Monis 23.10.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jak zrobię porządne zdjęcia wkleję do dziennika i coś napiszę. Bo nic nowego się za bardzo nie dzieje... Poddasze się kończy wygładzać, niedługo przyjdzie czas na wybudowanie sauny. Z nowin- mamy położoną terakotę w dolnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Z nowin- mamy położoną terakotę w dolnej łazience ja Cię nie podpuszczam ale... Ty zdjęcia tych płytek to zrobić nie umiesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.10.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Łumiem.... ale widziałam ją wczoraj o 21 i zdjęcie by żadne nie wyszło, bo miałam tylko kiepawą latarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a tam łumiesz jak łumiesz to zrób a póki nie zrobisz to znaczy że nie łumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ja Cię nie podpuszczam ale... Ty zdjęcia tych płytek to zrobić nie umiesz co? a tam łumiesz jak łumiesz to zrób a póki nie zrobisz to znaczy że nie łumiesz nie no Dandi Ty wcale chłopie jej nie podpuszczasz.... ani trochę, ani nawet tyci.... dzień dobry.... wstałam, kacocha lecze - pochwalę się i tu, a co mi tam, najwyżej dostanę od Was szlaban na wejścia. Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ. Nie pijana ze szczęścia byłam, ale uchlana wprost. Mam nadzieję, ze Monia wybaczy za prywatę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.10.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 wstałam, kacocha lecze - pochwalę się i tu, a co mi tam, najwyżej dostanę od Was szlaban na wejścia. Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ. Nie pijana ze szczęścia byłam, ale uchlana wprost. Mam nadzieję, ze Monia wybaczy za prywatę .... Gratuuuuuluję kochana! Prywatę wybaczam! i toast jeszcze jeden: http://emoty.blox.pl/resource/sluze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.10.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 obry Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ. wyglada na to, że naprawdę odetchnęłaś. Potrzeba było, żeby ten kamień spadł prawda? Potrafię sobie wyobrazić jak musisz być sczzęśliwa i zrelaksowana. Pij kobieto tylko się po ulicach nie szwendaj bo pijana baba w miejscu publicznym to coś co mnnie głęboko obrzydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 obry Wczoraj podpisałam akt notarialny z depesiami i domek jest nareszcie MÓJ. wyglada na to, że naprawdę odetchnęłaś. Potrzeba było, żeby ten kamień spadł prawda? Potrafię sobie wyobrazić jak musisz być sczzęśliwa i zrelaksowana. Pij kobieto tylko się po ulicach nie szwendaj bo pijana baba w miejscu publicznym to coś co mnnie głęboko obrzydza No coś Ty !!! piję do kompa.... mój nałóg klepania w klawiaturę mnie nigdzie nie wypuszcza. Mam piciu, muzykę i .... necik. Ale masz rację kamień spadł z serca. Zupełny spokój, relaks i wyciszenie. Oczywiście do czasu. Bo mam jeszcze 3 tematy do moich orłów, ale to już jakos pójdzie. Musi. życze wszystkim miłego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 24.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Czesc Monis, gratulacje za 3-ciem mejsce. Jest w podziwu..a to ze wygladasz jak dziewczynecka juz widzialam i sie nie dziwie pani w sklepie, ze ci piwko nie zprzedala.Widze ze scianki sauny juz stoja. Nasz pan ot sauny mowil ze sauna Musi sie zrobyc przed ulorzenie plytek w lazience, bo to brudna robora. Nie lepej ulorzyc te plytki a podlodze w sauny ..a dopiero robyc lazienki. Czeiekawa jestem tej lazienki w bambusa u nas tez jedna bedzie taka sama. Nawet mozajka kupilam juz do nej.W zastepstwie za podluzne dekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.10.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 O jestem ciekawa jak wyjdzie u Ciebie bambusowa łazienka. Mam nadzieję, że mój glazurnik zrobi wszystko jak należy bo jak nie to będę zmuszona go zamordować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 24.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 U nas to lazienka poczeka jescze troche, mam kupiona juz wanna Excelent canyon, baterie tres alp, umywalkii Roca Java, mozajka do plytek.. a teraz muse uzbierac na plytecki. U nas bedize tylko troche w inych kolorach podloga i sciany Beiga i Verde, bedize dekor z lisciami Inserno, ale za to bambus (cigaro)33x3 bedzie zefir.. a zamiast reszta listwy jest mozajka kamien-szklo 2,3x2,3czm.. wychodzi mi tanej.. a i mi sie bardzej podoba. lazdie to zaczyna wyglazdac..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.10.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 U nas to lazienka poczeka jescze troche, mam kupiona juz wanna Excelent canyon, baterie tres alp, umywalkii Roca Java, mozajka do plytek.. a teraz muse uzbierac na plytecki. U nas bedize tylko troche w inych kolorach podloga i sciany Beiga i Verde, bedize dekor z lisciami Inserno, ale za to bambus (cigaro)33x3 bedzie zefir.. a zamiast reszta listwy jest mozajka kamien-szklo 2,3x2,3czm.. wychodzi mi tanej.. a i mi sie bardzej podoba. lazdie to zaczyna wyglazdac..) Pewnie będzie ślicznie jak zrobisz to koniecznie się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ciasno się zrobiło w Twoich komentarzach, ale może jakoś się zmieszczę Widzę, że spełniasz się w sporcie i gratuluję wynikówhttp://img389.imageshack.us/img389/2676/031mf4.gif Kominek bardzo zgrabny i do tego ładnie wyeksponowany. Mój będzie musiał się w przyszłości zmieścić w kącie między oknem tarasowym a schodami Muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.10.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ciasno się zrobiło w Twoich komentarzach, ale może jakoś się zmieszczę Widzę, że spełniasz się w sporcie i gratuluję wynikówhttp://img389.imageshack.us/img389/2676/031mf4.gif Kominek bardzo zgrabny i do tego ładnie wyeksponowany. Mój będzie musiał się w przyszłości zmieścić w kącie między oknem tarasowym a schodami Muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać Dziękuję! Zdecydowanie się zmieścisz w moich komentarzach i zdecydowanie zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 No to wpadam Dzień dobry mówię Tobie i Twoim gościom . Uciekam na inspekcję swojej budowy i po południu wracam do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam, Właśnie przejrzałam wasz dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem tępa budowy (jak zresztą większość komentujących). Gratuluję ... gdy czyta się takie opowieści to człowiek nabiera nadziei, że jednak nasz cel - gwiazdka 2009 - jest realny . Powodzenia i trzymam mocno kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.10.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam, Właśnie przejrzałam wasz dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem tępa budowy (jak zresztą większość komentujących). Gratuluję ... gdy czyta się takie opowieści to człowiek nabiera nadziei, że jednak nasz cel - gwiazdka 2009 - jest realny . Powodzenia i trzymam mocno kciuki . Witam w moich skromnych progach. Myślę, że przyszła Gwiazka w Waszym nowym domu jest jak najbardziej realnym celem Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 cześć widzę że ściągasz coraz większą liczbę entuzjastów Moniki - to ani hybi wynik zamieszczenia swoich zdjęć. Przyszedłem żeby powiedzieć że bardzo ale to bardzo gratuluję Ci dobrego gustu. Te schody, które wkleiłaś w dzienniku są naprawdę ładne. Nie wiem skąd pochodzi to zdjęcie ale Ty musiałaś je wziąć od kogos kto ma naprawdę ale to naprawdę wyrobiony smak i byle co go nie zadowala. Dodam tylko, że oprócz urody jestes tez mądra co rzadko idzie w parze bo inspirując sie jeżeli chodzi o wnętrza swego domu, inspirację czerpiesz z dzienników najlepszych i najbardziej wysublimowanych gustów muratorskich czego dowodem są te schody. Moniko, jeżeli wciąż tak dobrze będziesz sobie dobierała autorytety wykończeniowe jak teraz -Twój dom będzie cudem a sąsiedzi będą umierać w mękach nękani nawracającymi konwulsjami zazdrości. Dziękuję http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.10.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dandi Ty to masz gadane na prezydenta Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dandi Ty to masz gadane na prezydenta Cię! prezydenta czego bo może warto to rozważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts