Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hm widz ze wszyscy klinkieruja kominy, a jak ja chcialem, to mnie moja zocnia pogonila i w koncu je otynkowalismy kolorkiem lekko musnietym czyli A70. A nadal uwazam ze klinkier jest ladny ale cicho sza bo sie wyda.

Mój sąsiad też ma otynkowany i muszę przyznać, że też bardzo ładnie wygląda :)

Ale ja się z kolei uparłam na klinkierowy- ale muszę się tam teraz wdrapać i pomalować fugi na ciemniejszy kolor, bo mi się nie podoba :roll:

iness5 dogonisz dogonisz. To tylko tak na początku leci a później jakoś zwalnia. Póki co nie mamy przestojów, bo za wczasu wszystkich umawialiśmy. Żeby tak było dalej to będę zadowolona :wink:

Witaj Monis, jestem pod ciężkim wrażeniem waszego tempa :o , myslałam że my idziemy jak burza ale chyba się myliłam :wink:

Macie bardzo fajny projekt kuchni :lol:

pozdrawiam

Magda

Kurcze, ile się u Was dzieje :lol:

Macie chyba kilka ekip - dach, prąd, woda, solary, tynki...

Wymiękam :oops:

I GRATULUJĘ! :p

A chwilę obecną szaleją: hydraulik, tynkarze i dekarze :roll: jutro dolączą elektrycy i skończą robotę na dole. Tylu panów, że domek zrobil się za maly. Dlatego wiem jedno- druzyny pilkarskiej mieć nie będziemy 8)

Monis na poddaszu masz ścianki działowe z płyt czy z czegos innego? Kierownik nas straszy ,że jeśli nie z płyt to ściany będą pekać...i znowy dylemat :roll: a jakie tynki kładziecie?

ścianki z porothermu 11.5. Nie wyobrażam sobie, żebym miala robić z plyty :o przecież w mieszkaniu ściany robi się też z cegyly, a nie plyt.. :roll: akustyka inna itp..

tynki ręczne- wapienno cementowe z bialkiem (piasek kwarcowy)