sikorb 12.05.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 witam Posiadam fiński domek czyli typowa konstrukcja modułowa lub jak kto woli szkieletowa. Mam zamiar dostawić do jednej ściany dodatkowy pokój 4m szeroki i 7 długi czyli na całej długości mam w związku z tym pytanie jak to zrobić najlepiej dostawić 3 ściany z ingerencją w budynek już istniejący czy dobudować 4 ściany (to juz chyba nie jest dobudówka? ) i nie ingerować w istniejący budynek. czy to zmieni coś w załatwianiu pozwoleń i co będę potrzebował dobudówka ma być wykonana na płycie fundamentowej grubości 20cm bez kopania fundamentów w technologi szkieletowej lekkiej bardzo proszę o pomoc jak mam zacząć to robić pod względem prawnym i które rozwiązanie będzie lepsze pozdrawiam i proszę o szybką pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts