Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

Ta kabina też mi sie bardzo podoba ;-) sami też się nad taką zastanawiamy ... i może już nie powinnam ale w OBI widziałam jezcze o kilka zł tańszą. (13XX,XX końcówki nie pamiętam)

a faktycznie- przepraszam oszukałam cenowo. Sprawdziłam w dzikim pędzie paragon i ceny są jak następuje:

-80x80 1359 zł

-90x90 1399 zł.

I moja kulpa- Toffee ma rację - zakup z Obi a nie leroy (już mi się mózg zlasował) :-? :roll:

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja właśnie miałam to samo pytanie... bo u mnie ma stanąć w dolnej, takiej gościnnej łazience i wolałabym by zbyt wiele miejsca nie zajmowała... ale skoro 80 nie jest ciasna to chyba się już raczej zdecydowałam... dzięki Monia...

Monisia,

super wyszedl ten pokoj nad garazem..a i lazienka w Bambusie bardzo mi sie podoba. Widze ze zdorzycie na swieta sie przeprowadzic

Mozliwe ze z jako takim wykonczeniem do swiat zdazymy... Jednak boje sie, ze nie zdazymy z odbiorem domu. Czy znasz kogos w "pradzie" zeby sie usmiechnac i zeby szybciej wsadzili nam do szafki licznik i dali wreszcie prad?

Bambusowa lazienka dzisiaj cala skonczona- nawet ladnie wyszla, choc pewnie jakby byla zaprojektowana przez profesjonaliste to by byla ladniejsza... Jutro maja fugowac...

News sprawdzony na 100%. Już bym kupiła w ubiegłym tygodniu, ale 80 maja przyjśc dopiero dziś ( Wrocław). Zresztą wejdź na strone Praktikera, na katalog jesień 2008, tam jest ta kabina. Dziś jeszcze dzwoniłam do Praktikera i oferta ważna do końca roku.

sprawdziłam - potwierdzam.... jest w katalogu

http://www.praktiker.un.pl/ dla chętnych katalog jest tu... :)

Na żywo też piknie wygląda.

wiem:) właśnie wróciłam. bo byłam w praktikerze macałam... owszem jest ładna, owszem w bardzo dobrej cenie... ale fakt, że w tej 80-tce, pryśnica :) we dwoje nie będzie :cry: ale poza tym bardzo w porządku... :wink: w sobotę zakup :)