INEZ2007 11.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Z dnia na dzień coraz bardziej domowo u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 11.03.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 mieszka się reeeewelacyjne a zdjęć więcej nie mam bo nie mam czego nowego do robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 monis jejuuu ale wam poszło błyskawicznie! i już mieszkacie! Ogromne gratulacje!! a jakie wspaniełe foteczki z wakacji... ojjj rozmarzyłam się jak się sprawuje łóżko sypialniane? (i to nie jest podwchwytliwe pytanie ) ja użytkuję takie od 6 lat.. z bardzo dobrym skutkiem.. i dla łóżka i dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.03.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jak narazie łóżko sprawuje się bardzo dobrze w porównaniu w poprzednim rozmiarem- ta 160 jest olbrzymia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Hej, myślałaś już nad elewacją? Gdzieś obiło mi się o uszy, że czekacie z tym do wiosny a skoro dzisiaj 21 marca ... Ciekawi mnie kolorek o jakim myślisz do tej kasztanowej dachówki. Ja cierpię na rozdwojenie gustów nie potrafię określić czy bardziej chce mieć kasztanowa czy antracytową (((. Wydaje mi się, że do dachu dwuspadowego bardziej pasuje klasyczna ruda, a antracytowa kojarzy mi się z nowocześniejszym stylem ... który preferuję i klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 21.03.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dachówkę mamy miedzianą angobę a nie kasztanową elewacja będzie beżowa- jakiej firmy jeszcze nie wiemy. Teraz będziemy robic ogrodzenie frontowe, a pewnie w wakacje przyjdzie pora na tynk dla Mimozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 21.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ech pięknie tam u Was mieszka się dobrze? jakieś uwagi dla tych co jeszcze na półmetku? a nam panowie stolarze wycenili meble do kuchni...od 15 do 18tysięcy ....powiem szczerze,że mnie zamurowało, nie sądziłam,że takie kosmiczne ceny są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 22.03.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 tiaa jeśli chodzi o ceny kuchni to są zawrotne. Zależy jeszcze od tego czy chcesz fronty drewniane czy z płyty MDF (my mamy z płyty). I firma firmie nierówna. Niby towar ten sam (bo materiały i wszystko biorą od jednego dostawcy) ale każdy liczy jak chce. Ja się cieszę, że znalazłam taką tanią kuchnię Mieszka nam się suuuper jak narazie przesunęłabym tylko trochę drzwi z wiatrołapu o kilkanaście cm, bo tak jak jest teraz to trudno wymyślić gdzie wcisnąć wieszak na kurtki... poza tym jak dotąd bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.03.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzxis rano podczas przygotowań do pracy przypomniałas mi sie i sobie tak pomyslałem, że ludzie którzy już mieszkają znikają z forum i że szkoda a tu proszę - Ty po prostu mnie nie odwiedzasz. Dobra, no to foch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.03.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Pewnie, że odwiedzam ale nie zdążam być na bieżąco bo strasznie dużo u Ciebie głosów ale czytam i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dawno już byłam u Ciebie Będę pewnie monotematyczna jeśli powiem, że zazdroszczę wakacji i tego, że już jesteście u siebie Mam za to pytania: Jaki kolor drzwi wewnętrznych planujecie, bo widzę, że okna od wewnątrz masz białe? Z czego macie parapety wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.03.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Parapety wewnętrzne z konglomeratu. A drzwi sama nie wiem jakie będą... Podobają mi się i ciemnobrązowe i jasne. Kasy narazie brak więc i kłopot z wyborem odchodzi [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Parapety wewnętrzne z konglomeratu. A drzwi sama nie wiem jakie będą... Podobają mi się i ciemnobrązowe i jasne. Kasy narazie brak więc i kłopot z wyborem odchodzi No właśnie, kasy brak, to i kłopotu być nie powinno Mi podobają się ciemne drzwi, ale okna będą białe od wewnątrz, a parkiet lub panele(kasa) planuję jasne-najwyżej dąb. Dekoratorzy piszą, że do białych okien pasują białe drzwi i listwy lub drzwi i listwy w kolorze podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 lilan, skoro planujesz mieć jasno ( w czym masz mój całościowy poklask) to może daj na podogi jakies bielone drewno (ewentualnie bielone panele) ? Pieknie wyglada bielony jesion i dąb - zreszta zerknij do moich wizualizacji albo do wizualizacji efilo. i w jednym i w drugim salonie architekt proponuje jesion własnie - moim zdaniem sprawia to wrażenie czystości i jasnego przestronnego wnętrza - warto przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dandi3 to jest propozycja godna rozpatrzenia, bo o przestrzeń głównie mi chodzi Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.03.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Lilian- jakby tak się słuchać tylko dekoratorów to nie wiem czy byśmy na tym dobrze wyszli jak wymyślę jakieś drzwi to się pochwalę [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Będę Ci wdzięczna Widziałam kilka realizacji wbrew zasadom ustalonym przez dekoratorów i wyglądały sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.03.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moi sąsiedzi mają białe okna i ciemno brązowe drzwi i wygląda to bardzo ładnie wiesz... wg dekoratorów tv nie powinien stać na tej samej ścianie co kominek- u nas stoi bo nie było gdzie go upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 29.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam sąsiadkę z jelonek Monis czy możesz napisać jak sobie poradziliście z zabezpieczeniem domu na czas kładzenia tynków ? Z tego co widziałem w Twoim dzienniku mieliście instalacje wew. zrobione przed wstawieniem okien. Za chwilę zacznę instalacje i boję się żeby komuś się nie przydała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.03.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam sąsiada z Jelonek U nas było o tyle dobrze, że tynkarze mieszkali na budowie (również w weekendy) do czasu swojej wielkiej ucieczki w siną dal ale wtedy mieliśmy juz okna i drzwi zewnętrzne- więc czuliśmy się bezpieczniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts