Monis 04.11.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ta kabina też mi sie bardzo podoba sami też się nad taką zastanawiamy ... i może już nie powinnam ale w OBI widziałam jezcze o kilka zł tańszą. (13XX,XX końcówki nie pamiętam) a faktycznie- przepraszam oszukałam cenowo. Sprawdziłam w dzikim pędzie paragon i ceny są jak następuje: -80x80 1359 zł -90x90 1399 zł. I moja kulpa- Toffee ma rację - zakup z Obi a nie leroy (już mi się mózg zlasował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Hej! Ja właśnie zamierzam zamówić "Twoją" kabinę. Znieści mi się tylko 80 tak. Możesz napisać, czy nie jest zbyt ciasna. W sklepie stoi tylko 90 tka, niestety. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Hej! Ja właśnie zamierzam zamówić "Twoją" kabinę. Znieści mi się tylko 80 tak. Możesz napisać, czy nie jest zbyt ciasna. W sklepie stoi tylko 90 tka, niestety. Pozdrawiam. co prawda nie mam jeszcze jej zamontowanej- stoi sam brodzik 80, i nie wygląda na za ciasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja właśnie miałam to samo pytanie... bo u mnie ma stanąć w dolnej, takiej gościnnej łazience i wolałabym by zbyt wiele miejsca nie zajmowała... ale skoro 80 nie jest ciasna to chyba się już raczej zdecydowałam... dzięki Monia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 04.11.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Monisia, super wyszedl ten pokoj nad garazem..a i lazienka w Bambusie bardzo mi sie podoba. Widze ze zdorzycie na swieta sie przeprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz ta kabina Masive 80 jest w Praktikerze po 919zł. Jutro kupuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz ta kabina Masive 80 jest w Praktikerze po 919zł. Jutro kupuję! oooooooooooooooooooooo no i to jest news!!! jutro jadę zobaczyć i jak co .... to będzie mój najpierwsiejszy zakup wykończeniowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Monisia, super wyszedl ten pokoj nad garazem..a i lazienka w Bambusie bardzo mi sie podoba. Widze ze zdorzycie na swieta sie przeprowadzic Mozliwe ze z jako takim wykonczeniem do swiat zdazymy... Jednak boje sie, ze nie zdazymy z odbiorem domu. Czy znasz kogos w "pradzie" zeby sie usmiechnac i zeby szybciej wsadzili nam do szafki licznik i dali wreszcie prad? Bambusowa lazienka dzisiaj cala skonczona- nawet ladnie wyszla, choc pewnie jakby byla zaprojektowana przez profesjonaliste to by byla ladniejsza... Jutro maja fugowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Teraz ta kabina Masive 80 jest w Praktikerze po 919zł. Jutro kupuję! oooooooooooooooooooooo no i to jest news!!! jutro jadę zobaczyć i jak co .... to będzie mój najpierwsiejszy zakup wykończeniowy.... ja to zawsze cholewka sie pospiesze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jola- plytki w lazience masz suuuuper- te srebrno brazowe.. Chcialam takie do kuchni na sciane ale niedobrzy ludzie odwiedli mnie od tego pomyslu... a caly czas za mna chodza... wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 News sprawdzony na 100%. Już bym kupiła w ubiegłym tygodniu, ale 80 maja przyjśc dopiero dziś ( Wrocław). Zresztą wejdź na strone Praktikera, na katalog jesień 2008, tam jest ta kabina. Dziś jeszcze dzwoniłam do Praktikera i oferta ważna do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Moniś, na żywo prezentują się jeszcze lepiej. I nie są drogie, co dla mnie baaardzo ważne. W tej łazience stanie wspomniana kaina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Moniś, na żywo prezentują się jeszcze lepiej. I nie są drogie, co dla mnie baaardzo ważne. W tej łazience stanie wspomniana kaina. wiem, ze nie sa nawet drogie- ogladalam je na zywo... ale stanelo w koncu na innych ( )- Calle Tubadzin - tez ladne ale te Twoje cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Moniś, ja tez zamierzałam kupić wtedy kiedy Ty w Obi, ale nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 News sprawdzony na 100%. Już bym kupiła w ubiegłym tygodniu, ale 80 maja przyjśc dopiero dziś ( Wrocław). Zresztą wejdź na strone Praktikera, na katalog jesień 2008, tam jest ta kabina. Dziś jeszcze dzwoniłam do Praktikera i oferta ważna do końca roku. sprawdziłam - potwierdzam.... jest w katalogu http://www.praktiker.un.pl/ dla chętnych katalog jest tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Na pocieszenie powiem Ci, że masz przepiękny dom i tempo zawrotne. Ja buduję się już od dwóch lat i jeszcze mi daleko do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.11.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Na pocieszenie powiem Ci, że masz przepiękny dom i tempo zawrotne. Ja buduję się już od dwóch lat i jeszcze mi daleko do Ciebie senk Ju! troche mnie to pocieszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Właśnie mężuś wrócił z pracy - zakup wstępnie poparł, zatem tera trzeba ją na żywca pomacać i stwierdzić kiedy zakup http://img134.imageshack.us/img134/8425/pryszniczs7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Na żywo też piknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Na żywo też piknie wygląda. wiem:) właśnie wróciłam. bo byłam w praktikerze macałam... owszem jest ładna, owszem w bardzo dobrej cenie... ale fakt, że w tej 80-tce, pryśnica we dwoje nie będzie ale poza tym bardzo w porządku... w sobotę zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts