Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

Rozumiem, że Twoje forumowe milczenie powodowane jest faktem, że mieszkasz juz na nowym i netu tam jeszczio niet...?

Niestety, Sherlockiem to Ty nie będziesz. Nie piszę z rozpaczy ogólnej bo chcę już mieszkać a nie mam jak... Lakierowanie się kończy a prąd mnie wykańcza... nadal swojego brak :evil:

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zazdroszczę Wam tego prądu jak nie wiem co. U nas zapowiada się znacznie cięższa przeprawa z Energetykiem. Dobrze, że chociaż jeden sąsiad chce włączyc się do tej walki, reszta sąsiadów o budowie nie mysli póki co :( to i do prądu im nie śpieszno.

To faktycznie kiepsko. Pewnie muszą dla Was specjalnie słup stawiać? U nas słupy 2 przy działce a i tak problemy robili i jakoś im się nie śpieszyło :-?

Nie piszę z rozpaczy ogólnej bo chcę już mieszkać a nie mam jak... Lakierowanie się kończy a prąd mnie wykańcza... nadal swojego brak :evil:

Monik trzymaj się dzielnie.

Chociaż rozumiem cię doskonale ... też bym chyba pękła z bezsilności ... to jest najgorsze nie mieć wpływu na nic :(((

Nie piszę z rozpaczy ogólnej bo chcę już mieszkać a nie mam jak... Lakierowanie się kończy a prąd mnie wykańcza... nadal swojego brak :evil:

Monik trzymaj się dzielnie.

Chociaż rozumiem cię doskonale ... też bym chyba pękła z bezsilności ... to jest najgorsze nie mieć wpływu na nic :(((

No kochan! prąd już mamy :D

Świeżutki projekt naszej kuchni :)

W związku z tym, że mamy dwa okna wymarzyła mi się ciemna kuchnia ala Wenge :wink: Zlew nie jak na obrazku jednokomorowy, ale półtorej komory z ociekaczem

http://img382.imageshack.us/img382/9449/piaska4.jpg

http://img382.imageshack.us/img382/5387/pias3pu6.jpg

http://img382.imageshack.us/img382/8539/pias2il1.jpg

czy mogę zapytać kto Ci robił projekcik kuchni ??

też myślę o wenge ale nie mogę wymyślić układu szafek i chciała bym miec taką wizualizacje zrobiona pod moja kuchnie

Monis super kolorki - szczególnie kaktusik i cynamonowy deser :)

Schody u nas maja byc również dębowe, tyle, ze ja chcę ciemne wybarwienie - jasne do mnie nie przemawiają, ale coś czuję, że jeszcze pożałuję tej decyzji latając 5 razy dziennie z mopem :)

no tak. ciiemne podłogi są piękne ale powinni do nich dodawać sprzątaczkę gratis :roll: