Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no MOniś gratuluję córuni, byle bezproblemowo się urodziła i zdrowa była ...bo to juz szybciutko na Was pora przyjdzie!

fajnie tak, my niestety dalej kiblujemy na 48m2 z trójką dzieci...bo nas tynkarz oszukał....że umie tynki robić :( teraz mówi,że nie mówiliśmy,że kąty proste miały być (ręce opadają) a że na tynkach na każdej jednej ścianie pojawiają się spękania to nie jego wina, bo przecież to my chcieliśmy się w tym roku wprowadzać :o kurcze masakra, co? dobrze,że jeszcze impertynentowi nie zapłaciłam to będę drania ciągać póki nie będzie jak trzeba...a Wam mury pękają może? u nas od postawienia więźby minęło pół roku do tynkowania i wydaje mi się,że powinno się wystarczająco usadzić...

cześć Monis :D ,

jak ja daaawno u Was nie byłam, a tyle się u Was dzieje i TAKIE wieści! Gratuluję :D !!!

Kochana, i nie Aleksandra, nie Aleksandra :wink: :wink: :wink:, i wiem co mówię, bo takową "posiadamy" (hehe, z 21 lipca) - charakterna, uparta, energiczna, nie do zdarcia :wink: .

I podobno Olki tak mają - córa znajomych też Olka i obie takie same.

(a poważniej - nam czasami brak pomysłów i sił na okiełznanie latorośli, ale bardzo się cieszymy, że ona ma energię, charakter i jest tzw. żywe srebro)

pozdrawiam Was serdecznie i mocno trzymam kciuki!

PS. wylewka.com jest do doopy, dali ciała na całego na naszej budowie :cry: :evil: