JaMaDa 20.08.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Pokrzepiający jest natomiast widok nie skoszonej i nie wyrwanej "kępki" zielska przy drodze do naszej ekskluzwnej szafy- wc... ...gdyż... w na dnie "kępki" co się znajduje? ... jak po drodze do WC, to może ktoś nie zdążył ... ale zagadka była by za prosta... pewnie półlitra, albo walizka z pieniędzmi, albo słoik ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 odpowiedzi ciekawe, ale nie trafione chociaż puste półlitra znalazłam na górce humusu pozwólcie, że pomęczę Was jeszcze do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 20.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ... podaj chociaż na jaka literę się zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ptasie gniazdo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 yyyyyyyy no to jak ????? mam ten uścisk prezeski czy nie...bo nie wiem czy mogę już światu ogłosić zwyciężtwo czy jeszcze mam łoczy wlepiać w te ździebełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No Nitubaga! Ty to jesteś! W Totka pewnie te 9 mln wygrałaś... trochę menskie te nasze dłonie, ale co tam! http://img237.imageshack.us/img237/4589/29209265mt7.jpg odpowiedź wrzucę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 20.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 moje gratulacje Nitubuga... ale ja też byłem blisko ... prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tak tak. Byłeś bardzo blisko też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 OH senkju senkju.... no taaaaaaaaakie dłonie to no, no....hm........ale Ty się kochana tak łatwo nie wywiniesz....Ty z Warszawy jesteś jako i ja....także wiesz...ten uścisk to ja chcem osobiście odebrać.... oczywiście w dowolnym momencie....akuratnym dla wszystkich... umowa stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No Nitubaga! Ty to jesteś! W Totka pewnie te 9 mln wygrałaś... gdyby to qurcze jeszcze była prawda.....eeeeeeeeeeeeee rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 20.08.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja też poproszę szóstkę w totolotka...zrobię imprezę forumową nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 20.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Monis! Piękne drzwi... Gratuluje zwierzątek - gospodarstwo na całego Ale coś nosem węszę, że bliska im jesteś z racji swej profesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 OH senkju senkju.... no taaaaaaaaakie dłonie to no, no....hm........ale Ty się kochana tak łatwo nie wywiniesz....Ty z Warszawy jesteś jako i ja....także wiesz...ten uścisk to ja chcem osobiście odebrać.... oczywiście w dowolnym momencie....akuratnym dla wszystkich... umowa stoi? stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Monis! Piękne drzwi... Gratuluje zwierzątek - gospodarstwo na całego Ale coś nosem węszę, że bliska im jesteś z racji swej profesji Dzięki za słowa uznania.. Profesja nawet bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.08.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 No chyba wreszcie trochę odetchniesz - fajnie, że nowy tynkarz sam się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.08.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 No chyba wreszcie trochę odetchniesz - fajnie, że nowy tynkarz sam się znalazł oj tak Kasia. Od razu lepiej i wraca nadzieja, że się wszystko ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 monis głowa do góry! na pewno wszystko się ułoży skoro nawet tynkarz sam sie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.08.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Też tak myślę. Jeszcze jakby tylko te szambo też się samo wymieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 26.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Puk puk. Jest tu kto?? proszę o aktualne zdjęcia Ach Monis bardzo dziękuję Ci, za tak regularny doping!!. Obserwuję Waszą budowę i tak mi się robi smutno, że u nas tak idzie powoli. Więźba stoi od miesiąca. Ekipa robi nam "na raty". Tak to jest jak firma bierze kilka budów i potem się czeka. Dom wybudowany, czekamy na roboty dachowe, folia i dachówka. Za tydzień dopiero wchodzimy z elektryką. Okna zamówione , będą za 2 tyg. Centralne , wod kan za miesiąc. Dziś właśnie Grześ był w gazowni. Oświadczyli, że gaz będzie w lutym, więc boję się, że nici z wykończeniówki w zimę. No chyba, że z grzaniem kominkiem. Brakuje mi czasu uzupełniać to wszystko.Czasami jestem tak zrezygnowana. Poprostu nie nadążam...żyć. Cytuję mój post, bo nie wiem gdzie szybciej poczytasz. Wasza budowa idzie tak sprawnie. Jestem zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.08.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Najpierw przeczytałam u Ciebie a potem u siebie Widzę, że dopada Cię depresja budowlana. Ja właśnie się z nią uporałam Nikt nie mówił,że budowanie domu to łatwa sprawa, ale też nie uprzedzał, że czasami będzie tak ciężko. Tym bardziej, że są rzeczy na które nie ma się wpływu (przestoje, partactwa czy niedoróbki). Ot całe życie ale głowa do góry- uda nam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts