Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja Cię nie podpuszczam ale... Ty zdjęcia tych płytek to zrobić nie umiesz co?

a tam łumiesz jak łumiesz to zrób a póki nie zrobisz to znaczy że nie łumiesz 8)

nie no Dandi Ty wcale chłopie jej nie podpuszczasz.... :lol: :lol: :lol: ani trochę, ani nawet tyci....

dzień dobry....

wstałam, kacocha lecze - pochwalę się i tu, a co mi tam, najwyżej dostanę od Was szlaban na wejścia. Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ. Nie pijana ze szczęścia byłam, ale uchlana wprost. Mam nadzieję, ze Monia wybaczy za prywatę .... :oops: :o

wstałam, kacocha lecze - pochwalę się i tu, a co mi tam, najwyżej dostanę od Was szlaban na wejścia. Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ. Nie pijana ze szczęścia byłam, ale uchlana wprost. Mam nadzieję, ze Monia wybaczy za prywatę .... :oops: :o

Gratuuuuuluję kochana!

Prywatę wybaczam! i toast jeszcze jeden:

http://emoty.blox.pl/resource/sluze.gif

obry

Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ.

wyglada na to, że naprawdę odetchnęłaś. Potrzeba było, żeby ten kamień spadł prawda? Potrafię sobie wyobrazić jak musisz być sczzęśliwa i zrelaksowana. Pij kobieto tylko się po ulicach nie szwendaj bo pijana baba w miejscu publicznym to coś co mnnie głęboko obrzydza 8)

obry

Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ.

wyglada na to, że naprawdę odetchnęłaś. Potrzeba było, żeby ten kamień spadł prawda? Potrafię sobie wyobrazić jak musisz być sczzęśliwa i zrelaksowana. Pij kobieto tylko się po ulicach nie szwendaj bo pijana baba w miejscu publicznym to coś co mnnie głęboko obrzydza 8)

No coś Ty !!! piję do kompa.... :lol: :lol: :lol: mój nałóg klepania w klawiaturę mnie nigdzie nie wypuszcza. Mam piciu, muzykę i .... necik.

Ale masz rację kamień spadł z serca. Zupełny spokój, relaks i wyciszenie. Oczywiście do czasu. Bo mam jeszcze 3 tematy do moich orłów, ale to już jakos pójdzie. Musi.

życze wszystkim miłego dnia.... :wink:

Czesc Monis,

gratulacje za 3-ciem mejsce. Jest w podziwu..

a to ze wygladasz jak dziewczynecka juz widzialam i sie nie dziwie pani w sklepie, ze ci piwko nie zprzedala.

Widze ze scianki sauny juz stoja. Nasz pan ot sauny mowil ze sauna Musi sie zrobyc przed ulorzenie plytek w lazience, bo to brudna robora. Nie lepej ulorzyc te plytki a podlodze w sauny ..a dopiero robyc lazienki. Czeiekawa jestem tej lazienki w bambusa u nas tez jedna bedzie taka sama. Nawet mozajka kupilam juz do nej.W zastepstwie za podluzne dekory

U nas to lazienka poczeka jescze troche, mam kupiona juz wanna Excelent canyon, baterie tres alp, umywalkii Roca Java, mozajka do plytek.. a teraz muse uzbierac na plytecki. U nas bedize tylko troche w inych kolorach podloga i sciany Beiga i Verde, bedize dekor z lisciami Inserno, ale za to bambus (cigaro)33x3 bedzie zefir.. a zamiast reszta listwy jest mozajka kamien-szklo 2,3x2,3czm.. wychodzi mi tanej.. a i mi sie bardzej podoba. lazdie to zaczyna wyglazdac..;-))

U nas to lazienka poczeka jescze troche, mam kupiona juz wanna Excelent canyon, baterie tres alp, umywalkii Roca Java, mozajka do plytek.. a teraz muse uzbierac na plytecki. U nas bedize tylko troche w inych kolorach podloga i sciany Beiga i Verde, bedize dekor z lisciami Inserno, ale za to bambus (cigaro)33x3 bedzie zefir.. a zamiast reszta listwy jest mozajka kamien-szklo 2,3x2,3czm.. wychodzi mi tanej.. a i mi sie bardzej podoba. lazdie to zaczyna wyglazdac..;-))

Pewnie będzie ślicznie :D jak zrobisz to koniecznie się pochwal :wink:

Ciasno się zrobiło w Twoich komentarzach, ale może jakoś się zmieszczę :wink: Widzę, że spełniasz się w sporcie i gratuluję wynikówhttp://img389.imageshack.us/img389/2676/031mf4.gif

Kominek bardzo zgrabny i do tego ładnie wyeksponowany. Mój będzie musiał się w przyszłości zmieścić w kącie między oknem tarasowym a schodami :wink:

Muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać :D

Ciasno się zrobiło w Twoich komentarzach, ale może jakoś się zmieszczę :wink: Widzę, że spełniasz się w sporcie i gratuluję wynikówhttp://img389.imageshack.us/img389/2676/031mf4.gif

Kominek bardzo zgrabny i do tego ładnie wyeksponowany. Mój będzie musiał się w przyszłości zmieścić w kącie między oknem tarasowym a schodami :wink:

Muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać :D

Dziękuję! Zdecydowanie się zmieścisz w moich komentarzach i zdecydowanie zapraszam częściej :D

Witam,

Właśnie przejrzałam wasz dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem tępa budowy (jak zresztą większość komentujących).

Gratuluję ... gdy czyta się takie opowieści to człowiek nabiera nadziei, że jednak nasz cel - gwiazdka 2009 - jest realny :D. Powodzenia i trzymam mocno kciuki :p .

Witam,

Właśnie przejrzałam wasz dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem tępa budowy (jak zresztą większość komentujących).

Gratuluję ... gdy czyta się takie opowieści to człowiek nabiera nadziei, że jednak nasz cel - gwiazdka 2009 - jest realny :D. Powodzenia i trzymam mocno kciuki :p .

Witam w moich skromnych progach. Myślę, że przyszła Gwiazka w Waszym nowym domu jest jak najbardziej realnym celem :D

Pozdrawiam i zapraszam :wink:

cześć

widzę że ściągasz coraz większą liczbę entuzjastów Moniki - to ani hybi wynik zamieszczenia swoich zdjęć. Przyszedłem żeby powiedzieć że bardzo ale to bardzo gratuluję Ci dobrego gustu. Te schody, które wkleiłaś w dzienniku są naprawdę ładne. Nie wiem skąd pochodzi to zdjęcie ale Ty musiałaś je wziąć od kogos kto ma naprawdę ale to naprawdę wyrobiony smak i byle co go nie zadowala. Dodam tylko, że oprócz urody jestes tez mądra co rzadko idzie w parze bo inspirując sie jeżeli chodzi o wnętrza swego domu, inspirację czerpiesz z dzienników najlepszych i najbardziej wysublimowanych gustów muratorskich czego dowodem są te schody. Moniko, jeżeli wciąż tak dobrze będziesz sobie dobierała autorytety wykończeniowe jak teraz -Twój dom będzie cudem a sąsiedzi będą umierać w mękach nękani nawracającymi konwulsjami zazdrości.

Dziękuję

http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif