alina1962 13.05.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 proszę o radę, w jaki najlepszy sposób ułożyc deski bambusowe, czy mozna to zrobic na pianke, czy lepiej, zerwac stara podloge, i na klejdziekuje za podpowiedzi.pozdrawiam Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 tego nie wiem ale bambus mi sie podoba, Jak położysz to pokaz fotkę? proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioter 13.05.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ja mam bambus ciemny deski sa klejone i nie wiem czy jest mozliwosc polozenia ich na pianke, gdyz deski sa nie zastrzaskowe tylko na wpust-wypust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 jakiego rodzaju są to deski???Czy maja tzw klik samozatrzaskowy czy gładkie pióro i gładki wpust w pierwsszym przypadku mozesz i kleic i ukladac na zasadzie posadzki plywajacej w drugi tylko kleic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 14.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja przykleiłem na specjalny dwuskładnikowy klej do bambusa (na zdjęciu ten czerwony pojemnik) http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/Dsc03531.jpg http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/Dsc03529.jpg więcej w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 14.05.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ja mam bambus ciemny deski sa klejone i nie wiem czy jest mozliwosc polozenia ich na pianke, gdyz deski sa nie zastrzaskowe tylko na wpust-wypust. Mam pytanie - jak sprawuje się podłoga z desek bambusowych - zaintrygowało mnie to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyot 14.05.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ja mam bambus ciemny deski sa klejone i nie wiem czy jest mozliwosc polozenia ich na pianke, gdyz deski sa nie zastrzaskowe tylko na wpust-wypust. Mam pytanie - jak sprawuje się podłoga z desek bambusowych - zaintrygowało mnie to rozwiązanie. Hej. Wyjątkowo dobrze... commor ,czy cegły przy listwach podłogowych to nic innego jak 'docisk' ? Sugeruje to tyklo klej montażowy... Jeżeli na ścianie jest gładź gipsowa,polecałbym jednak od czasu do czasu dać spinki. Pozdrawiam,pyot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 14.05.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Spinki to nie bardzo, gdyż jest to bambusowa listwa przypodłogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina1962 16.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 dziekuje za odpowiedzi na moj post, moj mąż chce polożyc te deski na pianke, 3 i kleic klejem do drewna, oczywiscie kladzie to na stara podloge, czy to po jakims czasie nie powygina sie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Podrównać cykliniarka stara podłogę porzadnie odkurzyc i przykleić do podłoża na kleju syntetycznym..wtedy się nie powygina i będzie ją można odnowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina1962 19.05.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 dziekuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolas22 12.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A ja trochę z innej beczki. Czy ktoś ma bambus położony na podłogówkę? Czy w ogóle można go zastosować przy takim ogrzewaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 12.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ja ma deski bambusowe na podlogowce juz rok i nie mam zadnych problemow na poczatku wydzielaly specyficzny zapach nie umiem go okreslic ale nic nieprzyjemnego obecnie juz wydzielaja go w o wiele mniejszej ilosci wyczuc go mozna jedynie jak nasza sypilanie jest szczelnie zamknieta. Ogolnie drugi raz nie polozylbym bambusa jest bardzo miekkii i latwo sie rysuje pozatym trudno sie go cyklinuje trzeba mies specjalna cykliniarke.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 wszystko sie zgadza..nic wielce twardego zbambusa na naszym rynku nie ma lakiery na deskach gotowych bywaja różne ale zgadza sie jedno że cena w marketach budowlanych jest przystępna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts