bartolinka 23.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Monis, co ja widzę , wybrałaś na kominek ten sam kamień, o którym ja marzę . Kiedy zobaczyłam obudowany nim kominek, to się zakochałam . A teraz sobie popatrzę, jak to będzie wyglądało u Ciebie . http://images32.fotosik.pl/259/f89fe9152181e48f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.09.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Baaaaartolinka! Widzę, że byłaś w tym samym saloniku kominkowym, co ja... Kati kominki Może nawet się minęłyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 23.09.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Tam kupiliśmy (zamówiliśmy) nasz kominek; teraz czeka sobie na nas, aż mu miejsce przyszykujemy . Zamawialiśmy w maju i od tego czasu nieustannie trwam przy tym kamieniu. A oglądałam już wiele, jeszcze żaden nie wpadł mi tak w oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.09.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Mi też ten kamień bardzo mi się podoba. Ale wkład i obudowę kupiliśmy gdzie indziej- w Kati wyszłoby nam drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Powalił mnie ten kamien na kolana.... B O S K I . Jak tylko będziesz miała fotke to wklejaj Kochana. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.09.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Powalił mnie ten kamien na kolana.... B O S K I . Jak tylko będziesz miała fotke to wklejaj Kochana. Buziaki też się nie mogę doczekać mojego Foresta jak u mnie zawita od razu wkleję foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 28.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Kominek ciekawy i też jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt końcowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.09.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 gazownia - załatwiona obudowa kominka - załatwiona ocieplenie poddasza - załatwione no no.. no no no... szalejesz kiedy parapetówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.09.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 hmm jeszcze trochę- parapetów póki co jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 30.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Monis, kiedy się przeprowadzasz? Jestem pod wrażeniem tempa prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.09.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Monis, kiedy się przeprowadzasz? Jestem pod wrażeniem tempa prac tempo niestety nieco zemrzało, ale robimy co możemy żeby udało się zasiąść przed kominkiem na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.10.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 na święta... patrząc na to jak lecicie ze wszystkim, juz Wszystkich świętych będziesz spędzała przed kominkiem. bardzo Ci tego życzę. I pamiętaj - nie burzyc kibla!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.10.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 na święta... patrząc na to jak lecicie ze wszystkim, juz Wszystkich świętych będziesz spędzała przed kominkiem. bardzo Ci tego życzę. I pamiętaj - nie burzyc kibla!!! I hope so, chociaż nie mam podłóg, glify nie skończone, i brak tysiąca innych pierdół, za przeproszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 02.10.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Monis, widze ze szlejes s tej budowy! Tempo nie samowiite.Zauwarzylam ze przesuneles kominek obok komina, nas czeka to samo. Bo zyskamy te 15cm wencej. Jak beda ci robyc gladz gipsowa na plytach, koniecnie bedes musiala grzac, bo nie bedzie wysychac. Trzymam kciuki, ze by ti ten gaz zrobyli jak naj-szybczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 02.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Hej MonisPisałaś "szara rzeczywistość" Kochana pięęękna ta Twoja rzeczywistość. Jak widzisz wszyscy są pod wrażeniem tempa Twojej budowy. Ja porówując swoją to wpadam w kompleksy. Stoję z terminami. Fajniutkie masz te inspiracje kafli. Domek w środku robi się coraz milszy. Dopinguję dopinguję. Piszesz,że dużo brakuje... No ależ oczywiście. Wszystko w swoim czasie. Będzie pięknie zobaczysz. Śledzę , obserwuję i Cię serdecznie Pozdrawiam. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.10.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Monis, widze ze szlejes s tej budowy! Tempo nie samowiite. Zauwarzylam ze przesuneles kominek obok komina, nas czeka to samo. Bo zyskamy te 15cm wencej. Jak beda ci robyc gladz gipsowa na plytach, koniecnie bedes musiala grzac, bo nie bedzie wysychac. Trzymam kciuki, ze by ti ten gaz zrobyli jak naj-szybczej! Cześć Irenko! Widać kciuki pomogły bo juz gaz nam zrobili- wczoraj rano. Teraz potrzymaj kciuki za prąd bo nadal "ciągniemy" od sąsiada Mam nadzieję, że będziemy mogli uruchomić w końcu grzanie, żeby faktycznie poddasze mogło spokojnie wyschnąć... A co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.10.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Hej Monis Pisałaś "szara rzeczywistość" Kochana pięęękna ta Twoja rzeczywistość. Jak widzisz wszyscy są pod wrażeniem tempa Twojej budowy. Ja porówując swoją to wpadam w kompleksy. Stoję z terminami. Fajniutkie masz te inspiracje kafli. Domek w środku robi się coraz milszy. Dopinguję dopinguję. Piszesz,że dużo brakuje... No ależ oczywiście. Wszystko w swoim czasie. Będzie pięknie zobaczysz. Śledzę , obserwuję i Cię serdecznie Pozdrawiam. Kasia Dziękuję Kasiu za odwiedziny. Z tymi przestojami to wiem co czujesz... Miałam to samo. Poza tym mam wieczne niedoróbki i poprawki po poprzednich ekipach.. Mam nadzieję, że chociaż po panach od poddasza nie będziemy musieli nic poprawiać Wpadaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 03.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Monis, u nas wreszczie troche sie ruszylo: po 2 miesiaca pelny zastoj..;-(( Ale ulorzyli i dzisja maja zafugowac plytki na cokol na okolu domu. Ma byc skoncony jeden balkon w plyteczkach. Robia mi sufit podiweszony w salonie.W poniedzialek przyjezda pan kamieniarz ze by mi poskladal portal marmorowy do kominka, ktorego musialam przywiesc az s pod Krakowa, bo roznicy ceny byla az 2828zl!! w porownanie s Warszawie. Moj ukochany dekarz po 2.5!! miesiaca czekanie zaczyna ukladac podbytka i przyjezda jutro! Tak ze ot tygodniu cos sie zaczialo dziac. Chce wykonczyc dom ot zewnac przed zima, przygotowac wszystko pod ulorzenie kosztki, bo nie wyobrazam zamieszkac tam bez zrobiana kostke s 3-ka dzieci przy moich warunkach (bloto i piachu).Jesli sie pozbede mieszkania, to bym mogla spokojnie dokonczyc w zimie w srodku.W jutro jestem od 8-ej na budowie. Jesli masz ochoty zobaczyc jak to wyglada, zapraszam na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.10.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Monis, u nas wreszczie troche sie ruszylo: po 2 miesiaca pelny zastoj..;-(( Ale ulorzyli i dzisja maja zafugowac plytki na cokol na okolu domu. Ma byc skoncony jeden balkon w plyteczkach. Robia mi sufit podiweszony w salonie.W poniedzialek przyjezda pan kamieniarz ze by mi poskladal portal marmorowy do kominka, ktorego musialam przywiesc az s pod Krakowa, bo roznicy ceny byla az 2828zl!! w porownanie s Warszawie. Moj ukochany dekarz po 2.5!! miesiaca czekanie zaczyna ukladac podbytka i przyjezda jutro! Tak ze ot tygodniu cos sie zaczialo dziac. Chce wykonczyc dom ot zewnac przed zima, przygotowac wszystko pod ulorzenie kosztki, bo nie wyobrazam zamieszkac tam bez zrobiana kostke s 3-ka dzieci przy moich warunkach (bloto i piachu).Jesli sie pozbede mieszkania, to bym mogla spokojnie dokonczyc w zimie w srodku. W jutro jestem od 8-ej na budowie. Jesli masz ochoty zobaczyc jak to wyglada, zapraszam na kawke to dobrze, że zaczyna się u Was znowu coś dziać na kawkę dzisiaj nie dam rady- ale będziemy musieli się kiedyś spotkać i pokazać swoje postępy A podbitkę macie drewnianą? Gdzie kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 03.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Monis, podbytka mam drewniana. Moj dekarz mi ja przywiaz gdzies s pod Warszawa. Ze by oczedzic sama malowalam. Mam namiar na podbytka, gdzie wcesnej kupuwalam laty i kontra lata, jesli jestes zainteresowana, moge podeslac telefon. Ot tego faceta brala moja sasiadka i byla bardzo zadowolona. Jesli planujes podbytka drewniana, zaplanuj sobie troche czasu na malowanie. Ja malowalam s impregnatem i lakierobejca ze Sadolina, a ta lakierobejca schnie 12godzin! Mej to na uwadze . Mialam dechy rozlorzony po calym domu.. i mi to zajelo tydzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts