podłoga 13.05.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 odkupie schody uzywane wewnetrzne. moga byc krecone, kacze lub inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.05.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja mam dobre schody - lany żelbet. Wysokość 5m. Odbiór własny wraz z odkuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podłoga 13.05.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 chodzi mi o schody drewniane, do mieszkania dwopoziomowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 chodzi mi o schody drewniane, do mieszkania dwopoziomowego. no już trochę lepiej. Podaj jeszcze może z łaski swojej wymiary klatki schodowej jak i wysokość piętra, coby potencjalny sprzedawca wiedział, czy jest sens pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts