tofee 29.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ... a tak serio to sądziłem, że nikt nie zauwazy zmiany avataru... one sie prawie nie róznią. Zapomiałem tylko, że nie różnią się dla faceta, baby natychmiast wszystko widzą. Dostrzegam tu kokieterię ... bo niby skoro są takie podobno ... że niby nie do zauważenia to po co facet, który podobno nie zauważa takich drobiazgów zmienia avatar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dostrzegam tu kokieterię ... bo niby skoro są takie podobno ... że niby nie do zauważenia to po co facet, który podobno nie zauważa takich drobiazgów zmienia avatar??? Juz wyjaśniam kobieto o smakowitym nicku. Nuda to to co się wkrada w zycie każdego forumowicza zwłaszcza, jeżeli siedzi na forum tyle co ja. Doskonałość tkwi w szczegółach, w niuansach... Takie zawachania w strukturze avataru powodują że patrzący na niego wie, że cos się zmnieniło ale nie wie co.. a ja pomimo, że mam tak mało własnych zdjęć, które mogę w avatarze umieszczać też potrzebuję zmian zerkając od czasu do czasu na własne krasomówstwo. hmmm, to tyle, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.10.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 yhy. To było moje ukochane Porsche a tak serio to sądziłem, że nikt nie zauwazy zmiany avataru... one sie prawie nie róznią. Zapomiałem tylko, że nie różnią się dla faceta, baby natychmiast wszystko widzą. Czy Ty nie miałaś kastrować fretek? oczywiście, że baby wszystko widzą i wszystko pamiętają... fretek dziś nie było- była szczurkowa, 2 suki i 1 królikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 WOOOW,ale dawno mnie u Ciebie nie było...za chwilkę możecie się wprowadzać SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.10.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 WOOOW,ale dawno mnie u Ciebie nie było...za chwilkę możecie się wprowadzać SUPER! Mamy taką nadzieję. Chociaż nadal czekamy na własny prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 My też mamy Calle Tubądzina ale do dolnej łazienki. PIękna kolekcja nie ma co. Chcesz je kłaść pionowo czy w poziomie? Dodam, że tylko jedna odpowiedź jest poprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 31.10.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 My też mamy Calle Tubądzina ale do dolnej łazienki. PIękna kolekcja nie ma co. Chcesz je kłaść pionowo czy w poziomie? Dodam, że tylko jedna odpowiedź jest poprawna Łooooczywiście, że poziomo już się nie mogę doczekać aż się przyklei do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 My też mamy Calle Tubądzina ale do dolnej łazienki. PIękna kolekcja nie ma co. Chcesz je kłaść pionowo czy w poziomie? Dodam, że tylko jedna odpowiedź jest poprawna Łooooczywiście, że poziomo już się nie mogę doczekać aż się przyklei do ściany zdałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 zajrzałem do dziennika i powiem tylko jedno: jesteś bezczelna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.11.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 zajrzałem do dziennika i powiem tylko jedno: jesteś bezczelna! why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 już Ty doskonale wiesz why!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.11.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 już Ty doskonale wiesz why!!! zdjęcia obiecane są więc nie wiem why Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 03.11.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Monis! Pieknie u Was. Fotorelacja w skrócie pokazuje, jak sprawnie działacie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.11.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Monis! Pieknie u Was. Fotorelacja w skrócie pokazuje, jak sprawnie działacie. Gratuluję No kochana- Wy też nieźle pędzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dopiero zauważyłam twoją nową umywalkę możesz opisac jak jest zagospodarowana szafka pod nią? Zwyklae polki czy moze jakies inne cudo i jak ukryli kolanko od umywalki? Bardzo lubie takie duuuuuuuuuuuuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Monia widziałam zakupy... bardzo mi się podobają... podaj prosze jakies dokładniejsze namiary na kabinę czyli gdzie zdobyta, po ile i dlaczego tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dopiero zauważyłam twoją nową umywalkę możesz opisac jak jest zagospodarowana szafka pod nią? Zwyklae polki czy moze jakies inne cudo i jak ukryli kolanko od umywalki? Bardzo lubie takie duuuuuuuuuuuuuże Najnowsza szafka do łazienki ma zwykła półkę w środku. Drzwiczki otwierają się po naciśnięciu w odpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Monia widziałam zakupy... bardzo mi się podobają... podaj prosze jakies dokładniejsze namiary na kabinę czyli gdzie zdobyta, po ile i dlaczego tak drogo? kabina zdobyta- pewnie wstyd się przyznać- w leroy- bo tania. Taka na Baryckiej 2x drożdza 80x80 kosztowała ok 1400, 90x90 ok 1500 (brodzik + ściany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ta kabina też mi sie bardzo podoba sami też się nad taką zastanawiamy ... i może już nie powinnam ale w OBI widziałam jezcze o kilka zł tańszą. (13XX,XX końcówki nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 OBI? matko kochana to czemu ja tam jej nie widziałam... ? qurcze pewnie za nadto skupiałam się na farbach... no to jeśli tak to u mnie pewnie zagości ta 80*80.... bo dolna łazienka duża nie jest, a i tak główne myciu będzie na górze... mam prośbę jak ją zamontujesz kliknij foteeczkę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts