Monis 12.01.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Rozumiem, że Twoje forumowe milczenie powodowane jest faktem, że mieszkasz juz na nowym i netu tam jeszczio niet...? Niestety, Sherlockiem to Ty nie będziesz. Nie piszę z rozpaczy ogólnej bo chcę już mieszkać a nie mam jak... Lakierowanie się kończy a prąd mnie wykańcza... nadal swojego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 15.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Zazdroszczę Wam tego prądu jak nie wiem co. U nas zapowiada się znacznie cięższa przeprawa z Energetykiem. Dobrze, że chociaż jeden sąsiad chce włączyc się do tej walki, reszta sąsiadów o budowie nie mysli póki co to i do prądu im nie śpieszno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.01.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Zazdroszczę Wam tego prądu jak nie wiem co. U nas zapowiada się znacznie cięższa przeprawa z Energetykiem. Dobrze, że chociaż jeden sąsiad chce włączyc się do tej walki, reszta sąsiadów o budowie nie mysli póki co to i do prądu im nie śpieszno. To faktycznie kiepsko. Pewnie muszą dla Was specjalnie słup stawiać? U nas słupy 2 przy działce a i tak problemy robili i jakoś im się nie śpieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 15.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 żeby to chodziło o jeden słup to pewnie problemu by nie robili. Kupilismy działkę mniej więcej na srodku nowej około 300 metrowej uliczki, najbliższy słup jest jakieś 150 m od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie piszę z rozpaczy ogólnej bo chcę już mieszkać a nie mam jak... Lakierowanie się kończy a prąd mnie wykańcza... nadal swojego brak Monik trzymaj się dzielnie. Chociaż rozumiem cię doskonale ... też bym chyba pękła z bezsilności ... to jest najgorsze nie mieć wpływu na nic (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.01.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 żeby to chodziło o jeden słup to pewnie problemu by nie robili. Kupilismy działkę mniej więcej na srodku nowej około 300 metrowej uliczki, najbliższy słup jest jakieś 150 m od nas o kurcze to faktycznie nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.01.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie piszę z rozpaczy ogólnej bo chcę już mieszkać a nie mam jak... Lakierowanie się kończy a prąd mnie wykańcza... nadal swojego brak Monik trzymaj się dzielnie. Chociaż rozumiem cię doskonale ... też bym chyba pękła z bezsilności ... to jest najgorsze nie mieć wpływu na nic (( No kochan! prąd już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Weszłam tylko do komentarzy i nie zauważyłam w dzienniku dobrej nowiny. No to teraz czekam na foty całościowe . GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 17.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Świeżutki projekt naszej kuchni W związku z tym, że mamy dwa okna wymarzyła mi się ciemna kuchnia ala Wenge Zlew nie jak na obrazku jednokomorowy, ale półtorej komory z ociekaczem http://img382.imageshack.us/img382/9449/piaska4.jpg http://img382.imageshack.us/img382/5387/pias3pu6.jpg http://img382.imageshack.us/img382/8539/pias2il1.jpg czy mogę zapytać kto Ci robił projekcik kuchni ?? też myślę o wenge ale nie mogę wymyślić układu szafek i chciała bym miec taką wizualizacje zrobiona pod moja kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.01.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ustawienie i rodzaj szafek wymyśliłam sama. A projekt taki zrobili mi w BRW za 100 zł chyba. Niestety darmowy projekt kuchni jest tylko z ikei ale jakoś mi on nie podszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 17.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ustawienie i rodzaj szafek wymyśliłam sama. A projekt taki zrobili mi w BRW za 100 zł chyba. Niestety darmowy projekt kuchni jest tylko z ikei ale jakoś mi on nie podszedł BRW balack red & white ?? czy o tym mowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.01.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 oui ale nie zamawialiśmy od nich- poszłam tylko po projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 18.01.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Monis, schody CUDO!!!! i podłoga też ; to są punkty dla mojego męża, który myśli o parkiecie dębowym i minusy dla paneli (na poddaszu), o których myślę ja. Pięknie się u Was robi coraz bardziej! pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.01.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Bartolinka my bylismy jednogłośni jeśli chodzi o podłogę- paneli nie chcieliśmy. Jednak kojarzy mi się, że są śliskie jak 150 i pukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 18.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Monis super kolorki - szczególnie kaktusik i cynamonowy deser Schody u nas maja byc również dębowe, tyle, ze ja chcę ciemne wybarwienie - jasne do mnie nie przemawiają, ale coś czuję, że jeszcze pożałuję tej decyzji latając 5 razy dziennie z mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 18.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kuchnię jaka masz?? tzn ile na ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 18.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 cynamonowy deser mam dulux i bez jasny z dekorala super mnie sie podoba bez jasny mam na ścianach a cynamonowy deser na suficie oczywiście nie na całym tylko na konstrukcjach z regipsów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.01.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Monis super kolorki - szczególnie kaktusik i cynamonowy deser Schody u nas maja byc również dębowe, tyle, ze ja chcę ciemne wybarwienie - jasne do mnie nie przemawiają, ale coś czuję, że jeszcze pożałuję tej decyzji latając 5 razy dziennie z mopem no tak. ciiemne podłogi są piękne ale powinni do nich dodawać sprzątaczkę gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.01.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kuchnię jaka masz?? tzn ile na ile ?? ok 3,7 na 3,05 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 19.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Jadę mierzyć swoją dokładnie ale jak dobrze pamietam to moja ma 3 na 3 tylko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts