nitubaga 11.06.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam, to może ja podam garść informacji.... to ile gniazd ma być na piętrze zależy od tego czy rura 7 lub 9 metrowa wszędzie dosięgnie. U nas jest po 1 gniazdku w centralnym miejscu każdego z pięter tak, by wszędzie można było odkurzyć, choć niestety obliczenia są zrobione na rurę 9 m. Owszem mogłam sobie wybrać 7m, ale wtedy musiałabym mieć po 2 gniazda na piętrze...a to są oczywiście pieniążki poza tym należy tak ustalać "trasę "odkurzacza po domu, by była możliwie najkrótsza. zgadzam się, że kufelka w wiatrołapie i kuchni - to naprawdę przydatne urządzonko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ło matko napisałam kufelka - od razu widać o czym myślałam pisząc post....... ..... i jeszcze jedno... na http://www.kominki.net jest duuuużo fajnych obudów kominków.... sprawdź może coś Ci się tam spodoba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 12.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Monis Idziecie jak burza!!!! , zaczęliśmy chyba w tym samym czasie a u nas więźba pójdzie dopiero za 2 tyg. buuu... U Ciebie piękne schody wejściowe, u mnie będzie na końcu. Jakoś wszystko u Ciebie idzie szybko. Żeby tak szybko budowali stadiony na EURO jak Twój domek to napewno byśmy zdążyli . Swój dzienniczek uzupełnię i wkleję aktualne zdjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ło matko napisałam kufelka - od razu widać o czym myślałam pisząc post....... haha! chyba juz myślisz o dzisiejszym meczu dzięki za podpowiedź, ze stroną. Może coś mi wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Monis Idziecie jak burza!!!! , zaczęliśmy chyba w tym samym czasie a u nas więźba pójdzie dopiero za 2 tyg. buuu... U Ciebie piękne schody wejściowe, u mnie będzie na końcu. Jakoś wszystko u Ciebie idzie szybko. Żeby tak szybko budowali stadiony na EURO jak Twój domek to napewno byśmy zdążyli . Swój dzienniczek uzupełnię i wkleję aktualne zdjątka. A dziękuję! Jutro więźbę kończą i zaczynaja deskować... Wiesz... ja mam mocną potywacje do szybkiej przeprowadzi... mieszkam z teściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 oooooooo to faktycznie motywacja jest, w moim przypadku to miałabym nawet pressing na szczęście nam się udało ominąć etap wspólnego mieszkania z którymikolwiek rodzicami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 O szczęściarze. Jednak rodzice są dobrzy, ale na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Monis a w jakiej części Warszawy Ty budujesz? może my somsiadki som i nic o tym nie wiemy, co? Może kiedyś Ty byś pooglądała moją elewację, a ja Twe piękne maki, hę? Budujemy w Starych Babicach a my tuż za Markami od strony Radzymina.... jak Wam kiedyś będzie po drodze w tamtych stronach - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 nie omieszkamy co by podejrzeć coś na zywo i wprowadzić w nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 13.06.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Monis, piękny domek wam rośnie żebyście tylko nie mieli problemów z tymi makami, bo produkcja u Was kwitnie , dosłownie i w przenośni . pozdrawiam i podczytuję bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 .......... w dzienniku cisza od kilku dni...... coś przeczuwam, że praca ostro wre, a a sama Monis buszuje wśród maków . mamy nadzieję na fotki - hm........ nie my domagamy się fotek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.06.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Monis, piękny domek wam rośnie żebyście tylko nie mieli problemów z tymi makami, bo produkcja u Was kwitnie , dosłownie i w przenośni . pozdrawiam i podczytuję bartolinka Dziękujemy za słowa uznania maki zostały już wykoszone kosą przez jednego z pracowników. Zaczęły już pojawiac się makówki i nie chcieliśmy ryzykować Następny etap- zgrabienie i ogniiiiicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.06.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 .......... w dzienniku cisza od kilku dni...... coś przeczuwam, że praca ostro wre, a a sama Monis buszuje wśród maków . mamy nadzieję na fotki - hm........ nie my domagamy się fotek!! Zdjęcia zaraz wrzucę teraz pobuszować można po ściernisku- maki unicestwione Więżba gotowa i od poniedziałku zaczynamy deskowanie. no i mamy.... kominy.... jupi!! brakuje nam jeszcze wkładu do kominu dymowego, który będzie we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.06.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Monis, dziękuję za odwiedziny Wy jeszcze naprawdę wprowadzicie się na święta, jeśli kolejne ekipy będą się sprężać Pozdrawiam serdecznie "makowa panienko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 nooo to się nazywa dostać speed'a..... super, bardzo się cieszę, że wszystko idzie gładko.... czego nadal życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.06.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 nooo to się nazywa dostać speed'a..... super, bardzo się cieszę, że wszystko idzie gładko.... czego nadal życze mam parcie na dom były maki to jest i speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 15.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Fajna kuchnia, napisz, proszę co palnujesz na ściany i z czego będą fronty? Ja cały czas nie podjęłam decyzji czy taki zestaw kolorystyczny jak u Was, czy odwrotnie - ciemna podłoga, jasne fronty .... ale kolorki moje ulubione masz . Hormann jeszcze nie ma koloru orzech na swoich stronach, bo dopiero co znalazł się w ich ofercie. U nas drzwi będą gerda SX20 orzech kapitol, a brama hormanna orzech pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.06.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Fronty z płyty mdf. Na ścianach między górnymi szafkami a dolnymi wymyśliłam póki co jakieś kafelki- ale nie takie małe kuchenne, tylko duże kwadraty. Jeszcze nie znalazłam odpowiedniego koloru i firmy Jak tylko coś sobie upatrzę, to wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Monis, jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac Powstaje naprawdę łądny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.06.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Monis, jestem pod wrażeniem tempa Waszych prac Powstaje naprawdę łądny domek Dziękuję mam nadzieję, że tempo nam nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts