Muci 17.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzieki Monis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.10.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzieki Monis! nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.10.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Moniko, piękny kominek - zatkało mnie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.10.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Moniko, piękny kominek - zatkało mnie normalnie dziękuję za slowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 18.10.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Monis, GRATULUJĘ PODIUM!!!!!! i super avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 eeeeeeeeee no koleżanka widzę, że wysportowana jest.... super.... u mnie jakoś szczyt osiągnięć to czasem siłownia.... bardzo gratuluję medalu..... i fakt, avaratek super....taki kobiecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.10.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Monis, GRATULUJĘ PODIUM!!!!!! i super avatarka eeeeeeeeee no koleżanka widzę, że wysportowana jest.... super.... u mnie jakoś szczyt osiągnięć to czasem siłownia.... bardzo gratuluję medalu..... i fakt, avaratek super....taki kobiecy... dziękuję avatarek zmieniłam po namyśle jak Dandi o poprzednim nadmienił słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Monis, ja też gratuluję - teraz widać, że to Ty http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/84.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.10.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Monis, ja też gratuluję - teraz widać, że to Ty http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/84.gif senk ju Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 monis gratulowałam już u siebie, ale chętnie pogratuluje jeszcze raz!! marzy mi się taki taras jak wkleiłaś, ale zapewne pozostanie jedynie w sferze marzeń szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 19.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja też dołączam do gratulujących . Kominek bardzo elegancki.... Idziecie do przodu jak burza... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.10.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Mi też się marzy taki taras, ale zastanawiam się czy nie będzie tak jak mówi Dandi. U sąsiada Dandiego takie deski niestety się rozpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.10.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 cześć dobra tam gratuluję medalu i podium i co tam jeszcze, a avataru też gratuluję ale przede wszystkim... jaka Ty jesteś ładnaaaaaaaa i... Boże żeby Złociutka tu nie wlazła no i Twój Złociutki takoż ... i jaka młodziutka... Moniu ja wiem, że kobiet o wiek i tak dalej ale... TY jesteś pełnoletnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.10.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 cześć dobra tam gratuluję medalu i podium i co tam jeszcze, a avataru też gratuluję ale przede wszystkim... jaka Ty jesteś ładnaaaaaaaa i... Boże żeby Złociutka tu nie wlazła no i Twój Złociutki takoż ... i jaka młodziutka... Moniu ja wiem, że kobiet o wiek i tak dalej ale... TY jesteś pełnoletnia? No no... Ty to powinieneś zmienić nick na Czaruś a nie Dandi- czarujesz tylko i czarujesz... Gwoli wyjaśnienia mojego wieku przytoczę sytuację z soboty 18.10.2008 Idę do sklepu po piwka (małż parkuje na parkingu więc nie chcąc tracić czasu pędzę sama do sklepu). -Ja- poproszę 4 warki -Pani z sklepu- dowód poproszę -Ja- no chyba Pani żartuje... -Pzs- nie, dowód poproszę! -Ja- no ok, ale ja mam 26 lat!!! -Pzs z niedowierzaniem kiwa głową- tak tak- DOWÓD POPROSZĘ! Wydłubuję z czeluści torby plastik- wtykam Pani pod oko. -Pzs zdziwiona pyta -to ja pierwsza pytam Panią o dowód? -Ja- nie, ale ostatnio mnie już daaaaawno nikt nie pytał. -Pzs (dumna i blada) ACHA! -Ja- może za 5 lat będę mogła kupić piwo bez dowodu.... -Pzs- możeee.... Chłopak za mną w kolejce chichocze pod kołnierzem. Wychodząc trafiam na własnego małża pytającego "coś się stało? co tak długo. Dowód chciała?" .... I tak od 18 roku życia mam. Idąc po piwko muszę zabierać ze sobą albo dowód albo od niedawna małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.10.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No no... Ty to powinieneś zmienić nick na Czaruś a nie Dandi- czarujesz tylko i czarujesz... No dobra - jesteś brzydka jak noc i zalatuje Ci lewe oko -Ja- no chyba Pani żartuje... -Pzs- nie, dowód poproszę! Łojesssooo dziewczyneczko o twarzy anioła i płochym wejrzeniu, i co? Ty serio myślisz, że ktoś uwierzy że tak wyglądając jesteś w stanie prowadzić sklepowe dysputy...? pffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 21.10.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Przylaczam sie do spostrzezen Dandiego. Sliczna kobietka z Ciebie i faktycznie mlodziutko wygladasz. Przegladalam dziennik - i przeczytalam o tym trzecim miejscu (GRATULUJE) a potem zerknelam na zdjecie. Musialam wiec wrocic do tekstu bo myslalam ze nie o sobie pisalas. Sadzilam ze na zdjeciu to corka czy ktos bliski z kogo jestes dumna . Jakos mi nie pasowalo... a jednak!!! A tak na marginesie to dziekuje za odwiedziny w moim dzienniku. Wasz domek wyglada super. Ma juz swoj ksztalt a teraz nabiera duszy- super. Bede sledzic regularnie postepy. Pozdrawiam Monika (tez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 21.10.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Cieszę się Moniu, że wstąpiłaś do nas. Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 22.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Moniś, kominek boski . Gratuluje 3 miejsca , kurde jaka z ciebie laska . Jak zwykle idziecie jak burza , myslę że nie masz się czego obawiać, bez problemu wprowadzicie się na Świeta . My z małżem na Swieta już nie damy rady ale za to planujemy przeprowadzkę w lutym . Masz jakieś sprawdzone miejsca z dobrymi cenami glazur i terakot ? , na poczatku miałam zamiar zamawiać je przez internet ale trochę się boje że nie będe zadowolona z takich zakupów. Kurcze sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.10.2008 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Masz jakieś sprawdzone miejsca z dobrymi cenami glazur i terakot ? , na poczatku miałam zamiar zamawiać je przez internet ale trochę się boje że nie będe zadowolona z takich zakupów. Kurcze sama juz nie wiem my kupowaliśmy różnie- część w Gen bud na Bartyckiej, część w Castoramie i Obi (w obi glazura do dolnej łazienki 42 zł- w gen budzie 54 zł- ale nie mieliśmy wyjścia bo w obi nie mieli wszystkich kolorów które chciałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ale to jest fajny dziennik i fajne komentarze. O budowie sie gada a gospodynie lekce sobie waży offtopy. Brawo!! A cuś nowego w dzienniku napiszesz bo juz mi się nudzi powoli patrzeć na te same dwa zdjęcia od poniedziałku ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts