waldeken 15.09.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Proszę o opinie na temat tego projektu.....moze ktoś juz podjął decyzje i .......... Mam waska dzialke 20 na 43 z wjazdem od zachodu.....jestem bliski decyzji......pozdrawiam waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugra 15.09.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Rany ! Daj link do projektu, bo o czym tu rozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 16.09.2003 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 ops....prosze http://www.archi-projekt.com.pl/projekty/ap_112.htm i czekam na opinię...... pozdrawiam waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugra 16.09.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ja mam podobny problem tyle że z parterowym. Ten projekt jest OK, ale... - duże nasłonecznienie kuchni- spiżarnia od płd-zachoduProponuję szukać dalej. Zobacz projekty Studia Atrium.http://www.studioatrium.plMam w domu sporo katalogów to poszukam czegoś ciekawego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 16.09.2003 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ja mam podobny problem tyle że z parterowym. Ten projekt jest OK, ale... - duże nasłonecznienie kuchni - spiżarnia od płd-zachodu Proponuję szukać dalej. Zobacz projekty Studia Atrium. Pozdrawiam chce zrobic przejscie z kuchni do salonu........ na wysokosci "rogu kuchennego" mam drzewa (swierk - da mi troche zacienienia w lato i zime i modrzew - dodatkowo w lato .........spiżarnię....kasuję......to przezytek juz swoja zone przekonalem...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugra 16.09.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Myślę że domek jest w porządku, prosty i ładny. Spiżarnia się przydaje; nie bardzo sie tu z Tobą zgodzę ale jezeli przekonałeś już kogo trzeba to pozostaje Ci tylko jedno. Startuj i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 16.09.2003 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Dzieki za opinie.....moj pierwszy projekt to D33 Muratora (10,7x10,7) ....tez chcialem na poczatku 2 pokoje na dole extra......ale okazuje sie, ze dzialka jest w obszarze hłe hłe rezydencjalnym i garaz musi byc w bryle...także moj gabinet bedzie ))) w garazu ......... zamierzam jeszcze zrezygnowac z ogrzewania gazowego na rzecz elektrycznego (naczytalem sie postów na forum) i cos zrobic z dachem...niepotrzebne mi sa balkony PS. pan z archiprojektu...... - maja siedzibe przez droge z moim miejscem pracy )) (prawie)...powiedzial mi, ze za bardzo nie ma wziecia...ten projekt cyt. : "ludzie buduja teraz wieksze domy" ))) pozdrawiam waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugra 16.09.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Oj nie robiłbym tego. Choćby nie wiem jakie cuda niektórzy wyprawiali z cyferkami, energia elektryczna jest najdroższa bo wysoko przetworzona.Ja chcę budować parterowy więc też nie mam zamiłowania do balkonów a jesli chodzi o wypowiedź pana architekta to ja wolę wybudować dom mniejszy ale ukończyć go jeszcze w tym życiu w przeciwieństwie do tych których ambicja i chęć zaimponowania poniosła. Gdybym miał więcej forsy na pewno zbudowałbym coś większego ale z pewnością nie dworekna 400 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 16.09.2003 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 )) wiem , ze nie jest tanio ale......gdy doloze instalacje ogrzewania kominkowego.....a elektrycznie..bede ogrzewal w nocy...2 razy tansza taryfa.....nie bede musial......tu powinienem wymienic ok 25 punktow za ogrzewaniem elektr.....i ......ta bomba na srodku ogrodka )) ale chyba nie musze... pozdrawiam waldek PS. dzis moje plany budowy oddalily sie makabrycznie.....okazalo sie , ze nie ma mi kto udzielic sluzebnosci drogowej.......pare ludzi (wspolwlascicieli) jest niestety juz w niebie i brak postepowan spadkowych)....ostatnia deska ratunku ...na okolo przez dwie dzialki....po porstu zalamka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugra 17.09.2003 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Bardzo mi przykro ! Sam na własnej skórze przekonałem się już nie raz co znaczy współwłasność, ale głowa do góry; na pewno coś wymyślisz. Jeśli chodzi o ogrzewanie to miałem raczej na myśli gaz ziemny. Jeżeli nie ma u Ciebie gazociągu to rzeczywiście bomby w ogródku też bym nie chciał. Pozdrawiam i trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 17.09.2003 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Dzieki za slowa otuchy.....wczoraj walczylem w geodezji......hmmm....wymyslilem...sluzebnosc na okolo przez 2 dzialki, gdzie wlasciciele zyja ))) i moga mi ją dać...nic to, ze jeden z nich mieszka w Bialymstoku...)) (nota bene droge dojazdowa mam na dzialke..jest od 30 lat...tyle, ze jest to droga prywatna:))) )...to tak jedyne wyjscie...jak nie, to kupuje kałacha i ide na Urząd )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugra 17.09.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Ja też mam drogę prywatną do działki (dokładnie mówiąc współwłasność) z tym że ja jestem jednym ze współwłascicieli. Ale i tak niektórzy z pozostałych kręcą nosem. Jak widzisz można być właścicielem a też mieć problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 30.09.2003 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 przbrnąłem...prze dzialke...teraz...kupuje aps-112 jutro....jestem juz przekonany.....bedzie malo zmian adaptacyjnych....ciekawy jestem ile krzyknie za to "mało" moj adaptator pozdrawiam waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
contyngent 16.06.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Szukam projektu domu i spodobał mi sie projekt z EXTRADOM o nazwie APS 112. Szukam kontaktu i opinii na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 16.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Extradom to kolekcja projektow roznych biur architektonicznych.Ten projekt jest z Archi-projektu. Tu masz "zrodlo" http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=112 PS My budujemy APS55 z tego biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidel 02.12.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Wprawdzie mineło sporo czasu i jestem ciekawy czy twój APS 112 już stoi bo ja właśnie do takiego dzisiaj się wprowadziłem. Chetnie na ten temat pogadam, mój priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts