Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moniś, gratuluje postępów :lol: , kiedy przeprowadzka:)?

Macie bardzo ładne schody, można wiedzieć ile zapłaciłaś za nie i ile mają stopni?, przed wczoraj dostałam ostateczne wycenę swoich schodów , jak ją zobaczyłam to mało z nich nie spadłam, policzyli mnie za 19 stopni z barierkami 16800 :o

Fajny stół, gdzie kupiliście i za ile. Co to za materiał i jak nazywa się ten kolor i jakie ma wymiary?

Dodałaś jeszcze coś o kanapie ale już kanapy nie wkleiłaś ?? Masz foty ? Jak nie to chociaż opisz z czego, jaki kolor, czy coś poza kanapą???

Ale wam już musi być fajnie tak tuż przed przeprowadzką ;-)

Moniś, gratuluje postępów :lol: , kiedy przeprowadzka:)?

Macie bardzo ładne schody, można wiedzieć ile zapłaciłaś za nie i ile mają stopni?, przed wczoraj dostałam ostateczne wycenę swoich schodów , jak ją zobaczyłam to mało z nich nie spadłam, policzyli mnie za 19 stopni z barierkami 16800 :o

My mamy 15 stopni i 2 spoczniki. Koszt materiału 3 tys (dąb I klasa), robocizna 2 tys. :wink: Barierek brak, cokoły są.

Fajny stół, gdzie kupiliście i za ile. Co to za materiał i jak nazywa się ten kolor i jakie ma wymiary?

Dodałaś jeszcze coś o kanapie ale już kanapy nie wkleiłaś ?? Masz foty ? Jak nie to chociaż opisz z czego, jaki kolor, czy coś poza kanapą???

Ale wam już musi być fajnie tak tuż przed przeprowadzką ;-)

Stół "Bydgoskie meble" model S9102, cena 1890

szerokość 1,75

po rozłożeniu 2,65

wysokość 0,76

głębokość 0,95

Kolor nie ten co na zdjęciu w dzienniku wenge)- my zamówiliśmy dąb jakiś tam :roll: żeby pasował potem do "Arras" z Bydgoskich mebli- w rzeczywistości jest taki:

http://img218.imageshack.us/img218/695/77279701mn6.jpg

Kanapa kupiona ta co mam w dzienniku gdzieś- Etap narożnik skóra beżowa :roll: (na fotce wersja 2-osobowa- my mamy 3-osobową- szerszą)

http://img218.imageshack.us/img218/1107/etapts6.jpg

Przed przeprowadzką fajnie ale nerwowo ;) sami malujemy po pracy i w weekend w ramach oszczędności :wink:

Wprowadzamy się za 3 tyg po należnym urlopie 8)

My kupiliśmy na Wrocławskiej w "Stolmarze", ale widziałam też na Krakowskiej w "Agata meble"- chociaż tutaj dawali mniejszy rabat.

W Stolmarze wytargowaliśmy 5 %, w Agacie dawali tylko 1 % :o

Oglądaliśmy rózne kanapy i narożniki ze skóry, ale jednak Etap ma rewelacyjne wykończenie i rodzaj skóry. Większość swoich wyrobów sprzedają za granicę :wink:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ależ Wam zazdroszczę tej Tajlandii szczególnie mając prawdziwą zime i -3st za oknem brr!

No nie powiem,że mieszkania już w domu nie zazdroszczę :lol: , ale to w perspektywie i nas spotka a ta Tajlandia przy trojce dzieci to chyba nie prędko :roll: no bo Ty się byczyłaś a ja w trudzie i znoju tu rodziłam ! :wink: mamy trzecią córeczkę się tu pochwalę oficjalnie. Pozdrawiam!

Monik, wyjazd super, ale jak dla mnie to to wprowadzenie się to dopiero super news :p . GRATULUJE!!!

Sypialnia tak zostaje, czy jeszcze zamierzasz coś tam pokombinować??? Troszkę pustawo ale rozumiem, że wszystko z czasem ;).

Już nie mogę się doczekać salonu ;) i kolorów w reszcie domu, bo te próbki dosyć odważne były (kolor w sypialni super).

Byłam w STOLMARZE na Wrocławskiej i widziałam narożnik, macałam, oglądałam gamę kolorów + lepsze skóry i jest IDEALNY. Jeżeli pobudujemy się w tym roku (i do tego czasu gust mi się nie odmieni) to też sobie taki sprawimy :). Akceptacja męża już jest . :lol: