Gość MURATOR-KA 14.09.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Witam serdecznie:):):)- absolwent lub student wydziału Inżynierii Lądowej....??????????? .....pytam nie z ciekawości a raczej z braku pewnych wiadomości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 15.09.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 W zasadzie to przeczytaj jeszcze raz swój post i powiedz co autor miał na myśli.Nie wiem czy ty jesteś absolwentem inżynierii lądowej czy takich szukasz no i po co. Aby im powiedzieć cześć czy, aby wymienić się doswiadczeniem. Jeśli chcesz pogadać na tematy towarzyskie to nie tutaj-zajrzyj do kawiarenki-jeśli na tematy budowlane, to powiedz co ci leży na wątrobie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 15.09.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz, a przypadkiem trafiłaś na forum muratora, w którym rozmawiają ludzie budujący DOMY! i wymieniają się swoimi problemami, wnioskami i doświadczeniami...a Tobie raczej potrzeba forum towarzyskiego albo może matrymonialnego , może takie też znajdziesz jak dobrze poszukasz...a i proponował bym Ci tak nie wrzeszczeć to może....kto wie.....może nawet forum matrymonialne nie będzie Ci potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość MURATOR-KA 15.09.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 ...ZASZŁO MAŁE NIEPOROZUMIENIE.... JESTEM OD 5 LAT MĘŻATKĄ I MAM Y CZTEROLETNIE DZIECKO. A PYTAM O INŻYNIERIE LĄDOWĄ PW- BO OD PAŹDZIERNIKA WZNAWIAM STUDIA TYLE ŻE TYM RAZEM NA ZAOCZNYCH Z RACJI NATŁOKU OBOWIĄZKÓW ŻYCIA CODZIENNEGO.... DLATEGO PRZEPRASZAM JEŚLI ŹLE LUB MAŁO PRZEJRZYŚCIE SIĘ OKREŚLIŁAM NA WSTĘPIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 15.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 ale co z tego wynika? cieszymy sie z udanego zycia osobistego i sukcesów w nauce, ale nadal nie rozumiem czego szukasz poprzez ten post w tym miejscu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 15.09.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ona chyba nie wie dokąd trafiła- kilka jej postów to jakieś idiotyzmy. Pozdrawiam normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.09.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 moja mama jest po inżynierii lądowej na PW, mogę ją zapytać...Aleotsochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 15.09.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Wątek wygląda na zwykłe chwalenie się swoim wykształceniem.Tak sądzę. Czy mi się wydaje czy na Politechnice Gdańskiej odbyła się "siekierezada"HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.09.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 ja się chwalę wykształceniem mojej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pijak 16.09.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 nie wiem czy to cos wniesie do dyskusji ale ja skonczylem Politechnike Wroclawska na szczescie nie wydzial inzynierii ladowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 22.09.2003 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Wątek wygląda na zwykłe chwalenie się swoim wykształceniem.Tak sądzę. Czy mi się wydaje czy na Politechnice Gdańskiej odbyła się "siekierezada" HEJ! Z tym chwaleniem się masz pełną rację. Gorzej jak ktoś nie ma się czym pochwalić . Jeżeli, jedynym kryterium oceny uczelni są tego typu sensacje to proszę bardzo - poczytaj sobie - może Ci ulży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.09.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 A już się martwiłem, ze to ja zadaję pytania w sposób najbardziej zagmatwany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.09.2003 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Proponuję wrzucić powyższy wątek (szczególnie pierwszy post) (bardzo serdeczne i przyjacielskie pozdrowienia dla autor-ki ) (murator-ka) do "konkursu tekstów-debeściaków". I od razu przyznać nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts