Monis 06.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 tiaaaa pomarzyć zasze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dokładnie, dlatego nie rozwalam Ci jednym kliknięciem marzeń o moim Maćku na zięciowym tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.06.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Wooooooooo to oznacza że na wakacyjnych fotkach byliście już we troje ... nic nie było widać No to spokojnej końcówki i zdrowego maluszka życzę. Ps. Najważniejsze że domek gotowy na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 no tak - domek gotowy- może wyrobimy sie z montażem drzwi- byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 07.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no MOniś gratuluję córuni, byle bezproblemowo się urodziła i zdrowa była ...bo to juz szybciutko na Was pora przyjdzie! fajnie tak, my niestety dalej kiblujemy na 48m2 z trójką dzieci...bo nas tynkarz oszukał....że umie tynki robić teraz mówi,że nie mówiliśmy,że kąty proste miały być (ręce opadają) a że na tynkach na każdej jednej ścianie pojawiają się spękania to nie jego wina, bo przecież to my chcieliśmy się w tym roku wprowadzać kurcze masakra, co? dobrze,że jeszcze impertynentowi nie zapłaciłam to będę drania ciągać póki nie będzie jak trzeba...a Wam mury pękają może? u nas od postawienia więźby minęło pół roku do tynkowania i wydaje mi się,że powinno się wystarczająco usadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.06.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 U Moniki to wszystko jakoś ekspresowo było ... więc dobrze wiedzieć czy to nie ma jakiś minusów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 08.06.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 U nas (odpukać) nic nie pęka- tylko w jednym miejscu jest delikatna rysa (ale to na gips-kartonie na miejscu gdzie jest przymocowany do słupa drewnianego podtrzymującego dach). Poza tym wszystko ok (puk puk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Monik powiedz ,czy jak ci twoi magicy od wykończeniówki (KG + tynki itp) robili u ciebie to gdzie oni mieszkali? Coś mi się kojarzy że oni byli przyjezdni ... sama już nie wiem czy mi się coś nie pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 09.06.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nic Ci się nie pokręciło- mieszkali wtedy w takim baraku co został po murarzach. Ostatnio się baraku pozbyliśmy więc do kładzenia tynku będą musieli sobie jakoś inaczej poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 cześć Monis , jak ja daaawno u Was nie byłam, a tyle się u Was dzieje i TAKIE wieści! Gratuluję !!! Kochana, i nie Aleksandra, nie Aleksandra , i wiem co mówię, bo takową "posiadamy" (hehe, z 21 lipca) - charakterna, uparta, energiczna, nie do zdarcia . I podobno Olki tak mają - córa znajomych też Olka i obie takie same. (a poważniej - nam czasami brak pomysłów i sił na okiełznanie latorośli, ale bardzo się cieszymy, że ona ma energię, charakter i jest tzw. żywe srebro) pozdrawiam Was serdecznie i mocno trzymam kciuki! PS. wylewka.com jest do doopy, dali ciała na całego na naszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 09.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Zobaczymy jaka nasza Aleksandra będzie Jestem w szoku apropo wylewek- u nas wszystko wyszło bezproblemowo i byliśmy bardzo zadowoleni. Przykro mi, że akurat na Was padło A łazienki masz cudne- ta dzieciakowa prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja tu przyszłam lampy wychwalać (szukam podobnych) a tu takie wieści Monis gratuluję serdecznie - ja też mam Aleksandrę czteroletniego urwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 10.06.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A dziękuję okazuje się, że wokoło same Aleksandry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oj tak - z moją Olą do przedszkola do jednej grupy chodzi jeszcze 4 inne Aleksandry Ale ja miałąm w szkole to samo - było nas 4 Kasie w jednej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 no proszę- ja byłam jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... ja też byłam jedna.... tylko w liceum było nas 3... ana studiach to już dziesiątki witanko jak się ma moda przyszła mama? nie myje okien, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nie myje bo mają mi kłaść tynk w najbliższym tygodniu a potem będzie trzeba się wziąć Olka nie daje mi spokoju- jeździ od nocy z lewa na prawo i z powrotem. Jak nie przestanie to zaraz ją sama wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 .... musisz sobie znależć bok który jest jej plecami i tak sie ułożyć, najlepiej jeszcze z poduszką pod brzusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 juz próbowałam wszystkich możliwych pozycji leżenia czy siedzenie siedziała spokojnie wczoraj jak jeździłam na rowerze to się nazywa dziecko sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts