Szadam 15.09.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Forum muratora jest wg. mnie największym osiągnięciem tego wydawnictwa w ostatnich latach. Budowa czy remont domu to dla każdego z nas potężny wysiłek finansowy, organizacyjny, często fizyczny no i co tu dużo gadć rodzinny. Każdy z ww elementów wymaga troski i pewnej staranności z naszj strony. Łatwo coś spieprzyć. To forum umozliwia ludziom o pewnym poziomi kinersztuby wyłuszczenie pomysłu na rozwiązanie jakiegoś problemu, a jak nie to skieryuje go w poszukiwaniu profesjonalistów. Tak się składa, że większość z nas bez problemu penetruje strony producentów w poszukiwaniu wiedzy. Ale natykamy się na slogany reklamowe typu weź packę ale firmy X potrzyj na ścianie posmarowanej preparatem firmy X i pedzlem firmy X pomaluj X ...... Czy to jest wiedza profesjonalna? Uwaga będę krzyczał TO FORUM MI SIĘ PODOBA I JUŻ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.09.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 szadam, zgadzam się z Tobąponadtoto forum od paru miesięcy wydaje mi się znacznie ciekawsze, bardziej informacyjne no i szypsze niż murator, ale pssst! nie mówmy o tym za głośno, bo się murator pokapuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 15.09.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 I jest uczciwsze, bo nawet jeżeli kogoś wprowadzę w błąd to bezinteresownie. Inni to wyłapią.Są miejsca w Necie w których też są fora budowlane. Nuda Panowie. Nuda i dłużyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 A dlaczego jest ciekawsze? Bo uczestniczą w nim ciekawi, sympatyczni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.09.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 i przede wszystkim żywipo lekturze forum, czytanie muratora sprawia wrażenie czytania tablicy pamiątkowej odlanej z mosiądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.09.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 muratorze, nie obrażaj się - nadal cię kupuję - bo lubię oglądać obrazki ale do mojego niecierpliwego charakteru bardziej pasuje to forum z krótkimi, niemal komiksowymi wypowiedziami Po prostu jestem za stary i nie mam już cierpliwości czytać tych wszystkich stron. Tu jest krótko węzłowato i do rzeczy. Najfajniejszy dla mnie byłby murator z samymi obrazkami z podpisami pod nimi, bo tu na forum mi obrazków brakuje. ps. nie chodzi mi o rozkładówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.09.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Coś w tym jest ,parę razy odwiedziłam forum MuratorDom.Nudy tam straszne i bardzo mało forumowiczów.A tu zaglądam z przyjemnością choć domu nie buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 15.09.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 paj nie mowie ze ukradles mi psa na Boga (???), tylko ze moja wyglada prawie tak samo! i tez byla znaleziona rok temu na wielkanoc chuda jak szczur, przy stacji benzynowej po ciazy -z cycuchami do ziemi, tym bardziej jest nam przykro ze teraz zgineła i rozpaczliwie jej szukamy... Honoratko, z ta kradzieza, mialo to zabrzmiec wesolo, ale mi nie wyszlo... mam nadzieje, znajdziesz swojego pieska... troche oberwalo sie murator-ce od nas ..... , ale jak sobie przypominam moje poczatki to tez nie bylem lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 16.09.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Skunks, i o to mielenie obierków własnie mi chodziło! A więc śrutownik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.09.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A mi się marzy wydanie muratora, gdzie były by wszystkie nasze domki i nasze buźki. Taka Księga Domów Forumowiczów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 16.09.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 ... taaak!!! ... i to do wycinania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.09.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A mi się marzy wydanie muratora, gdzie były by wszystkie nasze domki i nasze buźki. Taka Księga Domów Forumowiczów. Pozdrawiam Kodi to jest myśl. Tylko patrząc od strony marketingowej; kto to kupi oprócz tych którzy tam będą? Raczej nie wierzę w zbyt wielkie wzięcie takie numeru - ryzykowny ineteres dla Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.09.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 mieczotronix , tdxls - założyłem wątek w minikonkursach muratora. Rozumiem, że marketingowo to słabo wygląda, ale nie musi to byc od razu wydanie muratora. Może byc dodatek na kilku stronach. Wydawnictwo nie zbiednieje a wyjdzie cała prawda kto i za ile buduje. I skończy się temat mieszkań za 300tys. jak masz dom za 150 czy 200. To jest ten marketing. Jestem otwarty na krytykę. czekam na pomysły. odsyłam do http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.09.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Niemniej takie "coś" mogło by być drukowane w kolejnych numerach Muratora i "narastająco" dodawane do zbioru zamieszczonego w internecie. Czyli coś takiego jak "Galeria domów forumowiczów" ale ujęta w pewne ramy organizacyjno-informacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.09.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 zamieszczajcie propozycje w wątku podanym w linku. Wowka - mimo wszystko jest to do przemyślenia. Już czas pokazać światu - że dom jest tańszy niż mieszkanie. To jakaś paranoja - czy tylko w Polsce? Pozdrawiam http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 16.09.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 jestem za kodi i uważam, że to chwyci i to wcale nie w wąskim gronie, zadaniem Muratora jest przybliżac ideę budowania własnego domu, a my-czyli ludzie z krwi i kości i nasze domy pokażemy, że to naprawde się dzieje i nie będa to domy modelowe, a ceny z sekocenbudu, tylko real live. Bedzie to równiez wielki sukces Muratora, że "trafił między strzechy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 16.09.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Wracając do Mrator-ki, jestem na Forum nowa, od kilku dni dopiero rozglądam się i próbuje odnaleźć. Nie powiem, sympatycznie mi się tu wydaje, ciepełko i serdeczności, sama mam kilka pytań, ale na razie staram się odnaleźć odpowiedzi w tematach już biegających po Forum (trochę to jest trudne, nie ukrywam). Zasad uczę się, przeglądając posty. Owszem, jest oficjalny regulamin, ale przecież (jak każda grupa) na pewno macie swoje zasady i pewne kryteria, którymi się kierujecie. Może jednak warto spróbować opublikować taki niezbędnik, pt. "Co każdy nowy forumowiczek wiedzieć powinien, aby...", aby właśnie nie dochodziło do takich sytuacji jak pełne goryczy wołanie Murator-ki. A Murator-ka pewno myślała, że jest to po prostu oryginalny sposób zwrócenia na siebie uwagi w gąszczu tysięcy trzystu pytań... PS. Czy aby nie popełniłam faux pas pisząc, zdawałoby się, już nie na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Nie,Aniko,nie popełniłaś faux pas. Mi też zrobiło się żal MURATOR-KI,bo nie sądzę,żeby miała złe zamiary. Każdy kiedyś zaczyna. Co do zasad,to chyba można stwierdzić,że poza tymi ogólnymi nie ma. Najlepiej rozpocząć drążenie tematu od przeszukania archiwum.Szukać na różne sposoby.Ja wrzucam dane słowo w różnych przypadkach.Szukam wg firmy.Różnie.Jak to na forum. Co do sposobu ujęcia forumowiczów,to zdradzę Ci jeden.Najlepszy,jest na "blondynkę"-bidulę,która nie odróżnia młotka od łopaty.Tylko nie zdradź mnie! A tak na poważnie to muszę Ci pogratulować.Trafiłaś w cudowne miejsce pełne życzliwości,magicznej więzi,kreatywności.I możliwości poznania REALNYCH PRZYJACIÓŁ. Czego życzę Ci serdecznie. opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.09.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Opal, a czemu takie ciepłe zdania anonimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts