nitubaga 23.06.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 jasne, zwłaszcza, że pośpiech to często kiepski doradca....lepiej raz, wolniej i bez poprawek - patrz moje szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.06.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Heh szamba jeszcze nie mam ale jakbym miała to bym dbala i też się wściekła na koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 24.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Hm widz ze wszyscy klinkieruja kominy, a jak ja chcialem, to mnie moja zocnia pogonila i w koncu je otynkowalismy kolorkiem lekko musnietym czyli A70. A nadal uwazam ze klinkier jest ladny ale cicho sza bo sie wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.06.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Hm widz ze wszyscy klinkieruja kominy, a jak ja chcialem, to mnie moja zocnia pogonila i w koncu je otynkowalismy kolorkiem lekko musnietym czyli A70. A nadal uwazam ze klinkier jest ladny ale cicho sza bo sie wyda. Mój sąsiad też ma otynkowany i muszę przyznać, że też bardzo ładnie wygląda Ale ja się z kolei uparłam na klinkierowy- ale muszę się tam teraz wdrapać i pomalować fugi na ciemniejszy kolor, bo mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 24.06.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kurcze, chciałabym Was dogonić Nierealne - jesteście jak Kubica Piękny domek. Jeżeli chodzi o nasz komin, też klinkierek zapodamy, choć tynkowane tez ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.06.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 iness5 dogonisz dogonisz. To tylko tak na początku leci a później jakoś zwalnia. Póki co nie mamy przestojów, bo za wczasu wszystkich umawialiśmy. Żeby tak było dalej to będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 24.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 iness5 dogonisz dogonisz. To tylko tak na początku leci a później jakoś zwalnia. Póki co nie mamy przestojów, bo za wczasu wszystkich umawialiśmy. Żeby tak było dalej to będę zadowolona Witaj Monis, jestem pod ciężkim wrażeniem waszego tempa , myslałam że my idziemy jak burza ale chyba się myliłam Macie bardzo fajny projekt kuchni pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Madziorkaa dzięki za odwiedziny. Mi kuchnia też się podoba tempo faktycznie mamy dobre. Sąsiadka, która zaczęła budowę 2 tyg przed nami nie ma jeszcze stropu. Ale może nie ma takiej motywacji co my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 25.06.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kurcze, ile się u Was dzieje Macie chyba kilka ekip - dach, prąd, woda, solary, tynki... Wymiękam I GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kurcze, ile się u Was dzieje Macie chyba kilka ekip - dach, prąd, woda, solary, tynki... Wymiękam I GRATULUJĘ! A chwilę obecną szaleją: hydraulik, tynkarze i dekarze jutro dolączą elektrycy i skończą robotę na dole. Tylu panów, że domek zrobil się za maly. Dlatego wiem jedno- druzyny pilkarskiej mieć nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Taaaaaaaaakie oczy zrobiłam jak zobaczyłam jak szalejesz na tej budowie Jak tak dalej pójdzie, to nie na gwiazdkę, ale na zakończenie wakacji tam zamieszkacie Gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było jak sobie wymarzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dziękuję Monia póki co wszystko zgodnie z planem. Szanse na gwiazdkę nadal są, chyba, że elektrownia nie podzieli się z nami prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.06.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 na chwilę spuściłam z oka Mimozę i prosze jak wybujała zawrotne tempo!! i widzę, że nie tylko ja już mam zaplanowany wygląd wnętrza piękne płytki łazienkowe - moje ulubione kolorki jak kosztowo wam wyszła instalacja odkurzacza centralnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.06.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Odkurzacz ma kosztować 250 zl od pkt (robocizna z materialem), ale jeszcze nie zaplacilismy. Robi to nam hydraulik, więc może coś się jeszcze potargujemy (robi calą hydraulikę, instalację pod solary i odkurzacz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 27.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 WOOOW ale super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.06.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a dziękować, dziękować. truchtamy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.06.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Fotki dawaj, fotki koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 27.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monis na poddaszu masz ścianki działowe z płyt czy z czegos innego? Kierownik nas straszy ,że jeśli nie z płyt to ściany będą pekać...i znowy dylemat a jakie tynki kładziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.06.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monis na poddaszu masz ścianki działowe z płyt czy z czegos innego? Kierownik nas straszy ,że jeśli nie z płyt to ściany będą pekać...i znowy dylemat a jakie tynki kładziecie? ścianki z porothermu 11.5. Nie wyobrażam sobie, żebym miala robić z plyty przecież w mieszkaniu ściany robi się też z cegyly, a nie plyt.. akustyka inna itp.. tynki ręczne- wapienno cementowe z bialkiem (piasek kwarcowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Moniko, tempo macie niesamowite, tyle robót na raz zrobionych. Dach wygląda bardzo okazale i kolor dachówki fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts