Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hejeczka,

Moniś a można coś więcej o tym parkiecie? np. co to takie i ile Cię kosztował m2 robocizny z chemią?

Parkiet dębowy. W pokojach 7x30 cm, w salonie szerokości 11 cm, długość mix. Ułożenie 50 zł/ m2 (przygotowanie podłoża, położenie, cyklinowanie, 2-krotne lakierowanie, montaz listew). Klej 2- składnikowy 16 zł/kg. Lakieru jeszcze nie kupiliśmy.

Moniś, gratuluje postępów prac :lol: , bardzo ladne łazienki:), przeczytałam że czekacie na schody, gdzie je zamawialiście i ile bedą was kosztowały:)?, ja narazie mam kilka wycen i najtańsza to 16 tyś za obłozenie (19 stopni z balustradą i podstopniami).

Dzięki Madziorka materiał na schody ok. 3 tys (stopnie (16szt), podstopnie,(noski 5szt.) i 2 podesty), robocizna 2 tys (będą robić parkieciarze, którzy robią nam wszystkie podłogi) Dąb klasa I. Ale schody na razie bez balustrady

Zamawialismy w firmie Andrewpol (z której wcześniej) braliśmy parkiet. Parkiet kupiliśmy tanio i naprawdę bardzo dobry - parkieciarze chwalili a nam się również bardzo podoba. Firma Andrewpol z Chajnówki (producent).

http://www.andrewpol.com.pl

pytajcie o rabaty i promocje itd:) Transport Gratis

Mamy chyba taki sam gust, bo u mnie ta sama kabina, płytki w kuchni i łazience. Mam pytanie, czy kupiliście już panel do tej kabiny, jakoś w dzienniku nic nie znalazłam(chyba, że kiepsko czytam).

Ja nie chciałam panelu do prysznica. Wybraliśmy tradycyjną baterię- u nas jest Eurosmart Grohe. :wink: