Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tofee- postępy jakieś takie marne już. Panowie od poddasza kończą dopieszczać parter. Jeszcze zostało im wygładzenie salonu, ocieplenie 3 par drzwi balkonowych przy wylewce (oczywiście poprawki po poprzednikach). Glazurnik kończy z małym opóźnieniem górną łazienkę- tylko ona mu została, fugi w garażu i biały montaż...

Już się nie mogę doczekać aż całe towarzystwo już wyjedzie- będzie to oznaczało że już naprawdę jesteśmy blisko końca :roll:

Moniś :o :o :o no co Ty sprinty budowlane uprawiasz? jak można takie tempo narzucić współbudującym, przecież ja już ciężkiej zadyszki dostałam... u nas dopiero w środę (następną) okna zamontują, potem wejdzie ogrzewacz podłogowy, na elektryka nie mam jeszcze pomysłu (tz.na pstryczki i miejsca lamp zupełnie nie mam idei) a Wy już jedną nogą we własnym domku...ojjjj super po prostu :D :D :D

no trudno.... zapytam najwyżej mnie opierniczą że pytam dwa razy o to samo :oops:

Monia co to za płytki ?

http://img513.imageshack.us/img513/6541/9839la4.jpg

kurcze już chyba o to pytałam, ale nie mogę znaleźć.... a czy ja dobrze kojarzę, że one są również takie biało-złote?

Mam pytanie gdzie robiliscie meble kuchenne? I jakiego programu użyłaś, żeby tak ładnie ją zaprojektować?

A co będziecie mieli w salonie na podłodze? A może juz macie? tylko zdjęć nie ma :wink:

Projekt jest z BRW. Poszłam i naszkicowałam co chcę, a Pan mi to wkleił do ich programu. Niestety te wszystkie programy za free się do niczego nie nadają (miałam kiedyś taki z Ikei ale jednak to nie to samo)

no trudno.... zapytam najwyżej mnie opierniczą że pytam dwa razy o to samo :oops:

Monia co to za płytki ?

Płytki Opoczno Zebrano- dekor występuje też w kolorze beżowym jak ściana z ciembymi kwiatkami, ewentualnie zamiast kwiatków mogą być bąbelki :wink:

senkju....

ja wiem, że już się o to pytałam... na bank, ale ni ciorta nie mogłam tego znależć.... :wink:

widzę, że masz piękny postęp prac....gratuluję....

u mnie od soboty zaczynam działania zaczepne dotyczące naprawy dachu.... obaczym co mi z tego wyjdzie... :wink: