bartolinka 08.09.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No właśnie, intencję rozumiem i zasadność akceptuję, tylko jak z wyglądem tego czegoś, nie mam gdzie luknąć; ale chyba powiem, żeby robił bez i niech się chłop stara . Już chyba wolę trochę krzywo za firanką, niż żeby białym plastkiem po oczach waliło, albo mnie wkurzało, że wiem, że tam ta listwa jest dzięki, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 08.09.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Też bym zrezygnowała z tego cudu budownictwa niech się postara chłop a nie będzie Cię potem męczyć ta listwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 08.09.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Oj glify przedemną, jak mi któryś spartoli moje okna to będę bardzo zły. A wy tu opowiadacie o wystąjących listwach brrrrrr aż mnie dreszcz przeszedł. Póki co teść nocuje na budowie, ale jak ekipa wejdzie to chyba ja zacznę z karabinem w reku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 09.09.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Oj glify przedemną, jak mi któryś spartoli moje okna to będę bardzo zły. A wy tu opowiadacie o wystąjących listwach brrrrrr aż mnie dreszcz przeszedł. Póki co teść nocuje na budowie, ale jak ekipa wejdzie to chyba ja zacznę z karabinem w reku. my do czasu zamontowania alarmu nocowaliśmy na zmianę. Ojcowie co drugi dzień w tygodniu, a my w weekendy... teraz jest wreszcie spokojnie... Trzymam kciuki, żeby karabin Ci się nie przydał i żeby glify były b. dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.09.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dobry, jaki jest wymiar tych veluxów? jakby tak można było spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 09.09.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dobry, a których konkretnie? te z przodu podwójne- 78/140 te z boku nad lukferami 78/140 te nad garażem 66/118 te w garderobie od strony ogrodu 78/118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 oo jak fajnie, że mogłam swoje rozmiary okienek pogladac wczoraj pan zaproponował mi do garazu okno o wymiarach 66x118 i zastanawiałam się, czy nie będzie wyglądało na bardzo małe, ale widzę, że jest ok wielkie dzięki i pytanie, które zadaje obecnie każdemu: a na jakiej wysokości macie zamontowane okna 78x140? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 10.09.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 hmmm w sumie to nie pamiętam W każdym razie wszystkie są na jednej wysokości (mierząc od podłogi). Postaram się zmierzyć i wrzucę później. Ale i tak po wylewkach nie sięgam do okna 140. Mój wzrost pozwala tylko na otworzenie 118. Ma to też dobre strony. Jest umowa, że w takim razie mąż myje wszystkie okna połaciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ale i tak po wylewkach nie sięgam do okna 140. Mój wzrost pozwala tylko na otworzenie 118. Ma to też dobre strony. Jest umowa, że w takim razie mąż myje wszystkie okna połaciowe bardzo cenna uwaga zastosuję u mnie góra okna wypada zgodnie z projektem na wysokości 204cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam! Długo mnie tu już nie było i jak weszłam to przeżyłam szok- jak już macie pięknie Dom w całej okazałości A to szambo to naprawdę super prezent i to na rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.09.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witam! Długo mnie tu już nie było i jak weszłam to przeżyłam szok- jak już macie pięknie Dom w całej okazałości A to szambo to naprawdę super prezent i to na rocznicę Dzięki Roksanka. Teraz nie możesz się obijać i musisz częściej wpadać. Co prawda u nas za dużo już się nie dzieje, ale zapraszam. A prezent rocznicowy pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.09.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Monis jeżeli Cię to pocieszy to powiem, że z energetyką wszędzie jest do bani. Dziwna to instytucja .... oj dziwna. Ale sama wiesz, że i ją przebrniesz... tego życzę. Sciskam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja się cholera zroboliłam normalnie, brzydkie słowa mi się pchają na usta O ho ho, a mnie się powszechnie zarzuca, że to ja budową nasiąkam. Jak trzeba to se bluzgnij - będziesz zdrowsza Ale my tu mamy okrojony zasób emotikom i wszystkie jakieś takie durnowate!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.09.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Zgadzam się Tobą Edytko... Też nie rozumiem niektórych instytucji... Dandi bluzgam jak szewc albo i gorzej, ale jakoś nie pomaga Żeby było śmieszniej (w sumie zależy dla kogo)- w poniedziałek pojechałam z małżem do elektryki. Bylismy na miejscu przed pokojem 112 o godz 7:30 (punkt), gdyż tak są czynni. Pukamy, wchodzimy i pani nas informuje "ojej, pana tego i tego jeszcze nie ma proszę chwilkę poczekać" i poszła do drugiego pokoju (w środku został pan, który jest nieodtego). Fak. Czekam, chociaż już jestem zła jak osa, bo skoro ja mogę dowlec odwłok z Warszawy do Pruszkowa na 7:30, to zapewne nie jest to rzecz niewykonalna i inni też mogą... Ano nie mogą! Czekamy dalej. Po 15 min pani (ta sama) wynurza głowę z pokoju "jeszcze państwo czekacie, idę się dowiedzieć gdzie on się podziewa". I jak sarenka pomknęła korytarzem i zniknęła na schodach. Wraca niedługo "i co?? nie ma go? przecież szedł". Ja "ale nie doszedł"... Już sobie myślę "k.wa" co też wyrażam słowami trochę bardziej kulturalnymi... Idzie szanowny Pan w obstawie dwóch kolegów- uśmiech od ucha do ucha (widać, że się wyspał- widocznie wystarczyło przykimać 20 min i spóźnić się do pracy). Wchodzą do pokoju i zamykają za sobą drzwi.. Wpada małż wkurzony, wpadam ja wkurzona jeszcze bardziej. Pan krzyczy "chwiiiiila", my "chwiiiiila minęła!!". I co? K.wa!!!! Okazuje się, że zamiast wypełnienia wniosku o dokupienie 1 kW wystarczy napisać najzwyklejsze podanieeeeeeeeee. Znaczy się, że mogłam to napisać w piątek kiedy mnie odprawiono z kwitkiem i nie musiałam wstawać bladym świtem i sterczeć przed drzwiami z samego poniedziałku... I jak tu nie kląć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 I jak tu nie kląć??? ależ kląć!! kląć w surowy kamień, ile wlezie, ile się da, jak górnik, szewc i menel!!! Budowa, ech budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 monis jejciu jak mi się ciepło zrobiło na widok tego onia w kominku... mmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.09.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 senk ju senk ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 18.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Mój kominek będzie dopiero w listopadzie montowany... Pięknie u Ciebie, tylko pozazdrościć Każdy ma jakieś niemiłe przejścia z ZE, mi np karzą na prąd jeszcze PÓŁTORA ROKU czekać... Ale nie załamujemy się tylko szukamy sposobu co by panów pośpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.09.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Każdy ma jakieś niemiłe przejścia z ZE, mi np karzą na prąd jeszcze PÓŁTORA ROKU czekać... Ale nie załamujemy się tylko szukamy sposobu co by panów pośpieszyć. my też próbujemy szukać innych sposobów, ale niestety nie jest to za łatwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 18.09.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Monis, pięknie u Was z tym pięknym kominkiem, który takim pięknym ciepełkiem emanuje , że tak to ujmę . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts