Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

Pokrzepiający jest natomiast widok nie skoszonej i nie wyrwanej "kępki" zielska przy drodze do naszej ekskluzwnej szafy- wc...

...gdyż... w na dnie "kępki" co się znajduje?

... jak po drodze do WC, to może ktoś nie zdążył :lol: ... ale zagadka była by za prosta... pewnie półlitra, albo walizka z pieniędzmi, albo słoik ogórków :-?

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OH senkju senkju....

no taaaaaaaaakie dłonie to no, no....hm........ale Ty się kochana tak łatwo nie wywiniesz....Ty z Warszawy jesteś jako i ja....także wiesz...ten uścisk to ja chcem osobiście odebrać.... :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście w dowolnym momencie....akuratnym dla wszystkich... :lol:

umowa stoi?

OH senkju senkju....

no taaaaaaaaakie dłonie to no, no....hm........ale Ty się kochana tak łatwo nie wywiniesz....Ty z Warszawy jesteś jako i ja....także wiesz...ten uścisk to ja chcem osobiście odebrać.... :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście w dowolnym momencie....akuratnym dla wszystkich... :lol:

umowa stoi?

stoi :D

Puk puk. Jest tu kto??

proszę o aktualne zdjęcia :roll:

Ach Monis bardzo dziękuję Ci, za tak regularny doping!!. Obserwuję Waszą budowę i tak mi się robi smutno, że u nas tak idzie powoli. Więźba stoi od miesiąca. Ekipa robi nam "na raty". Tak to jest jak firma bierze kilka budów i potem się czeka. Dom wybudowany, czekamy na roboty dachowe, folia i dachówka. Za tydzień dopiero wchodzimy z elektryką. Okna zamówione , będą za 2 tyg. Centralne , wod kan za miesiąc. Dziś właśnie Grześ był w gazowni. Oświadczyli, że gaz będzie w lutym, więc boję się, że nici z wykończeniówki w zimę. No chyba, że z grzaniem kominkiem. Brakuje mi czasu uzupełniać to wszystko.Czasami jestem tak zrezygnowana. Poprostu nie nadążam...żyć.

Cytuję mój post, bo nie wiem gdzie szybciej poczytasz. Wasza budowa idzie tak sprawnie. Jestem zachwycona.

Najpierw przeczytałam u Ciebie a potem u siebie :D

Widzę, że dopada Cię depresja budowlana. Ja właśnie się z nią uporałam :wink: Nikt nie mówił,że budowanie domu to łatwa sprawa, ale też nie uprzedzał, że czasami będzie tak ciężko. Tym bardziej, że są rzeczy na które nie ma się wpływu (przestoje, partactwa czy niedoróbki). Ot całe życie :roll: ale głowa do góry- uda nam się :wink: