Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bydgoszc/Torun - szukam ekipy do wykonczenia domu!

Recommended Posts

Witam,

to moj pierwszy raz na forum

jestem na etapie stanu surowego otwartego. Dom jest podpiwniczony, z parterem, poddaszem i nieuzytkowym strychem - ok. 400m powierzchni calkowitej. No i zaczely sie schody... Posadzki, tynki wewnetrzne i zewnetrzne, poddasze, sufity, elektryka, CO i kanaliza - generalnie cala wykonczeniowka mnie czeka, a mam klopot z wykonawcami. Zalezy mi na profesjonalnej (tzn. dobrej, sprawdzonej) ekipie, ktora ze mnie nie zedrze. Czy moglibyscie takowa polecic? Prosze o namiary na maila lub gg.Bede wdzieczna za kazda podpowiedz. ze swojej strony moge polecic dwoch fantastycznych murarzy - superprofesjonalni, niedrodzy, tylko okrutnie wolni, niestety :-?

Witam,

w zeszłym roku miałem podobny problem, zmieniłem chyba 3 ekipy. W końcu dostałem namiar od mojego szefa na sprawdzoną ekipę. Robią wszystko od a do z. Nie wiem tylko jak teraz u nich z terminami w końcu zaczął się w tym fachu chyba sezon. Jeśli interesuje Cie namiar to napisz.

pozdrawiam

• 2 years później...

Witam

polecam swoje usługi.... Wykąnczmy domy pod klucz (równiez budujemy) ... Mysle ze także nie jestesmy drodzy ceny można zawsze zbijać przy duzej robocie.

Zapraszam do obejrzenia i porozmawiania z inwestorami

pozdrawiam

Mateusz Gałka

516282763

[email protected]

zaweze mozna wysłac zakres robót do wyceny

• 1 year później...
Znam ekipe ktora robi tak szybko ze nie nadazylem dostaczac materialow.plytki idealnie zabudowy sufitow piekne.polecam firme sandor to jest numer do nich 533116108 naprawde warto biore ich od 11 lat.Caly pensjonat nad morzem zrobili mi w 4tygodnie uratowali mi zycie zdazylem na sezon he he