Madzia i Grzesio 12.05.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam forumowiczów Czy może ktos uzytkuje wkład koinkowy arysto?właśnie zdecydowaliśmy się na zakup 10p z giętą boczną szybą, bedę wdzięczny za opiniepozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 13.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja mam ale 10p prosty. Spisuje się bardzo dobrze, łądnie i szybko nagrzewa pomieszczenia na piętrze i dopuki szyba jest czysta to ładnie widać płomienie. Szamotowe cegły jak dobrze rozpalisz wypalaą się do czysta ale po pierwszym paleniu już nigdy nie będą tak czysta jak nowe. Popielnik wystarcza na 7-10 dni. Niestety szyba i patent z kurtyną powietrzną to mit. Zabrudzi się i ogólnie niewiele daje ta kurtyna.Ja chyba bym kupił ponownie ale taki z boczną szybą bez szprosa i dopłaciłbym za szybę pirolityczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Powiem tylko tyle , że sam mam zamiar kupić wkład arysto. Po wielu poszukiwaniach tej firmy mi najbardziej pasują. Pnadto robią je 10 km od mojego miejsca zamieszkania więc z ew. serwisem zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.08.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 I ja chyba zmienię koncepcję... początkowo chciałem panoramę, ale zmieniła mi się koncepcja kominka i podoba mi się ten Arysto 10 D PJ .... tylko ma 3 wysokości fasady, 45,51,57 cm...chyba wezmę tę środkową/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigurd 31.08.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja użytkuję od kilku miesięcy Arysto z szybą pionową - świetny wkład, jedyne czego żałuję to fakt, że nie dopłaciłem i nie kupiłem z opuszczaną szybą, byłby większy bajer i moja roczna córka nie bawiłaby się ciągle klamką. Zgadzam się z przedmówcami: szyba w końcu i tak się pokryje sadzą, zwłaszcza, gdy drewno nie sezonowane ale wystarczy płyn do kominków i papier, 5 minut i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 I ja chyba zmienię koncepcję... początkowo chciałem panoramę, ale zmieniła mi się koncepcja kominka i podoba mi się ten Arysto 10 D PJ .... tylko ma 3 wysokości fasady, 45,51,57 cm...chyba wezmę tę środkową/// 51 m jest w sam raz, zachowane są proporcje. Ja właśnie zdecydowałam się na ten model z taką wysokością fasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 . Niestety szyba i patent z kurtyną powietrzną to mit. Zabrudzi się i ogólnie niewiele daje ta kurtyna. quote] potwierdzam tą opinie od innych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 03.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a może jeszcze zechce się ktoś podzielić doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 03.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Również chętnie poczytałabym opinie innych użytkowników Aristo. Jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 04.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My również zamówliśmy wkład tej marki model 10WWL DJ H. Mamy nadzieję, że będziemy zadowoleni. Zwłaszcza z szyby podnoszonej do góry... Chętnie poczytamy opinie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts