nitubaga 04.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 eeeeeeee jurlop znaczy sie był.....super... a fotki....som....hm........nie ma ale będą, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.08.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dla zachęty... http://img142.imageshack.us/img142/4385/copyofelk021dh6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 zachęta załapana.... a teraz coś bardziej personalnego poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.08.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 hehe. Wiedziałam że rybka złapie haczyk to niech będzie personalnie: Viki- zdjęcie paszportowe http://img139.imageshack.us/img139/3734/9573fo8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.08.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Niżej przedstawiam zawody przedolimpijskie: Viki wyławiająca kamyczki z jeziora- przytrzumuje ofiarę łapą, zamyka oczy i wsadza łeb pod wodę http://img178.imageshack.us/img178/5584/9617fz8.jpg Może sztafeta? Oczywiście najważniejsza jest tradycja- patyczek musi być! I nie wypuszcza jak nasi sztafeciarze http://img511.imageshack.us/img511/967/9596im9.jpg ewentualnie pływanie z jabłkiem w zębach- nowa dyscyplina olimpijska http://img155.imageshack.us/img155/7535/9630sz9.jpg może być też drzemka w międzyczasie- najważniejsze jednak żeby nie upuścić patyczka http://img119.imageshack.us/img119/2102/9654fa5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 oj widzisz jak Ty się migasz.....ale nie ze mną te numery.... dawać mi tu właścicieli Viki-olimpijczyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.08.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 oj widzisz jak Ty się migasz.....ale nie ze mną te numery.... dawać mi tu właścicieli Viki-olimpijczyka.... Viki to olimpijka a nie olimpijczyk skrót od Viktorii I nie migam się. Serio serio. Nie robiliśmy sobie zdjęć w tym roku- tylko suka i natura poszla pod obiektyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 04.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dzięki za namiary, skontaktowałam juz się z hydraulikiem, teraz czekam na wycenę . sunie masz fantastyczną i jak pozuje do zdjęć ps- u mnie po każdym wyjezdzie psy maja mase zdjęć a my jakos tak się składa że zadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 06.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Okna wstawione, czyli niedługo baj baj ekipo tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.08.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Okna wstawione, czyli niedługo baj baj ekipo tynkarzy Chciałabym... narazie to ekipa tynkarzy zrobiła nam baj baj i zniknęła z budowy. Nie ma ich 2 dni! nie wiem co się dzieje, nie mogę się do nich dodzwonić- nie odbieraja, albo mają wyłączony telefon. szukam pilnie w takim razie tynków maszynowych do garażu ! macie kogoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 06.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 oj nie wiem czy na sam garaż ktoś będzie chciał się w ogóle pofatygować musiałabyś sie rozejrzeć po okolicy może robią tynki u kogoś w pobliżu to wtedy na pewno wzięliby dodatkową robotę...pewnie przy okazji znikając pierwotnym zleceniodawcom z placu budowy na kilka dni no a jak się będziesz rozglądać to może i swoich fachowców odnajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 10.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam. Wlasnie przeczytalam sobie Wasz dziennik. Duzo zdjec co zastepuje wszystkie zbedne opisy. Domek rosnie w tempie niesamowitym. Fajnie tak popatrzec . Sama bym chciala aby u mnie ruszylo ciut szybciej. Z calej galerii zdjec dla mnie wygral kibelek z szafy . Ale tak naprawde to nie o tym chcialam. Chcialam powiedziec ze piosenka , ktorej slowa umiescilas w swoim dzienniku jest jak dla mnie napisana : ...Wybuduję dom drewniany... - moj dom jest w konstrukcji drewnianej ...Wybuduję dom słoneczny Na polanie jasnej ..... - Dookola mojej dzialki nie ma drzew. Sloneczne pola i nic wiecej (narazie ) ...Będę wracał już bezpieczny Do tych kątów własnych .... - Jestem na emigracjii wiec kazdy moj przyjazd do Polski jest powrotem:) ...Człowiek powinien dom wybudować Drzewo zasadzić, syna wychować ... - dom sie buduje, syn jak malowany lat ma 12 a na drzewo jest mnostwo miejsca w ogrodzie ...Choćby wyjechał na długie lata.... - taaak , to juz lata i jeszcze kilka przede mna ...Będzie tam wracał z każdej podróży Z każdej podróży.....hej ! ...- jako , ze moj partner jest obcokrajowcem - podrozom pewnie nie bedzie konca ...Może będę w nim szczęśliwy Może będę wolny."... - o czym innym moglabym marzyc. Jak widzisz nie moge sie oprzec aby podkrasc od Ciebie ten tekst. Mam nadzieje , ze nie bedziesz mi miala tego za zle moja imienniczko . Pizdrawiam serdecznie i bede kibicowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 11.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czesc Monius,dawno nie otwiedzalam twojego dzienika.. i jestem pod wrazenie. Super wam idzie! Tynki tradycjine, naprawda tyle czasu zainuje. U nas robyli 3 bity tygodnie, ekipa 4 osobowa 600m^2, po 12 godzin na dzien. U nas w garazu nie tynkowaly normalnie czesc sciany i sufit, a nakleili najpierw styropian a poten pociagneli klejem.Jesli chodzi o szamba..jestem przerazona..jak mozna szprzedac taki bubel!!To wyglada tak jak by nie bylo s betonu, a s plyt gypsowych. My zamontowalismy szambo w podiezdie przed garazem. Ja ot tej firmy ktora wam to spzredala by wyciagnela pieniedzy, ze by oni przejechali na wlasny koszt i to zabrali..i poszukala inegi dostawca!! Jesli by nie chcieli uznac reklamacji..umiescila bym te zdiecia w inecie jak ich "reklamowka"Widze ze wybralas talie samy plytecki do lazienki co my.Tez bedzie bambus paradyza w lazience dla dzieciakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 11.08.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Emwu cieszę się, że piosenka przypadła Ci do gustu. Nie mam nic przeciwko- możesz podkradać. zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 11.08.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czesc Monius, dawno nie otwiedzalam twojego dzienika.. i jestem pod wrazenie. Super wam idzie! Tynki tradycjine, naprawda tyle czasu zainuje. U nas robyli 3 bity tygodnie, ekipa 4 osobowa 600m^2, po 12 godzin na dzien. U nas w garazu nie tynkowaly normalnie czesc sciany i sufit, a nakleili najpierw styropian a poten pociagneli klejem. Jesli chodzi o szamba..jestem przerazona..jak mozna szprzedac taki bubel!!To wyglada tak jak by nie bylo s betonu, a s plyt gypsowych. My zamontowalismy szambo w podiezdie przed garazem. Ja ot tej firmy ktora wam to spzredala by wyciagnela pieniedzy, ze by oni przejechali na wlasny koszt i to zabrali..i poszukala inegi dostawca!! Jesli by nie chcieli uznac reklamacji..umiescila bym te zdiecia w inecie jak ich "reklamowka" Widze ze wybralas talie samy plytecki do lazienki co my.Tez bedzie bambus paradyza w lazience dla dzieciakow. Dziękuję Irenko za odwiedziny. no trochę mnie już denerwują te tynki, tym bardziej, że ekipa "zachlała"... Jeśli chodzi o szambo- to oni nikogo się nie boją. W necie niestety mają złą opinię o czym wcześniej nie wiedziałam. Nie przyszło mi tym razem do głowy, żeby poszperać. Ten właściciel ma nas głębooko w poważaniu, niby miły, niby przyjadą a czekamy na nich od miesiąca...aż szkoda słów, bo napewno nie byłyby cenzuralne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 monis ale ładnie ten wasz domek wygląda a drzwi zewnętrzne już są? foteczki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Monis, i co udało się z tynkarzami? wysłałam Ci na priv jeszcze kilka numerów tel., dzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.08.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Bartolinka- nie udało się. Znalazłam jakichś tynkarzy przez faceta, który załatwiał nam murarzy. Mają być może jutro... Skaba- drzwi są, ale zdjęć brak. Drzwi wejściowe mają dziurę nad sobą trzeba albo zamurować, albo wstawić jakiś świetlik... I powiem szczerze, że opadłam juz z sił. Mam deprechę jak stąd do Pekinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Monis trzymaj sie kobieto - jutro będzie lepiej. Trzymam kciuki za tynki, zobaczysz jeszcze bedziesz się z tego śmiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Bartolinka- nie udało się. Znalazłam jakichś tynkarzy przez faceta, który załatwiał nam murarzy. Mają być może jutro... Skaba- drzwi są, ale zdjęć brak. Drzwi wejściowe mają dziurę nad sobą trzeba albo zamurować, albo wstawić jakiś świetlik... I powiem szczerze, że opadłam juz z sił. Mam deprechę jak stąd do Pekinu Coś mi się zdaje, że ta dziura to tylko do zamurowania, gerda nie ma świetlików ot, tak sobie na dziurę; wiem, bo stałam przed tym samym problemem, udało się wcześniej zamurować. Monis, jeszcze troszkę, troszeczkę i będziecie mieszkać, teraz to już duperele wyłażą, najtrudniejsze za Wami. I jak już ta deprecha musi być to wybierz inny kierunek; Pekin .... tu to się można zdołować dopiero . pozdrawiam i nieustająco trzymam kciuki, będzie dobrze b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts