A L Ą D O W A !

Gość MURATOR-KA

Recommended Posts

W zasadzie to przeczytaj jeszcze raz swój post i powiedz co autor miał na myśli.

Nie wiem czy ty jesteś absolwentem inżynierii lądowej czy takich szukasz no i po co. Aby im powiedzieć cześć czy, aby wymienić się doswiadczeniem. Jeśli chcesz pogadać na tematy towarzyskie to nie tutaj-zajrzyj do kawiarenki-jeśli na tematy budowlane, to powiedz co ci leży na wątrobie.

Pozdrawiam

Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz, a przypadkiem trafiłaś na forum muratora, w którym rozmawiają ludzie budujący DOMY! i wymieniają się swoimi problemami, wnioskami i doświadczeniami...a Tobie raczej potrzeba forum towarzyskiego albo może matrymonialnego :lol: , może takie też znajdziesz jak dobrze poszukasz...a i proponował bym Ci tak nie wrzeszczeć to może....kto wie.....może nawet forum matrymonialne nie będzie Ci potrzebne :lol: :lol: :lol:

Gość MURATOR-KA
...ZASZŁO MAŁE NIEPOROZUMIENIE.... JESTEM OD 5 LAT MĘŻATKĄ I MAM Y CZTEROLETNIE DZIECKO. A PYTAM O INŻYNIERIE LĄDOWĄ PW- BO OD PAŹDZIERNIKA WZNAWIAM STUDIA TYLE ŻE TYM RAZEM NA ZAOCZNYCH Z RACJI NATŁOKU OBOWIĄZKÓW ŻYCIA CODZIENNEGO.... DLATEGO PRZEPRASZAM JEŚLI ŹLE LUB MAŁO PRZEJRZYŚCIE SIĘ OKREŚLIŁAM NA WSTĘPIE

Wątek wygląda na zwykłe chwalenie się swoim wykształceniem.Tak sądzę.

Czy mi się wydaje czy na Politechnice Gdańskiej odbyła się "siekierezada"

HEJ!

Z tym chwaleniem się masz pełną rację. Gorzej jak ktoś nie ma się czym pochwalić :( .

Jeżeli, jedynym kryterium oceny uczelni są tego typu sensacje to proszę bardzo - poczytaj sobie - może Ci ulży.