Monis 27.10.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dandi Ty to masz gadane na prezydenta Cię! prezydenta czego bo może warto to rozważyć... a co się będziem rozdrabniać! na Polski prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 nuda - przecież mój słowotok nigdy ale to nigdy nie byłby tam doceniony. A pchać sie do samolotu premiera nie umiem poza tym nienawidze latać. Co nowego na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Boże a ta ociepla juz dom czego zaaferowany kradzieżą schodów nawet nie zauwazyłem. Jak ja Cię czasem nie lubię to sorry Poza tym domagam się w imieniu wszystkich tu obecnych porządnych zdjęć ze środka domu. I musze z Tobą przedyskutowac pare spraw jeżeli chodzi o budowanie ale o tym już Ci napisze na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.10.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Zdjęcia porządne zrobię jak się panowie wyniosą wreszcie z poddasza na parter. Latają z jakimś urządzeniem, które wygląda jak maszyna do poszukiwania metali i odkurzają ściany Ale już wreszcie wszystko elegancko wygląda. Jednak biały białemu nierówny (ściany pociągnięte teraz mamy gładzią- mód malina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ściany pociągnięte teraz mamy gładzią- mód malina Ty mnie chcesz świadomie wkurzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.10.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ściany pociągnięte teraz mamy gładzią- mód malina Ty mnie chcesz świadomie wkurzyć? Oui a co jęczysz? szybko Wam idzie ta budowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 jak dziś nie wstawisz zdjęć porządnych, dzwonię na policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.10.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 jak dziś nie wstawisz zdjęć porządnych, dzwonię na policję dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Monis uważaj, bo dandi3 naprawdę ściągnie Wam na głowę policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 28.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Monis! Gratuluję podium Kominek cudny - skopiowalam sobie na moj komp do pliku Dom_Inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 28.10.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Monis uważaj, bo dandi3 naprawdę ściągnie Wam na głowę policję eee tam on tak tylko straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 28.10.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Kominek cudny - skopiowalam sobie na moj komp do pliku Dom_Inspiracje bardzo się cieszę, że Ci się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 28.10.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 hej MonisJejku jejku ja już mam deprechę jak oglądam Wasze postępy z budową. Szapo ba.... Na święta prawie możecie się wprowadzać. Bardzo mi sie podobają Twoje inspiracje. Mamy podobny gust. Łazienkę bambus też pierwotnie wybrałam , ale obecnie mam zieloną i chyba wystarczy. za to płytki na podłogę re-we-lac-ja! Ja nie mam czasu narazie chodzić i kupować cokolwiek. Sama widzisz czegokolwiek się na budowie nie ruszy to spierd.... sory. ale tracę już siły. choć nic nie zrobione. ... No i Kochana... GRATULUJE KONDYCHY!! 3cie miejsce to też medal. Jestem pełna podziwu.... a wiekiem się nie przejmuj mam to samo a mam 12 lat więcej od Ciebie. Będę dalej zaglądac do Ciebie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Monis uważaj, bo dandi3 naprawdę ściągnie Wam na głowę policję eee tam on tak tylko straszy ZADZWONIONE ja już mam deprechę jak oglądam Wasze postępy z budową. Szapo ba.... Bo Ona to robi celowo. Ponoć to wcale nie Jej dom a pod nickiem Monis ukrywa się psychopatka i wichrzycielka ( z chorobą alkohoową) siejąca ogólny zamęt tak więc to szapo ba to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dandi- rozgryzłeś mnie! tak naprawdę to dom sąsiada- ja tylko przechodzę obok i fotki pstrykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dandi- rozgryzłeś mnie! tak naprawdę to dom sąsiada- ja tylko przechodzę obok i fotki pstrykam a sąsiad wie, że tak mu niecnie foty pstrykasz? i furorę na forum robisz? hę? dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie wie i nigdy się nie dowie, chyba że ktoś mnie wyda dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie wie i nigdy się nie dowie, chyba że ktoś mnie wyda http://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no no Dandi- cóż za nowe wcielenie w avatarze furę rozbileś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 yhy. To było moje ukochane Porsche a tak serio to sądziłem, że nikt nie zauwazy zmiany avataru... one sie prawie nie róznią. Zapomiałem tylko, że nie różnią się dla faceta, baby natychmiast wszystko widzą. Czy Ty nie miałaś kastrować fretek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts