Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć

czy kac może zabić? lecę do Nitubagi - świerzy dom dobrze mi zrobi

na kaca najlepsza jest praca?? chociaż wątpię..

świeŻy :wink: dom

leć leć :D

no i leciał i nie doleciał.... :cry:

DAndi daj znak ja zalecisz....Cię ugoszczę... :wink:

doleciał tylko się nie wpisał bo okazało się... że ten dom nie jest świeży... Znam Ten dziennik i to nieźle - parę razy już go przewaliłem od dechi do dechi

serio :o

o rety - a ja myślałam, że niewiele osób go nawiedza.... bardzo mi miło. :oops: zwłaszcza za te dechy... :wink:

obecnie tak sobie pogrywamy niczym w szachy - mamy pata....i czekamy na ruch przeciwnika... :x

Ja do Kasinego dziennika też notorycznie wpadam, ale nie jestem w stanie się przebić i nadążyć w komentarzach... :roll: więc tylko obserwuję :roll:

komentach teraz wałkujemy problem alergii, a raczej jej braku :o bo się okazało, że jak dziecko ma alergię to źle...ale jak jej nie ma - to tez wcale nie najlepiej. :o

obecnie tak sobie pogrywamy niczym w szachy - mamy pata....i czekamy na ruch przeciwnika... :x

o tego nie zrozumiałem. Nitu, do czego to?

hm....

no dobra napiszę...

no to było , a teraz znikło - dla spokojności...

Współczuję Kasiu takich niesnasek (delikatnie mówiąc). Mam nadzieję i wierzę w to mocno, że wszystko ułoży się po Twojej myśli.

Ja dla odmiany dzisiaj pojechałam do domu, w którym robił mój niedoszły glazurnik. Chodziło oczywiście o podejrzenie jego dzieła- dzieło mi się spodobało, więc glazurnik wchodzi w poniedziałek. A piszę to tylko dlatego, że ten dom okazał przykładem jak można przesadzić z nowoczesnością i udziwnieniami... Kątów prostych między ścianami ma może kilka sztuk- wszędzie udziwnione ostre i rozwarte. Aż mi się w głowie kręciło. O poddaszu aż strach wspomnieć. Wszędzie jętki na wierzchu- nawet nad prysznicem :o Cieszę się, że moja Mimoza jest małą Chatką Puchatka :roll:

Monis,

moj kominek jest na forum Orchidei. Mozna zobaczyc jak nam wyszedl..po prosto s powodu fabrycznym dytributorem powietrza nie dalo sie zrobyc mnejszy.;-((

ale macie już piękną Orchideę! obudowa faktycznie spora Wam wyszła :wink:

hm, ale my też mamy z DGP. Nam faktycznie wyszedł mniejszy :roll:

Monis,

na zewnac nam zostalo polorzyc tylko tynk, ale sie nie wyrobimy w tym roku. Dekarz mi nawalil po wszystkie linie..Roby podbytka tylko w soboty.

Mam nadzeje ze jak sie przeslifuje i pomaluje, kominek sie troche zgubitego. Jak bys my nie mieli ten fabryczny distributor, to bym zyslkala te 10cm ot przodu. U nas plany do konca lisatopada skaczyc wszystko zwiazane s gypsami.. a potem zobaczymy

U nas kończą poddasze i poprawiają wszystkie tynki gładzią gipsową. Potem mają nam ocieplić z zewnątrz, ale bez tynku. Podobnież może odpaść jak będzie za niska temperatura na zewnątrz.

W poniedziałek wchodzi glazurnik, za miesiąc może parkiet.. Mam nadzieję, że uda się do gwiazdki :roll: