Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpg

Niech te święta Bożego Narodzenia

przyniosą nam wiele radości,

Niech uśmiech zagości w domach,

Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,

a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,

Niech samotność odejdzie w niepamięć,

Niech zima otula nas białym puchem,

jak ciepły koc przy kominku,

Niech bieluteńkie gwiazdeczki

skrzypią wesoło pod naszymi butami

na wieczornym spacerze.

Niech dobry Bóg namaluje

szczęście na naszych twarzach,

Niech miłość dotyka nas delikatnie,

lecz bez ustanku,

Niech marzenia płyną wysoko w górę

i spełniają się...

życzą Guzmanii...

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Świąt białych, pachnących choinką,

skrzypiących śniegiem pod butami,

spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,

pełnych niespodziewanych prezentów.

Świąt dających radość i odpoczynek,

oraz nadzieję na Nowy Rok,

żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Tomasz

http://img384.imageshack.us/img384/5760/kartkaiw9.jpg

Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,

przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.

Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,

mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.

Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:

niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami.

Zyczy Roksana z rodzinką.

Monika, dzisiaj o ile dobrze pamiętam dzień lakierowania parkietu ... powodzenia.

A już tak na wyrost życzę szybkiej wprowadzki w nowym roku i aby się wam tam cudownie mieszkało i aby domek spełnił wasze marzenia ;-).

Dzisiaj albo cyklinowanie albo będą robić dalej schody (narazie były zrobione tylko 2 stopnie :-? ). Pojadę przed pracą to wylukam co nabroili :wink:

To może jakieś foteczki pierwszych stopni??? Jak już i tak jedziesz to zrob jakas ...

A tak z innej beczki, to powiedz mi jak wam sie udalo tak sprawnie podopinac wszystkie ekipy? Ktos wam doradzal z terminami kiedy najlepiej zaklepac kogo zeby sie tak sprawnie wszystko ulozylo? I na ile wcześniej trzeba szukać (tak mniej wiecej). Ja to sie boje ze nie bedziemy w stanie ludzi tak ladnie poumawiac i przez same przestoje zmarnujemy duzo czasu :(. (z drugiej strony nie mam jeszcze żadnej ściany a już sie wykończeniówką martwię :roll: )

To może jakieś foteczki pierwszych stopni??? Jak już i tak jedziesz to zrob jakas ...

A tak z innej beczki, to powiedz mi jak wam sie udalo tak sprawnie podopinac wszystkie ekipy? Ktos wam doradzal z terminami kiedy najlepiej zaklepac kogo zeby sie tak sprawnie wszystko ulozylo? I na ile wcześniej trzeba szukać (tak mniej wiecej). Ja to sie boje ze nie bedziemy w stanie ludzi tak ladnie poumawiac i przez same przestoje zmarnujemy duzo czasu :(. (z drugiej strony nie mam jeszcze żadnej ściany a już sie wykończeniówką martwię :roll: )

wróciłam ale fotek nie robiłam. Może jutro pstryknę. Cyklinowanie po nowym roku- teraz robią się schody.

Ekipy sami nawiedzaliśmy, zeby wszystko jak najsprawniej szło. Pytaliśmy wśród znajomych i poprzednich ekip, które się u nas sprawdziły. Oczywiście zdarzyła się wpadka z tynkarzami czy inne obsuwy, ale to normalne.

Jesteś spod W-wy więc mogę Ci polecić świetnych dekarzy, elektryków, ocieplenie poddasza, ew. hydraulik (dobrze robi ale nie jest zbyt miły :roll: )

Witam, mam pytanie odnośnie okien Jezierskiego (jednostronny kolor orzech): jaki masz kolor uszczelki oraz kolor ciepłej ramki pomiędzy szybami? W salonie poinformowano mnie, że standardowy kolor uszczelki w oknie jednostronnie oklejonym to jasny popielaty, ale za dopłatą mogą zmienić na czarny. Zastanawiam się czy ciepła ramka w kolorze brązu oraz uszczelki czarne będą dobrze wyglądać (zarówno od strony zewnętrznej jak i wewnętrznej okna).

Pozdrawiam Aśka

Witam, mam pytanie odnośnie okien Jezierskiego (jednostronny kolor orzech): jaki masz kolor uszczelki oraz kolor ciepłej ramki pomiędzy szybami? W salonie poinformowano mnie, że standardowy kolor uszczelki w oknie jednostronnie oklejonym to jasny popielaty, ale za dopłatą mogą zmienić na czarny. Zastanawiam się czy ciepła ramka w kolorze brązu oraz uszczelki czarne będą dobrze wyglądać (zarówno od strony zewnętrznej jak i wewnętrznej okna).

Pozdrawiam Aśka

My mamy standardowe uszczelki- nie zmianialiśmy koloru- jest szara.