Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monis, GRATULUJĘ PODIUM!!!!!! i super avatarka :D

eeeeeeeeee no koleżanka widzę, że wysportowana jest.... :lol: super.... u mnie jakoś szczyt osiągnięć to czasem siłownia.... :wink:

bardzo gratuluję medalu..... i fakt, avaratek super....taki kobiecy... :wink:

dziękuję :D avatarek zmieniłam po namyśle jak Dandi o poprzednim nadmienił słowo :wink:

cześć

dobra tam gratuluję medalu i podium i co tam jeszcze, a avataru też gratuluję ale przede wszystkim... jaka Ty jesteś ładnaaaaaaaa i... Boże żeby Złociutka tu nie wlazła no i Twój Złociutki takoż ... i jaka młodziutka... Moniu ja wiem, że kobiet o wiek i tak dalej ale... TY jesteś pełnoletnia?

cześć

dobra tam gratuluję medalu i podium i co tam jeszcze, a avataru też gratuluję ale przede wszystkim... jaka Ty jesteś ładnaaaaaaaa i... Boże żeby Złociutka tu nie wlazła no i Twój Złociutki takoż ... i jaka młodziutka... Moniu ja wiem, że kobiet o wiek i tak dalej ale... TY jesteś pełnoletnia?

No no... Ty to powinieneś zmienić nick na Czaruś a nie Dandi- czarujesz tylko i czarujesz...

Gwoli wyjaśnienia mojego wieku przytoczę sytuację z soboty 18.10.2008 :wink:

Idę do sklepu po piwka (małż parkuje na parkingu więc nie chcąc tracić czasu pędzę sama do sklepu).

-Ja- poproszę 4 warki

-Pani z sklepu- dowód poproszę

-Ja- no chyba Pani żartuje...

-Pzs- nie, dowód poproszę!

-Ja- no ok, ale ja mam 26 lat!!!

-Pzs z niedowierzaniem kiwa głową- tak tak- DOWÓD POPROSZĘ!

Wydłubuję z czeluści torby plastik- wtykam Pani pod oko.

-Pzs zdziwiona pyta -to ja pierwsza pytam Panią o dowód?

-Ja- nie, ale ostatnio mnie już daaaaawno nikt nie pytał.

-Pzs (dumna i blada) ACHA!

-Ja- może za 5 lat będę mogła kupić piwo bez dowodu....

-Pzs- możeee....

Chłopak za mną w kolejce chichocze pod kołnierzem. Wychodząc trafiam na własnego małża pytającego "coś się stało? co tak długo. Dowód chciała?" ....

I tak od 18 roku życia mam. Idąc po piwko muszę zabierać ze sobą albo dowód albo od niedawna małża :roll: :D

No no... Ty to powinieneś zmienić nick na Czaruś a nie Dandi- czarujesz tylko i czarujesz...

No dobra - jesteś brzydka jak noc i zalatuje Ci lewe oko 8)

-Ja- no chyba Pani żartuje...

-Pzs- nie, dowód poproszę!

Łojesssooo dziewczyneczko o twarzy anioła i płochym wejrzeniu, i co? Ty serio myślisz, że ktoś uwierzy że tak wyglądając jesteś w stanie prowadzić sklepowe dysputy...? pffffff

Przylaczam sie do spostrzezen Dandiego. Sliczna kobietka z Ciebie i faktycznie mlodziutko wygladasz. Przegladalam dziennik - i przeczytalam o tym trzecim miejscu (GRATULUJE) a potem zerknelam na zdjecie. Musialam wiec wrocic do tekstu bo myslalam ze nie o sobie pisalas. Sadzilam ze na zdjeciu to corka czy ktos bliski z kogo jestes dumna . Jakos mi nie pasowalo... a jednak!!!

A tak na marginesie to dziekuje za odwiedziny w moim dzienniku.

Wasz domek wyglada super. Ma juz swoj ksztalt a teraz nabiera duszy- super.

Bede sledzic regularnie postepy.

Pozdrawiam

Monika (tez) :)

Moniś, kominek boski :lol:. Gratuluje 3 miejsca :lol: , kurde jaka z ciebie laska :lol: .

Jak zwykle idziecie jak burza :lol: , myslę że nie masz się czego obawiać, bez problemu wprowadzicie się na Świeta :D. My z małżem na Swieta już nie damy rady ale za to planujemy przeprowadzkę w lutym :D.

Masz jakieś sprawdzone miejsca z dobrymi cenami glazur i terakot :D? , na poczatku miałam zamiar zamawiać je przez internet ale trochę się boje że nie będe zadowolona z takich zakupów. Kurcze sama juz nie wiem :-?

Masz jakieś sprawdzone miejsca z dobrymi cenami glazur i terakot :D? , na poczatku miałam zamiar zamawiać je przez internet ale trochę się boje że nie będe zadowolona z takich zakupów. Kurcze sama juz nie wiem :-?

my kupowaliśmy różnie- część w Gen bud na Bartyckiej, część w Castoramie i Obi (w obi glazura do dolnej łazienki 42 zł- w gen budzie 54 zł- ale nie mieliśmy wyjścia bo w obi nie mieli wszystkich kolorów które chciałam). :roll: