tofee 16.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 I jak postępy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2008 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 dzień dobry.... tez przyszłam się fotek domagać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.12.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No dziewczyny. Poza leżakującym parkietem nic nowego u nas się nie dzieje. Cyklinowany i lakierowany będzie dopiero 29 grudnia. Schody jeszcze nie dojechały więc nie ma czym się chwalić. Możecie tylko zobaczyc zdjęcia podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 hejeczka, Moniś a można coś więcej o tym parkiecie? np. co to takie i ile Cię kosztował m2 robocizny z chemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.12.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 hejeczka, Moniś a można coś więcej o tym parkiecie? np. co to takie i ile Cię kosztował m2 robocizny z chemią? Parkiet dębowy. W pokojach 7x30 cm, w salonie szerokości 11 cm, długość mix. Ułożenie 50 zł/ m2 (przygotowanie podłoża, położenie, cyklinowanie, 2-krotne lakierowanie, montaz listew). Klej 2- składnikowy 16 zł/kg. Lakieru jeszcze nie kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 18.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Moniś, gratuluje postępów prac , bardzo ladne łazienki:), przeczytałam że czekacie na schody, gdzie je zamawialiście i ile bedą was kosztowały:)?, ja narazie mam kilka wycen i najtańsza to 16 tyś za obłozenie (19 stopni z balustradą i podstopniami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 18.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Moniś, gratuluje postępów prac , bardzo ladne łazienki:), przeczytałam że czekacie na schody, gdzie je zamawialiście i ile bedą was kosztowały:)?, ja narazie mam kilka wycen i najtańsza to 16 tyś za obłozenie (19 stopni z balustradą i podstopniami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 19.12.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mamy chyba taki sam gust, bo u mnie ta sama kabina, płytki w kuchni i łazience. Mam pytanie, czy kupiliście już panel do tej kabiny, jakoś w dzienniku nic nie znalazłam(chyba, że kiepsko czytam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.12.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Moniś, gratuluje postępów prac , bardzo ladne łazienki:), przeczytałam że czekacie na schody, gdzie je zamawialiście i ile bedą was kosztowały:)?, ja narazie mam kilka wycen i najtańsza to 16 tyś za obłozenie (19 stopni z balustradą i podstopniami). Dzięki Madziorka materiał na schody ok. 3 tys (stopnie (16szt), podstopnie,(noski 5szt.) i 2 podesty), robocizna 2 tys (będą robić parkieciarze, którzy robią nam wszystkie podłogi) Dąb klasa I. Ale schody na razie bez balustrady Zamawialismy w firmie Andrewpol (z której wcześniej) braliśmy parkiet. Parkiet kupiliśmy tanio i naprawdę bardzo dobry - parkieciarze chwalili a nam się również bardzo podoba. Firma Andrewpol z Chajnówki (producent). http://www.andrewpol.com.pl pytajcie o rabaty i promocje itd:) Transport Gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.12.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mamy chyba taki sam gust, bo u mnie ta sama kabina, płytki w kuchni i łazience. Mam pytanie, czy kupiliście już panel do tej kabiny, jakoś w dzienniku nic nie znalazłam(chyba, że kiepsko czytam). Ja nie chciałam panelu do prysznica. Wybraliśmy tradycyjną baterię- u nas jest Eurosmart Grohe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.12.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ho ho ho.... wszystkiego najlepszego... http://www.dancingsantacard.com/?santa=804667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.12.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dziękujemy dziewczyny za życzenia. Wam też ślę wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowych i rodzinnych Świąt oraz dalszej wytrwałości w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 21.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Kurcze, zazdroszczę Ci tej wykończeniówki.... No i oczywiście życzymy wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku (na swoim, oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 21.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Bardzo proszę o pomoc. Chcemy kupić taką samą kabinę z Aquaformu 80, ale w miejscu gdzie powinna stanąć w odległości 82 cm od rogu jest wysokość 217 cm. Czy to wystarczy? Dodam, że w łazience jest tylko wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.12.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/4/128.jpg Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście i spełnienie wszystkich marzeń i planów. wszystkiego najlepszego!!!!!!! b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.12.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fajny ten parkiet. Masz gdzieś pod nim podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.12.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wszystkiego naj naj lepszego Bartolinko Dandi- pod parkietem nie mamy podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 MOnia..... ja juz składałam życzenia, ale wiesz co mi przyszło do głowy..... takie zwykłe i głupie, ale prądu Ci życzę..... żeby może jakimś cudeńkiem się udało.... jeśli nie na Wigilię, to może Nowy Rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.12.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dzięki Kasiu... Czarno widzę ten prąd ale może życzenia się spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts