monia i marek 06.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 no tak bo wstawiłem go na nowo w profil, ale nie było - ktos mi ukradł avatar - no wiecie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 no tak bo wstawiłem go na nowo w profil, ale nie było - ktos mi ukradł avatar - no wiecie ludzie komuś się bardzo spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mój ze zdjęciami ciągle ginął, więc w koncu zmieniłam się w anioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mój ze zdjęciami ciągle ginął, więc w koncu zmieniłam się w anioła tylko mojego nikt nie chce podwędzić znaczy się, że coś z nim nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Monix, to ja proponuję, żebyś w avatar wstawiła animację Ciebie biegnącej. Bo to niebieskie to jakiś chłop przecie - a kto chłopa zechce podwędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Monix, to ja proponuję, żebyś w avatar wstawiła animację Ciebie biegnącej. Bo to niebieskie to jakiś chłop przecie - a kto chłopa zechce podwędzać jakaś babeczka? Ciebie podwędzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No kochana, ale ja to ja, spójrz zreszta w avatar - włos zmierzwiony, outsiderstwo ukrywające się w oczach przysłoniętych okularem, rozchełstana koszula, PORSHE!!!!!!!!!, nonszalancja, papieros - sam bym się podwędził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.10.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No kochana, ale ja to ja, spójrz zreszta w avatar - włos zmierzwiony, outsiderstwo ukrywające się w oczach przysłoniętych okularem, rozchełstana koszula, PORSHE!!!!!!!!!, nonszalancja, papieros - sam bym się podwędził... fakt. mój chłopek to jakaś niebieska plama. Przepraszam za porównanie- już nie będę - o ja głupia http://emoty.blox.pl/resource/fool.gif sama bym Ci podwędziła avatarek gdyby nie to, że wiesz gdzie mnie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dzień dobry czy to krzesło z ostatniego foto jest w zestawie z kafelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 07.10.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dzień dobry czy to krzesło z ostatniego foto jest w zestawie z kafelkami? dobrze by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monis, piękny ten kominek!; ale kamień jakby ciemniejszy niż w salonie? czy to tylko tak na zdjęciu? pozdrawiam,b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 10.10.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Monis, piękny ten kominek!; ale kamień jakby ciemniejszy niż w salonie? czy to tylko tak na zdjęciu? pozdrawiam, b. minimalnie ciemniejszy, ale nie taki jak mi wyszedł na zdjęciach. Już było ciemnawo, a w sztucznym oświetleniu ma zupełnie inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzień dobry przybiegłem tylko powiedzieć, że w Waszym domu (a może to twój sposób pisania) jest coś takiego, że nie sposób Wam dobrze nie zyczyc i nie trzymac za Was kciuków. To będzie piekne ciepłe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.10.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzień dobry przybiegłem tylko powiedzieć, że w Waszym domu (a może to twój sposób pisania) jest coś takiego, że nie sposób Wam dobrze nie zyczyc i nie trzymac za Was kciuków. To będzie piekne ciepłe miejsce. dziękuję za dobre słowa! aż mi się łezka zakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 aż mi się łezka zakręciła no masz stara a durna no i czego beczy, czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.10.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 bom ostatnio tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hej... hustawka nastrojów? Taki stan spowodowany jest pojawieniem się w organizmie gonadotropiny kosmówkowej. Czyżby ten hormon pojawił sie u naszej Moniś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hej... hustawka nastrojów? Taki stan spowodowany jest pojawieniem się w organizmie gonadotropiny kosmówkowej. Czyżby ten hormon pojawił sie u naszej Moniś...? No, pojawił się?? Mamy gratulować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hej... hustawka nastrojów? Taki stan spowodowany jest pojawieniem się w organizmie gonadotropiny kosmówkowej. Czyżby ten hormon pojawił sie u naszej Moniś...? No, pojawił się?? Mamy gratulować?? ja uważam, że to trzymanie nas w napięciu ma jakiś cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts