nitubaga 12.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 yyyy nie chcę zrzędzić, ale nie powinas chyba jeżdzić na rowerze, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 jeździć mogę- nie mogę się przewracać uważam jak tylko mogę- jeżdżę powoli po lesie po normalnych ścieżkach a nie w zaroślach. Myślę że jeszcze ze 2 tyg i sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 o przewracaniu się to nawet nie chce myśleć a w któym tygodniu Ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To się nazywa kobieta aktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 oui ale to wszystko przez to, że wyglądam na jakieś 10 tyg młodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 34 ło jesoooo toż to już siad płaski na tyłku, żadnych rowerów, i wieszania firanek i mycia okien.... niech ja Cię ino złapię, że się czymś takim chwalisz.... futra mi zlinieją a opierdziel spuszcze a ile waży dziecię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ło jesooooo jeszcze nie! Ty mnie nie strasz! nie mogę siedzieć i nic nie robić skoro przez całą ciążę coś robiłam- stawy mi zesztywnieją i kto mnie będzie woził na wózku, hę? teraz waży ok 2,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 14.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Czyżby wszystkie Olki były takie skręcone - moja jak mi kiedyś na basenie zasunęła kopniaka w nerkę to myslałam, że się utopię - ratownik musiał interweniować. Najspokojniejsza była jak ja nie miałam czasu odpoczywać - wystarczyła chwilka mojego bezruchu i zaczynało się Mimo wszystko uwielbiałam być w ciąży - szkoda, że ten stan trwa tak krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Zdjęcia z katalogu na takim etapie mieszkania się nie liczą. PROTEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.06.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Zdjęcia z katalogu na takim etapie mieszkania się nie liczą. PROTEST! nie chce mi się tak sobie po cichu myślałam, że pstryknę jak już będą karnisze na swoim miejscu więc proszę cierpliwie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.06.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 wklejam- może ktoś zajrzy z okolic Wrocławia- WAŻNE http://forum.muratordom.pl/dziennik-secama-reaktywacja,t107195-300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 16.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czesc Monis, moje naj seredeczne gratulcaje..U nas tez naj mlodsza jest Olcia. Zywe sreberko. W Bulgarii sie mowi, ze dajac imie dziecku nadajesz charakterek. U nas Olcia, bo jest zawsze wesola.. a ze zywa, tez ma zalety nie utyjesz potem..) Jesli chodzi o ruchu, cwic i sie ruszaj..ja nawet w dniu porodu bylam w pracy i do samego konca sie ruszalam. Milam tylko jedna pozicja w ktorej moglam spac..na pol siedzac/pol lezac. Sproboj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.06.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzięki za rady zobaczymy jaka nasza Ola się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 My tu gadu gadu u mnie a koleżanka się zupełnie nie chwali że u niej taki postęp . Zapytam laicko co to jest tynk mozaikowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.06.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 tynk mozaikowy to takie drobniutkie kamyczki w róznych kolorach ooo coś takiego (nasza kolorystyka będzie inna ) http://img4.imageshack.us/img4/2166/z714866x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To już mniej więcej wiem o co chodzi. Z tego co kojarzę to jest taki bardziej śliski do tego i łatwiej go chyba oczyścić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.06.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nom- jest taki bardziej błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Monis a jaki masz kolor tynku... ja mam baaardzo podobny. Co prawda chciałam bardziej w kolorze kawy z mlekiem ale z próbnika ciężko wyczuć jaki będzie na domku, zwłaszcza że to o wiele większa powierzchnia No cóż wyszedł mi coś w rodzaju kawy z mlekiem z dodatkiem różu mój tynk jest z firmy NOVALIT T ale dokładnie nie pamiętam koloru... ale na zdjęciach jest lekkie przekłamanie koloru i w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy. Na szczęście pomału zaczynam przyzwyczajać się do tego koloru, choć na początku byłam baaardzo zawiedziona, bo runęła moja koncepcja którą mam w głowie U mnie dojdzie jeszcze nad okna i drzwi sztukateria o kilka tonów jaśniejsza niż elewacja więc na pewno rozjaśni cały efekt ps. super sobie urządzasz domek... gratulacje gustu... ja mam podobny haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.06.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiu, tynk mamy Caparola Terra 15- i jest taki jaki miał być taki morelowy... nie chcieliśmy beżowego czy żółtego- wszędzie ich pełno Wasz dom bardzo ładnie wygląda w tym tynku- jak dorzucisz sztukaterię to w ogóle będzie miodzio Wpadaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts