Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

monis jejuuu ale wam poszło błyskawicznie! i już mieszkacie! Ogromne gratulacje!!

a jakie wspaniełe foteczki z wakacji... ojjj rozmarzyłam się 8) 8)

jak się sprawuje łóżko sypialniane? (i to nie jest podwchwytliwe pytanie :wink: ) ja użytkuję takie od 6 lat.. z bardzo dobrym skutkiem.. i dla łóżka i dla nas :lol: :wink: :wink:

Hej, myślałaś już nad elewacją? Gdzieś obiło mi się o uszy, że czekacie z tym do wiosny a skoro dzisiaj 21 marca :D ...

Ciekawi mnie kolorek o jakim myślisz do tej kasztanowej dachówki. Ja cierpię na rozdwojenie gustów :( nie potrafię określić czy bardziej chce mieć kasztanowa czy antracytową :((((.

Wydaje mi się, że do dachu dwuspadowego bardziej pasuje klasyczna ruda, a antracytowa kojarzy mi się z nowocześniejszym stylem ... który preferuję :( i klops.

tiaa jeśli chodzi o ceny kuchni to są zawrotne. Zależy jeszcze od tego czy chcesz fronty drewniane czy z płyty MDF (my mamy z płyty). I firma firmie nierówna. Niby towar ten sam (bo materiały i wszystko biorą od jednego dostawcy) ale każdy liczy jak chce. Ja się cieszę, że znalazłam taką tanią kuchnię :D

Mieszka nam się suuuper :) jak narazie przesunęłabym tylko trochę drzwi z wiatrołapu o kilkanaście cm, bo tak jak jest teraz to trudno wymyślić gdzie wcisnąć wieszak na kurtki... :roll: poza tym jak dotąd bez zastrzeżeń :wink:

Parapety wewnętrzne z konglomeratu. A drzwi sama nie wiem jakie będą... Podobają mi się i ciemnobrązowe i jasne. Kasy narazie brak więc i kłopot z wyborem odchodzi :wink: :roll:

No właśnie, kasy brak, to i kłopotu być nie powinno :roll: Mi podobają się ciemne drzwi, ale okna będą białe od wewnątrz, a parkiet lub panele(kasa) planuję jasne-najwyżej dąb. Dekoratorzy piszą, że do białych okien pasują białe drzwi i listwy lub drzwi i listwy w kolorze podłogi :-?

lilan, skoro planujesz mieć jasno ( w czym masz mój całościowy poklask) to może daj na podogi jakies bielone drewno (ewentualnie bielone panele) ? Pieknie wyglada bielony jesion i dąb - zreszta zerknij do moich wizualizacji albo do wizualizacji efilo. i w jednym i w drugim salonie architekt proponuje jesion własnie - moim zdaniem sprawia to wrażenie czystości i jasnego przestronnego wnętrza - warto przemyśleć

Witam sąsiadkę z jelonek :)

Monis czy możesz napisać jak sobie poradziliście z zabezpieczeniem domu na czas kładzenia tynków ? Z tego co widziałem w Twoim dzienniku mieliście instalacje wew. zrobione przed wstawieniem okien. Za chwilę zacznę instalacje i boję się żeby komuś się nie przydała.

pozdrawiam