Monis 23.02.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak to się mówi- coś za coś- zamiast drzwi wewnętrznych były wakacje- organizowane indywidualnie. Mój mąż się postarał i praktycznie wszystko sam załatwił- ja tylko jechałam na gotowe W Tajlandii teraz też jest zima , czyli ok 35 st C Dziękuję wszystkim za odwiedziny Sonika- mam nadzieję, że będzie nam się dobrze mieszkało. Narazie jest cool INEZ2007 siły mamy, tym bardziej, że już jesteśmy u siebie. Bliżniątrodzice powinnaś zmienić nick!!! Gratuluję serdecznie trzeciej pociechy! Dla Was to już z górki- doświadczenie macie nie małe, więc mała córcia to bułka z masłem Tofee narazie u nas jest baaaaardzo pusto. Sypialnia jest najbardziej zameblowanym pomieszczeniem prócz kuchni Oczywiście z czasem i pieniędzmy dojdą jakieś mebelki- ale narazie trzeba zapłacić za gaz, więc tragedia... Nasz narożnik ma przyjechać pod koniec tygodnia. Od dziś maluje się salon Aguleczka jeszcze fajniejsze od fotek są prawdziwe drapieżniki Ps. ja też już marznę jeśli to kogoś pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jak to się mówi- coś za coś- zamiast drzwi wewnętrznych były wakacje- organizowane indywidualnie. Mój mąż się postarał i praktycznie wszystko sam załatwił- ja tylko jechałam na gotowe Kurcze a mój mąż woli drzwi wewnętrzne niż wakacje - w tym roku jeśli w ogóle to lecę sama z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.02.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wakacje bez chłopa- też fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 24.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Monis! Najpierw wyrażę dwie zazdrości... Super wakacje mieliscie... Fajnie Wam, że juz mieszkacie w domku... Hmmm, no ale co się odwlecze, to nie uciecze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.02.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Monis! Hmmm, no ale co się odwlecze, to nie uciecze ;P pewnie, że tak już bliżej niż dalej... i sami niedługo zamieszkacie we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pusto nie pusto najważniejsze że wreszcie na swoim i wszystko jest takie świeże, nowe i WŁASNE . Tak więc czekamy na kolejne foteczki i miłego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.02.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 właśnie! najważniejsze że u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 01.03.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 SUPER DOMEK, zazdroszcze ze juz mieszkacie, my dopiero na wiosne zaczynamy. Monika powiedz mi dlazego nie zrobiłas grafitoej dachówki tak jak chciałas? ja taka planuje - tylko musze kolor okien dopasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.03.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 SUPER DOMEK, zazdroszcze ze juz mieszkacie, my dopiero na wiosne zaczynamy. Monika powiedz mi dlazego nie zrobiłas grafitoej dachówki tak jak chciałas? ja taka planuje - tylko musze kolor okien dopasowac. Witam w naszych skromnych progach. Nie zrobiłam grafitowej dachówki bo bardzo chciałam brązowe okna na zewnątrz, a jakoś mi to razem nie pasuje... Wstąpiłam do Twojego dziennika i chciałam się wpisać o komntarzy, ale niestety odnośnik ze stopki jest do dziennika, a nie chcę tam "syfić"... Czekam na dobry link a napewno będę wpadać. W jakiej miejscowości macie ziemię? Dekarzy, elektryków, poddaszowców możemy polecić w 100%, jak macie jakieś pytania- walcie jak w dym.. My też z Bemowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 01.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ach Monis cudownie, że mieszkasz. Ale tego Ci nie zazdroszczę bo też się doczekam własnej przeprowadzki Zazdroszczę Ci wakacji!!!! Fajnie pięknie, cudownie.... Moniczko powiedz ile daliście za schody?. Nasz stolarz zaśpiewał nam 10 tyś za dębowe. Nie wiem czy to dużo, jak się do tego odnieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 02.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Monia, możesz już pisać, dodałam do dziennika przykładowe elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.03.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 powiedz ile daliście za schody?. Nasz stolarz zaśpiewał nam 10 tyś za dębowe. Nie wiem czy to dużo, jak się do tego odnieść? za materiał na schody daliśmy ok 3 tys - dąb I klasa robocizna (z cokołami ale bez barierek)- 2 tys mamy 15 stopni i 2 spoczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 I jak, ściany pomalowane ? Narożnik dojechał? wcześniej pisałaś że miał dotrzeć chyba w piątek?? Czekamy na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.03.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 I jak, ściany pomalowane ? Narożnik dojechał? wcześniej pisałaś że miał dotrzeć chyba w piątek?? Czekamy na kolejne zdjęcia Oui! salon i przedpokój pomalowane. Narożnik, fotel i stół dotarły w piatek. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia A dla Was robi się wreszcie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 03.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czesc Monicka, dziek iza namiar do sertyfikatu energetycznego-dzisja odebralam: sprawnie, szybko, bez problemowo. Widze ze koncowecka coraz blizej..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.03.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czesc Monicka, dziek iza namiar do sertyfikatu energetycznego-dzisja odebralam: sprawnie, szybko, bez problemowo. Widze ze koncowecka coraz blizej..) No to super, że masz już certyfikat. Kiedy składasz dokumenty do starostwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 03.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Monicka,certyfikat juz mam, zrobili w 4 dni.Czekam na mapy ot geodeta, mam nadzeje ze beda do konca tygodnia(czekam ot stycznia). Jak dostane mapy sciagam kier. budowy na wypelnienie dzieniku i na oswiadczenia o szambo.. a musymy zdarzyc przed 17.03, bo bank zacznie nas naczyskac. Mam pytanko, ile placzylas za opninie kominiarskej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.03.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Za opinię daliśmy chyba 200 zł (mąż nie pamięta a to on załatwiał...) Kierownika to juz ścigaj bo potem będzie gadał, że nie ma czasu i niepotrzebnie Ci wszystko przeciągnie. Jakoś długo czekasz na te mapy od geodety- przyciśnij go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No i fot nadal brak A my liczymy już dni kiedy wreszcie zacznie coś się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ja sie mieszka? i daj więcej tych zdjęć - co żałujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts