mona-32 13.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam! Jak w tytule chcę zaprojektować łazienkę nie tak tradycyjnie dół jasny ,dekor a góra ciemny pasek.Chodzi mi o jedną ściankę w innym kolorze ,pasek od lustra do umywali(z góry na dół) tak trochę pokombinować tylko nie wiem jak do tego się zabrać proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 13.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Na stronach Koło jest fajny i prosty program on-line ale tez można go zassać do swojego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.05.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Z całym szacunkiem, ale Koło ma bardzo prymitywny program do projektowania wnętrz. Nadaje się on bardziej do rozmieszczenia armatury w łazience niż aranżacji układu płytek.Polecam program PRO100 - możesz wówczas okładać ściany konkretnymi płytkami konkretnych producentów. Można ściągnąć darmowe demo ze strony internetowej. Wrzuć w google PRO100, napewno go znajdziesz. A jak pogrzebiesz na forum to znajdziesz omawiany tu niedawno wątek o programach do projektowania wnętrz z szeroką instrukcją obsługi PRO100 podaną przez specjalistkę annę-marię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Potwierdza to co napisała Annja jak do płytek to Pro100 ale jak chcesz ustawić armaturę to Koło jest bardzo fajne u mnie programik 2 dni temu bardzo mi pomógł przekonać hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jeszcze jest propagowany przez Muratora program kafelek. Niestety dostępne w nim kolekcje płytek nie obejmują wszystkich producentów. Na forum jest wątek, w którym podpowiedziano jak można dodać intersujące nas płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarnulka23 15.05.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy ktoś wie gdzie dokładnie znajdują się te wskazówki dot dodawania kafelków do Kafelka??Pro 100 nie chce mi działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.05.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy ktoś wie gdzie dokładnie znajdują się te wskazówki dot dodawania kafelków do Kafelka??Pro 100 nie chce mi działać właśnie wczoraj zainstalowałam pro100_demo_pl i nie dość, że ściągał się ponad 6 godzin to również nie chce działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarnulka23 19.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Czy ktoś wie gdzie dokładnie znajdują się te wskazówki dot dodawania kafelków do Kafelka??Pro 100 nie chce mi działać właśnie wczoraj zainstalowałam pro100_demo_pl i nie dość, że ściągał się ponad 6 godzin to również nie chce działać... heheh u mnie to samo, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 19.05.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Czy ktoś wie gdzie dokładnie znajdują się te wskazówki dot dodawania kafelków do Kafelka??Pro 100 nie chce mi działać właśnie wczoraj zainstalowałam pro100_demo_pl i nie dość, że ściągał się ponad 6 godzin to również nie chce działać... Hm właśnie mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WODNIKUS 04.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja mam PRO100 z emule. Śmiga jak złoto. Tylko mam problem z położeniem dodatków do płytek. Jak przeciągam płytkę to cała powierzchnia jest tylko z jednego elementu. Co zrobić aby układać płytki wraz z dodatkami i aby można było kłaść od połowy ściany itp.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wodnikus, polecam wątek http://forum.muratordom.pl/program-do-projektowania-ukladu-plytek,t124704.htm Poszukaj pojęcia "płyta osłonowa" a dalej już pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts