Monis 03.10.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Monis, podbytka mam drewniana. Moj dekarz mi ja przywiaz gdzies s pod Warszawa. Ze by oczedzic sama malowalam. Mam namiar na podbytka, gdzie wcesnej kupuwalam laty i kontra lata, jesli jestes zainteresowana, moge podeslac telefon. Ot tego faceta brala moja sasiadka i byla bardzo zadowolona. Jesli planujes podbytka drewniana, zaplanuj sobie troche czasu na malowanie. Ja malowalam s impregnatem i lakierobejca ze Sadolina, a ta lakierobejca schnie 12godzin! Mej to na uwadze . Mialam dechy rozlorzony po calym domu.. i mi to zajelo tydzien! tak tak- chcemy drewnianą jak możesz to podaj jakiś namiar. A Twój dekarz może dać też namiar na swój punkt? Juz się w takim razie nastawiam psychicznie na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 03.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Widzę, że u Was prace też idą pełną parą. Kominek z dnia na dzień ma fajniejsze kształty. Czekam z niecierpliwością, na efekt końcowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.10.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Widzę, że u Was prace też idą pełną parą. Kominek z dnia na dzień ma fajniejsze kształty. Czekam z niecierpliwością, na efekt końcowy. Pozdrawiam dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.10.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 bardzo cieplo i milo sie robi.tez czekam na efekt koncowy.bedzie na pewno super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.10.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 bardzo cieplo i milo sie robi.tez czekam na efekt koncowy.bedzie na pewno super senk ju... już się nie mogę doczekać aż przywiozą mój kaaaamień ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 03.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Może mi sie robi ocieplenie, ale ty masz w środku ciepło, a u mnie jeszcze wiatr hula ( chula???? hmmm a może chóla ;p). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.10.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Może mi sie robi ocieplenie, ale ty masz w środku ciepło, a u mnie jeszcze wiatr hula ( chula???? hmmm a może chóla ;p). jeśli Cię to pocieszy- u mnie też hula szczególnie w salonie, bo w skutek błędu w obliczeniach mamy dziurę między drzwiami tarasowymi a wylewką ok 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 04.10.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 oops, jakoś mnie to nie pociesza, bo współczuje, z powodu podobnego błędu po zamontowaniu okien zaalało nam salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Monis, ale szalejecie z tą budową Chyba na Święta zamieszkacie w nowym domku Bardzo ładny kominek - podoba mi się, bo nie jest zbyt nowoczesny i pasuje do każdego wystroju wnętrz, a takie są najładniejsze i ponadczasowe. Fajnie tak poczuć ciepełko z grzejników w nowym domciu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.10.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Fajnie tak poczuć ciepełko z grzejników w nowym domciu, co? no fajnie. Nie mogę się doczekać podłóg i łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 a kiedy będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.10.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 a kiedy będą?? za jakieś półtora tygodnia ma wejść glazurnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 To zajrzę znowu pooglądać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.10.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 To zajrzę znowu pooglądać fotki zapraszam serdeczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jesooo a Ta znów poleciała do przodu z chałpą - Ty wiesz, że to się wszystko odbije na moim Witku bo popędzę na budowę się awanturowac że nie pracuje nocami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jesooo a Ta znów poleciała do przodu z chałpą - Ty wiesz, że to się wszystko odbije na moim Witku bo popędzę na budowę się awanturowac że nie pracuje nocami ... Biedny Witosław! On i tak haruje jak wół- szybki jak strzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Biedny Witosław! i durny jak but. dzwoni w sobotę i mówi: "łoooo, my już ze dwie palet cegły wtachali na piętro". Koniec przekazu. Debil jakiś - a kto niby miał to wtachać, ja? Chyba oczywiste, że on ale nie, trzeba zawracać doopę jak nie mam czasu gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 czy tylko ja nie widze mego avataru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ja też nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ja też nie widzę idę biegać będę za 1 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts