Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Boże a ta ociepla juz dom czego zaaferowany kradzieżą schodów nawet nie zauwazyłem. Jak ja Cię czasem nie lubię to sorry :evil:

Poza tym domagam się w imieniu wszystkich tu obecnych porządnych zdjęć ze środka domu. I musze z Tobą przedyskutowac pare spraw jeżeli chodzi o budowanie ale o tym już Ci napisze na prv

Zdjęcia porządne zrobię jak się panowie wyniosą wreszcie z poddasza na parter. Latają z jakimś urządzeniem, które wygląda jak maszyna do poszukiwania metali i odkurzają ściany :roll: Ale już wreszcie wszystko elegancko wygląda. Jednak biały białemu nierówny (ściany pociągnięte teraz mamy gładzią- mód malina) :D

hej Monis

Jejku jejku ja już mam deprechę jak oglądam Wasze postępy z budową. Szapo ba.... Na święta prawie możecie się wprowadzać. Bardzo mi sie podobają Twoje inspiracje. Mamy podobny gust. Łazienkę bambus też pierwotnie wybrałam , ale obecnie mam zieloną i chyba wystarczy. za to płytki na podłogę re-we-lac-ja! Ja nie mam czasu narazie chodzić i kupować cokolwiek. Sama widzisz czegokolwiek się na budowie nie ruszy to spierd.... sory. ale tracę już siły. choć nic nie zrobione. ... No i Kochana... GRATULUJE KONDYCHY!! 3cie miejsce to też medal. Jestem pełna podziwu....

a wiekiem się nie przejmuj mam to samo a mam 12 lat więcej od Ciebie. Będę dalej zaglądac do Ciebie . Pozdrawiam.

Monis uważaj, bo dandi3 naprawdę ściągnie Wam na głowę policję :D

eee tam on tak tylko straszy :wink:

ZADZWONIONE

ja już mam deprechę jak oglądam Wasze postępy z budową. Szapo ba....

Bo Ona to robi celowo. Ponoć to wcale nie Jej dom a pod nickiem Monis ukrywa się psychopatka i wichrzycielka ( z chorobą alkohoową) siejąca ogólny zamęt tak więc to szapo ba to wiesz...