Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

Monis,

podbytka mam drewniana. Moj dekarz mi ja przywiaz gdzies s pod Warszawa. Ze by oczedzic sama malowalam.

Mam namiar na podbytka, gdzie wcesnej kupuwalam laty i kontra lata, jesli jestes zainteresowana, moge podeslac telefon. Ot tego faceta brala moja sasiadka i byla bardzo zadowolona. Jesli planujes podbytka drewniana, zaplanuj sobie troche czasu na malowanie. Ja malowalam s impregnatem i lakierobejca ze Sadolina, a ta lakierobejca schnie 12godzin! Mej to na uwadze . Mialam dechy rozlorzony po calym domu.. i mi to zajelo tydzien!

tak tak- chcemy drewnianą :) jak możesz to podaj jakiś namiar. A Twój dekarz może dać też namiar na swój punkt?

Juz się w takim razie nastawiam psychicznie na malowanie :wink:

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monis, ale szalejecie z tą budową :o Chyba na Święta zamieszkacie w nowym domku :wink: Bardzo ładny kominek - podoba mi się, bo nie jest zbyt nowoczesny i pasuje do każdego wystroju wnętrz, a takie są najładniejsze i ponadczasowe. Fajnie tak poczuć ciepełko z grzejników w nowym domciu, co?

Biedny Witosław!

i durny jak but. dzwoni w sobotę i mówi: "łoooo, my już ze dwie palet cegły wtachali na piętro". Koniec przekazu. Debil jakiś - a kto niby miał to wtachać, ja? Chyba oczywiste, że on ale nie, trzeba zawracać doopę jak nie mam czasu gadać.