maciekCP 04.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Cześć Moniś, Gratuluję zamieszkania (ale jestem monotematyczny ) no i wakacji.... te skały, te kociaki.... eh, rozmarzyłem się.... W Ty pewnie zaczynasz już sezon biegowy, przyznaj się? pozdrówka maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.04.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Bieganie wstrzymane póki co (zakończyłam sezon niecały miesiąc temu) teraz popylam na rowerku i na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 11.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 13.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Z zapartym tchem przeczytalam Twoj dziennik i komentarze Super domek już macie a co najwazniejsze juz w nim mieszkacie. My dopiero zaczynamy i w zeszłym tygodniu odebraliśmy PnB i szukamy speców do budowy domu. Jesli mozesz podesłać namiary na ekipy , które się sprowadziły u Ciebie to będę wdzięczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.04.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Z zapartym tchem przeczytalam Twoj dziennik i komentarze Super domek już macie a co najwazniejsze juz w nim mieszkacie. My dopiero zaczynamy i w zeszłym tygodniu odebraliśmy PnB i szukamy speców do budowy domu. Jesli mozesz podesłać namiary na ekipy , które się sprowadziły u Ciebie to będę wdzięczna ) Witam w naszych skromnych progach Mogę podesłać namiary na dekarzy, elektryków i ocieplenia poddasza (w sumie ci ostatni to zrobią wszystko kompleksowo jeśli chodzi o wykończenie domu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 To ja bardzo proszę ))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.04.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Monik co tam słychać ciekawego ??? Jak się mieszka wiosennie ... jak widzę to słońce każdego dnia to oczami wyobraźni już widzę się na tarasie z kawusią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.04.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 W sumie nic ciekawego sie u nas nie dzieje. Ekipa robi ogrodzenie frontowe z klinkieru- w środku narazie bez postępów farby kupione ale jakoś nie mamy weny, żeby się zabrać za malowanie a przydałoby się Taras mam- ale jakoś nie mogę patrzeć na ten bałagan, który mamy na "ogrodzie" więc się nie wynurzam na tamta stronę. Mam nadzieję, że w niedługim czasie uda nam się uprzątnąć wszystko i wyrównać ziemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 To jest typowy objaw jaki obserwuję u ludzi po wprowadzeniu się. Do momentu kiedy jest jeszcze "tuż przed" człowiek biega na budowę codziennie i ma energię żeby góry przenosić jak już się wprowadzi ... jakoś wszystko przestaje mieć już takie znaczenie. Sama się boję takiego obrotu sprawy, a wiem że M. będzie chciał się wprowadzać jak tylko będzie się dało ... a jak człowiek zamieszka na budowie to później całe życie dokańcza to budowanie i dokończyć nie może. Uprzątnięcie terenu to już i tak koniec końców i zupełnie nie dziwię się wam że się nie chce, ale pomyśl o tym słońcu i wakacyjnych drinkach z palemką na trawce jak już wyrównasz teren ... Jeszcze tylko kilka kroków do sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Do momentu kiedy jest jeszcze "tuż przed" człowiek biega na budowę codziennie i ma energię żeby góry przenosić jak już się wprowadzi ... jakoś wszystko przestaje mieć już takie znaczenie. Skąd ja to znam? Wprowadzilismy sie tak do mieszkania - to nie skończone, tamto nie dokręcone, tam jeszcze podmalować itp. Po ośmiu latach sprzedaliśmy mieszkanie z kilkoma niedokończonymi pracami. Jakoś wiecznie nie było czasu, chęci albo pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.04.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Na budowę nie muszę biegać bo jestem na miejscu jeśli chodzi o chęci to powoli nabieram- musiałam trochę odpocząć od "budowania" no i pieniądze by też się jakieś przydały- a z tym najtrudniej Z drugiej strony wszystkich pokoi nie muszę wykańczać bo nie mam ich kim "obstawić" tak więc dużo nam juz nie zostało. Powoli ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 29.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monis Gratulacje!!!! Twój postęp budowy jest w ciągłych moich komentarzach dla męża. "Bo Monika zaczęła jak my a ma juz to i tamto... a my?.Można? -Można!"... Jesteś moją inspiracją tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.04.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monis Gratulacje!!!! Twój postęp budowy jest w ciągłych moich komentarzach dla męża. "Bo Monika zaczęła jak my a ma juz to i tamto... a my?.Można? -Można!"... Jesteś moją inspiracją tempa. hehe, biedny mąż a u Was się ślicznie robi. I z elewacją nas wyprzedziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 15.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Monis gdzie nowe fotki w dzienniku??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jestem w szoku jakie Wy macie tempo!!! Super! Gratulacje! Wszystko pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.05.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 teraz to tempa tak naprawde brak. Od czasu do czasu jest jakis naplyw gotowki to cos robimy, a tak to trudno powiedziec zeby cos sie konkretnego dzialo.. ot samo zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Super że macie kolejne kroki za sobą ... Czekamy na więcej zdjęć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 19.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Monis, bardzo ladne halogeniki, gdzie kupuwalas? ja szukam cos podobnego, tylko pojedynce do naszej lazience w bambusie. Ale wam sie wyrownalo podworku..). jesli palnujecie automatyczne podlewanie, sluze namiarem. Widzialm waszego ogrodzenia bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 19.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hej Moniczko Przed nami też równanie terenu, przynajmniej wstępne. Mam pytanie odnośnie płytek w kuchni na podłodze. Co to jest i ile Was kosztowało? Muszę wybrać coś neutralnego do kuchni, holu i części pokoju dziennego, żeby się nie gryzło z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts