Monis 19.01.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Jadę mierzyć swoją dokładnie ale jak dobrze pamietam to moja ma 3 na 3 tylko:( i też nie taka mała. Napewno coś fajnego wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 19.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Moniś, gratuluje postępów , kiedy przeprowadzka:)? Macie bardzo ładne schody, można wiedzieć ile zapłaciłaś za nie i ile mają stopni?, przed wczoraj dostałam ostateczne wycenę swoich schodów , jak ją zobaczyłam to mało z nich nie spadłam, policzyli mnie za 19 stopni z barierkami 16800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Fajny stół, gdzie kupiliście i za ile. Co to za materiał i jak nazywa się ten kolor i jakie ma wymiary? Dodałaś jeszcze coś o kanapie ale już kanapy nie wkleiłaś ?? Masz foty ? Jak nie to chociaż opisz z czego, jaki kolor, czy coś poza kanapą??? Ale wam już musi być fajnie tak tuż przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.01.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Moniś, gratuluje postępów , kiedy przeprowadzka:)? Macie bardzo ładne schody, można wiedzieć ile zapłaciłaś za nie i ile mają stopni?, przed wczoraj dostałam ostateczne wycenę swoich schodów , jak ją zobaczyłam to mało z nich nie spadłam, policzyli mnie za 19 stopni z barierkami 16800 My mamy 15 stopni i 2 spoczniki. Koszt materiału 3 tys (dąb I klasa), robocizna 2 tys. Barierek brak, cokoły są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.01.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Fajny stół, gdzie kupiliście i za ile. Co to za materiał i jak nazywa się ten kolor i jakie ma wymiary? Dodałaś jeszcze coś o kanapie ale już kanapy nie wkleiłaś ?? Masz foty ? Jak nie to chociaż opisz z czego, jaki kolor, czy coś poza kanapą??? Ale wam już musi być fajnie tak tuż przed przeprowadzką Stół "Bydgoskie meble" model S9102, cena 1890 szerokość 1,75 po rozłożeniu 2,65 wysokość 0,76 głębokość 0,95 Kolor nie ten co na zdjęciu w dzienniku wenge)- my zamówiliśmy dąb jakiś tam żeby pasował potem do "Arras" z Bydgoskich mebli- w rzeczywistości jest taki: http://img218.imageshack.us/img218/695/77279701mn6.jpg Kanapa kupiona ta co mam w dzienniku gdzieś- Etap narożnik skóra beżowa (na fotce wersja 2-osobowa- my mamy 3-osobową- szerszą) http://img218.imageshack.us/img218/1107/etapts6.jpg Przed przeprowadzką fajnie ale nerwowo sami malujemy po pracy i w weekend w ramach oszczędności Wprowadzamy się za 3 tyg po należnym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.01.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kanapa fajna rozumiem że tą lewą część się wydłuża (do opcji 3 os)? Gdzie w okolicach Warszawy sprzedają Etapa? Gdzie można zobaczyc ich ofertę? Do tej pory widziałam tylko w necie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.01.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 My kupiliśmy na Wrocławskiej w "Stolmarze", ale widziałam też na Krakowskiej w "Agata meble"- chociaż tutaj dawali mniejszy rabat. W Stolmarze wytargowaliśmy 5 %, w Agacie dawali tylko 1 % Oglądaliśmy rózne kanapy i narożniki ze skóry, ale jednak Etap ma rewelacyjne wykończenie i rodzaj skóry. Większość swoich wyrobów sprzedają za granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.01.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To jezeli mozesz poda ile was kosztował narożnik ... może być na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 22.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Monis przeglądnęłam twój dziennik i bardzo mi się podoba Twój domek! Super pomysły i ich realizacje!Prześliczne łazienki! Kuchnia też ładna. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wczoraj odebraliśmy świadectwo energetyczne (koszt 500zł)... O to jeszcze nie taka tragedia - myslałam, ze trzeba bedzie wiecej za ten papier zapłacić. Udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.01.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Monis przeglądnęłam twój dziennik i bardzo mi się podoba Twój domek! Super pomysły i ich realizacje! Prześliczne łazienki! Kuchnia też ładna. Gratuluję! Dziękuję za wizytę i miłe słowa. A Twój dziennik gdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.01.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wczoraj odebraliśmy świadectwo energetyczne (koszt 500zł)... O to jeszcze nie taka tragedia - myslałam, ze trzeba bedzie wiecej za ten papier zapłacić. Udanego urlopu no udało nam się- w okolicy ceny są ok 1000-1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 wypoczywaj bo zasłuzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 witam Dziękuje bardzo za info dot. kominka. Przeglądając Twój dziennik sporo elementów wykończenia może posłużyć jako inspiracja. Chętnie będę dalej zaglądał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 12.02.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Monis co za cudne klimaty. Wszystko u Ciebie jak z katalogu. Ślicznie!!!! Odpoczywaj teraz bo po takim trudzie się należy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witaj Monis, piękne zdjęcia z wakacji . Bardzo jestem ciekawa czy to był wyjazd zorganizowany, czy indywidualny? Napisz jeśli możesz. I serdecznie GRATULUJĘ przeprowadzki. Niech się Wam szczęśliwie mieszka. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Super wakacje To teraz macie nowe siły na resztę zmagań z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 22.02.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ależ Wam zazdroszczę tej Tajlandii szczególnie mając prawdziwą zime i -3st za oknem brr! No nie powiem,że mieszkania już w domu nie zazdroszczę , ale to w perspektywie i nas spotka a ta Tajlandia przy trojce dzieci to chyba nie prędko no bo Ty się byczyłaś a ja w trudzie i znoju tu rodziłam ! mamy trzecią córeczkę się tu pochwalę oficjalnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Monik, wyjazd super, ale jak dla mnie to to wprowadzenie się to dopiero super news . GRATULUJE!!! Sypialnia tak zostaje, czy jeszcze zamierzasz coś tam pokombinować??? Troszkę pustawo ale rozumiem, że wszystko z czasem . Już nie mogę się doczekać salonu i kolorów w reszcie domu, bo te próbki dosyć odważne były (kolor w sypialni super). Byłam w STOLMARZE na Wrocławskiej i widziałam narożnik, macałam, oglądałam gamę kolorów + lepsze skóry i jest IDEALNY. Jeżeli pobudujemy się w tym roku (i do tego czasu gust mi się nie odmieni) to też sobie taki sprawimy . Akceptacja męża już jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 23.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 a my tu marzniemy a tam tak bajkowo mmmmm super fotki z drapieznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts