Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

34 8)

ło jesoooo toż to już :o

siad płaski na tyłku, żadnych rowerów, i wieszania firanek i mycia okien.... niech ja Cię ino złapię, że się czymś takim chwalisz.... futra mi zlinieją a opierdziel spuszcze :)

a ile waży dziecię?

Czyżby wszystkie Olki były takie skręcone - moja jak mi kiedyś na basenie zasunęła kopniaka w nerkę to myslałam, że się utopię - ratownik musiał interweniować. Najspokojniejsza była jak ja nie miałam czasu odpoczywać - wystarczyła chwilka mojego bezruchu i zaczynało się :) Mimo wszystko uwielbiałam być w ciąży - szkoda, że ten stan trwa tak krótko :)

Czesc Monis,

moje naj seredeczne gratulcaje..U nas tez naj mlodsza jest Olcia. Zywe sreberko.

W Bulgarii sie mowi, ze dajac imie dziecku nadajesz charakterek. U nas Olcia, bo jest zawsze wesola.. a ze zywa, tez ma zalety nie utyjesz potem..;-)) Jesli chodzi o ruchu, cwic i sie ruszaj..ja nawet w dniu porodu bylam w pracy i do samego konca sie ruszalam. Milam tylko jedna pozicja w ktorej moglam spac..na pol siedzac/pol lezac. Sproboj.

• 2 weeks później...

Monis a jaki masz kolor tynku... ja mam baaardzo podobny. Co prawda chciałam bardziej w kolorze kawy z mlekiem ale z próbnika ciężko wyczuć jaki będzie na domku, zwłaszcza że to o wiele większa powierzchnia :x

No cóż wyszedł mi coś w rodzaju kawy z mlekiem z dodatkiem różu :-? mój tynk jest z firmy NOVALIT T ale dokładnie nie pamiętam koloru... ale na zdjęciach jest lekkie przekłamanie koloru i w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy. Na szczęście pomału zaczynam przyzwyczajać się do tego koloru, choć na początku byłam baaardzo zawiedziona, bo runęła moja koncepcja którą mam w głowie :) U mnie dojdzie jeszcze nad okna i drzwi sztukateria o kilka tonów jaśniejsza niż elewacja więc na pewno rozjaśni cały efekt :D

ps. super sobie urządzasz domek... gratulacje gustu... ja mam podobny haha :p