milek1719500956 04.02.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hm... poczytałam trochę i chyba jednak za duży... W weekend czeka nas wycieczka po salonach okiennych Jeśli chodzi o meble, to powinno być ok - jakieś sofy ze stolikiem na środku będą, tv na ścianie - w układzie z otworem 270cm zostaje ok 240 cm, więc powinien się zmieścić, ew komodę też się upchnie, jak będzie potrzebna. Wiem co czujesz, ja karmiłam małą "z własnych zasobów" dość długo, więc w nocy było kilkakrotne wstawanie, ale miałam to szczęście że szybko zaczęła przesypiać całą noc. A jak wieczorem u Was wygląda? Wcześnie ją kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.02.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Koniecznie po wycieczce "okiennej" daj znać co ustaliliście i jakbyś coś wyrysowała to wrzuć, żebyśmy mieli obraz sytuacji Małą kładziemy parę minut po 19 (kiedyś kładliśmy później, ale straaasznie marudziła więc przestawiliśmy ją na wcześniejszą godzinę). Wcześniej kąpiel, potem kołysanka, wrzucam ją do łóżeczka i zasypia sama. Też karmię z "własnych zasobów". Ogólnie bardzo dobrze śpi, ale w nocy 2x zaczyna się kręcić na jedzenie. Tak więc max 4 h ciurkiem spania to rzadkość. Rano budzi się po 7. Więc ogólnie rzecz biorąc bardzo ładnie- bo śpi jakby nie patrzeć 12 h (karmienia nie liczę, bo wcina przez sen). Ale ja rano i tak jestem nieprzytomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeszcze trochę i coraz rzadziej będzie jadła. Najpierw raz w nocy, później dopiero rano. Ja przeciągałam jak mogłam, na noc dawałam kaszkę sycącą, żeby się szybko na jedzenie nie budziła. Do późniejszego kładzenia też da się przyzwyczaić, jest coraz starsza, więc będzie łatwiej. M-dzy karmieniami też coraz dłuższe przerwy, żeby się "zbiorniki" zaczęły przyzwyczajać i powoli zmniejszać pokarm, bo najlepiej żeby sam zanikł. Najgorzej jak dziecko się emocjonalnie zwiąże z naszym biustem - mojej koleżance synuś "wisiał" pod koszulką jeszcze w wieku 3 lat , mimo, że właściwie nic tam już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.02.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie załamuj mnie z tymi 3 latami... a do przeciągania karmień- staram się jak mogę Ale jak pisałam- w nocy mogę nawet wstawać- już się przyzwyczaiłam, ale do rannego wstawania chyba nigdy się nie przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Będzie dobrze, jeszcze troszkę... Ja też raczej nocne zwierzę i wczesnego wstawania nie toleruję. Na szczęście wszyscy domownicy u nas mają takie upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedar31 30.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam , Monis, masz bardzo ładnie wykończone schody wewnętrzne. Możesz zdradzić kto je wykonywał??? będę wdzięcznyKed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.03.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Poszło na prif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedar31 31.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzięki. odbierz priv i ty! k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia. http://img31.imageshack.us/img31/2246/velik100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 07.04.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziękujemy za życzenia ps. straaaasznie nie podoba mi się nowy wygląd muratora. Nie mogę się tu odnaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.04.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz, ale życzenia zostawię http://images38.fotosik.pl/800/745b844f55ed062f.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts