Muci 20.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Monis, moj sasiad placi za tarwnik po 8zl/m^2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 21.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ale to tylko zasianie tak? Czy tez w to wchodzi doprowadzenie systemu nawadniajacego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 21.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To jest cena tylko trawnik (glebogryzarka, wyrownanie i posadzenie trawy),bez instalacji do podlewania. Sasiad sam zalatwial ziemia pod trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 khe khe... tu ja mówię, Dandi z Podlasia. A MONIKA JEST JUŻ GRUBAAAAAAAA czego jej serdecznie ale to serdecznie gratulujemy. Nowy domek, nowy potomek... ale fajnie - masz przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dobry wieczór Pozwoliłem sobie zajrzeć tutaj . Dziennik przeczytałem . Wy to już jesteście lokatorami , pełną gębą że tak powiem . Tylko parę kosmetycznych spraw Wam zostało . Co mi się rzuciło w dzienniku . Zając - tak skicany . Też mieliśmy taki przypadek . Przedostał się przez lukę w płocie , ale pomysłu na drogę powrotną już nie miał i został . Jak robiłem trawokosy to nie wiedział gdzie się podziać . Niestety po jakimś czasie , tą samą drogą na tę działkę przedostał się prawdopodonie lis i niewiele z niego zostało (no bo koty go chyba nie ten tego) A kocioł gazowy wcale nie taki duży . W domu mamy całkiem zblizony gabarytowo . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Feniu, od teraz jestes moim mistrzem sojącym na straży spójności logicznej wypowiedzi pisanej. Niech Ci Pmbuk wynagradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 khe khe... wcale nie gruba tylko gdzie niegdzie wystająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Feniu, od teraz jestes moim mistrzem sojącym na straży spójności logicznej wypowiedzi pisanej. Niech Ci Pmbuk wynagradza No dobrze . To ja , już sobie pójdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Widzisz- to taka metoda Dandiego- wszystkich teściów teraz z pola walki będzie usuwał! Nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień dobry z rewizyta przyleciałam i chciałam pytać o różne rzeczy.... ALE CO JA CZYTAM że POTOMEK BĘDZIE nooo super i bardzo gratuluję wiadomo co będzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oui- potomczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oui- potomczyni noooo to zacznie się różowe szaleństwo... i falbanki i kwiatuszki ....mmmmm Monia - ja dopiero teraz dojrzałam, że Ty odgromówkę masz.... jaki masz uziom? szpilkowy? czy do fundamentów? i wiela Cie to kosztowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Odgromówka kosztowała nas 5 tys (robocizna + materiał). Mamy uziom otokowy, czyli przewody uziemiające (bednarka) są z każdej strony budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Odgromówka kosztowała nas 5 tys (robocizna + materiał). Mamy uziom otokowy, czyli przewody uziemiające (bednarka) są z każdej strony budynku. no mój szaman tyz tak chciał zrobić... tyle, że ja mam w projekcie szpilkowy.... a ten otokowy - to by teraz zrobić musiałabym roz..... całe fundamenty hm...... jeszcze pomyslę dzięki mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 myśl myśl- Ty biedna i tak już tyle rozwaliłaś że pewnie w tym czasie 2 domek by powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 GRATULUJE dobrych wieści , to kiedy ten wielki dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.06.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 22 lipiec wg "papierologii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 wybraliście imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.06.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 bardzo ładnie, i pasuje do nazwiska co jako argumnt oczwiście nie ma sensu bo być może już niedługo, za dwadzieścia parę lat ta mloda dama będzie już nosila nazwisko mego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts