Monis 27.11.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 u mnie od soboty zaczynam działania zaczepne dotyczące naprawy dachu.... obaczym co mi z tego wyjdzie... a co tam się u Ciebie stało z dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 u mnie od soboty zaczynam działania zaczepne dotyczące naprawy dachu.... obaczym co mi z tego wyjdzie... a co tam się u Ciebie stało z dachem? yymmm jakby to tu napisać co by się w jednym zdaniu zmieściło.... generalnie dobrze to on nie jest bo: mam zaciek na elewacji, ciurkiem mi sie leje z narożnika przy najmniejszym deszczu, mam zacieki przy veluxach, same veluxy mają żle zrobioną zabudowę k-g, a i pewnie dodatkowej foliii tyż nie mają...., no i i jeszcze światło z podbitki śiwci mi nad rynną to tak z grubsza.... bo gdyby się uparł to komin tyż mam śmiszny.... ale to juz zostawiam rzeczoznawcy, z którym się mamy spotkać waśnie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.11.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 O kurde! mam nadzieję, że wszystko naprawi się szybko i bezproblemowotrzymam w takim razie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 O kurde! mam nadzieję, że wszystko naprawi się szybko i bezproblemowo trzymam w takim razie kciuki oj ja sie boje czegoś innego.... za czyją kaskę to się odbędzie bo niby powinno być za ich.... ale ja wiem jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Monis - bardzo ładnie u Ciebie. Podoba mi się konsekwencja w doborze kolorów i wykorzystanie mozaiki. W jednej z łazienek też chcę mieć mozaikę . Na jakiej wysokości masz okna w kuchni, a na jakiej blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 hejka... właśnie obejrzalam Twoje łazienki... i bardzo zazdroszczę, że juz na tym etapie jesteście.... ufam, że jak ja tak będę miała to też już będzie tak pięknie jak u Ciebie.... kuchnia jest, łazienki są. kominek jest - to kiedy wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Lilian. Blat w kuchni jest tradycyjnie na 86 cm, okno na 100 chyba. Nitubaga. Wprowadzić to już bym się chciała. Nie mam jeszcze parkietu no i własnego prądu- a bez tego ostatniego nie mam odbioru budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 [ Nitubaga. Wprowadzić to już bym się chciała. Nie mam jeszcze parkietu no i własnego prądu- a bez tego ostatniego nie mam odbioru budynku buuuuuuuu czyli nie możesz oddać domu do użytkowania? o rety... no to bym się wkurzyła... a da się coś zrobić by to jakoś popchnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No właśnie nie da rady pchnąć. Próbowałam jeźdżić do Pruszkowa (tam mam rejon), wydzwaniać i nic. Nie znam tam nikogo i dlatego mogę tylko czekać, co mnie doprowadza do obłęgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No właśnie nie da rady pchnąć. Próbowałam jeźdżić do Pruszkowa (tam mam rejon), wydzwaniać i nic. Nie znam tam nikogo i dlatego mogę tylko czekać, co mnie doprowadza do obłęgu no wyobrażam sobie.... no a na kiedy masz datę przyłącza tego gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 eee gaz to ja już mam daaaawno. Juz nawet piec się kotłuje i w domu cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 aaaaaaaaaaaaa kurde bo mi się pokićkało.... prądu - miałam na myśli prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A datę przyłącza prądu miałam na miesiąc temu... skrzynka owszem stoi ale PUSTA. Teraz jakiś inspektor musi tam łaskawie pojechać i zobaczyć czy jest, podpisać jakiś kwitek, potem daje kwitek do panów od licznika, panowie od licznika zastanawiają się kolejne tygodnie kiedy podjechać i wsadzić mi do skrzynki licznik .... i dopiero po podpisaniu kolejnej umowy będę miała (mam nadzieję) prąd. płakać się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no to powiem Ci, że ciężkie cholery się cisną na usta bo gdyby nie te papierki to święta byłby już w nowym domeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 własnie ale uszki do góry, może się panowie sprężą.... trzeba im truć dup.e non stop to dla świętego spokoju Ci to zrobią... a nie możesz napisać jakiejś skargi za nie dotrzymanie terminu i że w związku z tym Ty chcesz by w trybie przyspieszonym to zostało załatwione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Wiesz Kasiu. Energetyka jest takim monopolistą, więc podejrzewam , że na nic przyjdzie moje pismo. A tylko niepotrzebnie się najeżdżę i nadenerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 znów zajrzałem do dziennika i znów mi się pogorszyło. Gadaj kiedy się wprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 http://img513.imageshack.us/img513/9686/9813vq8.jpg Kurcze Monika, a ta szczelina na fugę musi być aż tak duża? Wydawało mi się, że Calle to kafle bezfugowe i właściwie to sprawiło, że się na nie zdecydowealiśmy. Co mówi Twój galzurnik? Dałoby się tę szczelinę bardziej zminimalizować...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Szczelina jest prawie niewidoczna- tu wygląda na dużą. Jest 1,5 mm i w kolorze fugi Jaśmin Ceresit idealnie się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts