Muci 21.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Monis, mam pytanko ile placzylas za podbytke? I jak bylo liczone za 1mb, a osobno liczyli za trojkonty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.11.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Monis, mam pytanko ile placzylas za podbytke? I jak bylo liczone za 1mb, a osobno liczyli za trojkonty? odpowiedziałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Jak tam wasze postępy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.11.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Tofee- postępy jakieś takie marne już. Panowie od poddasza kończą dopieszczać parter. Jeszcze zostało im wygładzenie salonu, ocieplenie 3 par drzwi balkonowych przy wylewce (oczywiście poprawki po poprzednikach). Glazurnik kończy z małym opóźnieniem górną łazienkę- tylko ona mu została, fugi w garażu i biały montaż... Już się nie mogę doczekać aż całe towarzystwo już wyjedzie- będzie to oznaczało że już naprawdę jesteśmy blisko końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 25.11.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wow!!! super już tylko się wprowadzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.11.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 no jeszcze tylko dostać swój własny prąd i odebrać budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 25.11.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Monis! Jesteście niesamowicie szybcy... Hmmm, to chyba efekt Twego hobby Hmmm, może i ja się za bieganie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 25.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Moniś no co Ty sprinty budowlane uprawiasz? jak można takie tempo narzucić współbudującym, przecież ja już ciężkiej zadyszki dostałam... u nas dopiero w środę (następną) okna zamontują, potem wejdzie ogrzewacz podłogowy, na elektryka nie mam jeszcze pomysłu (tz.na pstryczki i miejsca lamp zupełnie nie mam idei) a Wy już jedną nogą we własnym domku...ojjjj super po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.11.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No dobra- trochę przesadziłam. Jeszcze parkiet został do położenia. Zastanawiam się właśnie czy się z nim wyrobimy do świąt B.N. Może chociaż do Sylwestra się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 26.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tez mi się marzy sylwester w nowym domu, ale na moim etapie to będzie trudne...zazdroszczę jak 150 Chociaz może jak kominek będzie i ogrzewani to już wystarczy...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 26.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Pięknie Monis, pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 26.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Mi też się marzy... Ten w przyszłym roku Monis! Tobie gratuluję tempa i życzę Świąt, i Sylwestra w nowym domku. Nowy Rok = Nowy Dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.11.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dziekuje za kibicowanie i mam nadzieje ze uda nam sie w tym roku zasiedlic nasza Mimoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Mam pytanie gdzie robiliscie meble kuchenne? I jakiego programu użyłaś, żeby tak ładnie ją zaprojektować? A co będziecie mieli w salonie na podłodze? A może juz macie? tylko zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 O przepraszam, piszesz wyżej o parkiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no trudno.... zapytam najwyżej mnie opierniczą że pytam dwa razy o to samo Monia co to za płytki ? http://img513.imageshack.us/img513/6541/9839la4.jpg kurcze już chyba o to pytałam, ale nie mogę znaleźć.... a czy ja dobrze kojarzę, że one są również takie biało-złote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.11.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mam pytanie gdzie robiliscie meble kuchenne? I jakiego programu użyłaś, żeby tak ładnie ją zaprojektować? A co będziecie mieli w salonie na podłodze? A może juz macie? tylko zdjęć nie ma Projekt jest z BRW. Poszłam i naszkicowałam co chcę, a Pan mi to wkleił do ich programu. Niestety te wszystkie programy za free się do niczego nie nadają (miałam kiedyś taki z Ikei ale jednak to nie to samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.11.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no trudno.... zapytam najwyżej mnie opierniczą że pytam dwa razy o to samo Monia co to za płytki ? Płytki Opoczno Zebrano- dekor występuje też w kolorze beżowym jak ściana z ciembymi kwiatkami, ewentualnie zamiast kwiatków mogą być bąbelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no trudno.... zapytam najwyżej mnie opierniczą że pytam dwa razy o to samo Monia co to za płytki ? Płytki Opoczno Zebrano- dekor występuje też w kolorze beżowym jak ściana z ciembymi kwiatkami, ewentualnie zamiast kwiatków mogą być bąbelki senkju.... ja wiem, że już się o to pytałam... na bank, ale ni ciorta nie mogłam tego znależć.... widzę, że masz piękny postęp prac....gratuluję.... u mnie od soboty zaczynam działania zaczepne dotyczące naprawy dachu.... obaczym co mi z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.11.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja w sobotę robię napad na Mimozę z mopem, wiadrem, gąbkami i innymi pierdołami. Wełniaki wyjeżdżają więc będę mogła mniej więcej ogarnąć syfilis panujący teraz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts