dandi3 01.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 jakieś zdjęcia bo już zdążyłem nawrzeszczec na mego glazurnika, że pewnie sie nie da chociasz powiedział, że się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.12.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jak zrobię to wkleję- lecę wietrzyć Mimozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Pieknie, szczególnie podoba mi sie górna łazienka, lubie takie kolory.Trzymam kciuki przyspieszenie opóżnienia energetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 01.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Monis! Cudnie i pieknie...Czyli tylko własnego pradu Wam trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.12.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Guzmanka- znaczy, że mamy podobny gust Iness- prądu własnego potrzeba nam przede wszystkim a do tego przydałby się jeszcze parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 wysuszyłas Mimozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.12.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 jeszcze całkowicie nie tzn chodzi o to, że wylewka ma 2,1 % wilgotności i parkieciarz z którym się umówiliśmy na układanie stwierdził, że to za dużo i on parkietu nie położy.. jak na mój gust to jest dobry procent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Aha - latałaś tam wietrzyc chałupe ale żeby koledzie zdjęcie rypnąć tych fug cholernych to nie było czasu a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.12.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czas był, ale dzięki sklerozie, która mocno daje mi się we znaki- zapomniałam aparatu (tak jak zapomniałam czepka na basen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 kidyś zapomnisz roweru na rower - na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.12.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 nie watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 to jak z tymi zdjęciami pani biegająca...? Mooooooooooooooooonix, nie masz daleko - poranna przebieżka do Mimozy, ze 4 fotki dla kochanego Dandiego i wszyscy happy - Ty przebiegnięta, ja doinformowany... Powiedziałem glazurnikowi, że najszersza odległość między kaflami na fugę na jaką się mogę EWENTUALNIE zgodzić to 0,7 mm. Zapytał kto tam będzie w takie szpareczki tę fugę wpychał... A CZY JA JESTEM WRÓŻKĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 03.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Monis, Dawno nie oglądałam Waszej Mimozy i jestem pod wrażeniem. Bardzo domowo i przyjemnie się robi. Kuchnia jest, łazienki też – nic tylko się wprowadzać. Tylko widzę, że ta nieszczęsna energetyka Wam życie utrudnia. Mam nadzieję, że szybciutko Was podłączą. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No gratulacje ... faktycznie dom już prawie jak zamieszkały . To ja zawczasu ku pamięci chciałabym wiedzieć jak będzie się użytkowało te kabiny prysznicowe. Jak już wypróbujecie to poproszę relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Wklejam gdzie się da: http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm i jeszcze jedna prośba - czy możecie przekleic ten link do swoich dzienników / komentarzy? Nie każdy zaglada na psychologa a zjednoczenmi możemy naprawde duzo. na bierząco będe informował czego ośrodkowi brakuje. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 08.12.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Prince- dzięki za odwiedziny.. Myślę teraz tylko o przeprowadzce, ale ten prąd pędza mi sen s powiek Tofee- kabiny jeszcze nie próbowałam, za to w tej dolnej kąpali się poddaszowcy i nie narzekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 10.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Moniś,jestem tu po długiej przerwie i .... Jak u Ciebie pięknie!!!! łazienki bardzo mi się podobają.Zresztą kuchnia też no i ta cała reszta....Po prostu suuuuperrrr.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 10.12.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam ponownie cieszę się, że Ci się podoba jeszcze tylko parkiet, własny prąd i możemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 10.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Mniam mniam rzekła w dzienniku i fotek nie pokazała Ale ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 11.12.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Fotki wrzucę jutro- zapomniałam aparatu zabrać, który ostatnio coś niedomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts