skaba 29.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 monis pozwolisz, że jeszcze pomęczę cię o ten odkurzacz centralny z jakiej firmy wybraliście? i ewentualnie jaki typ? jadę we wtorek pooglądać odkurzacze i musze już mniej więcej wiedzieć czego chce, więc siedze i wertuję strony na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 30.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ale piękna ta dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.06.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 skaba jeszcze nie wybraliśmy odkurzacza. Narazie mamy tylko rurki. Też się zastanawiamy jaki kupić. Może Beam? widziałam, że popularny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.06.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 iness5 dzięki mi też się podoba ale mam dużo odrzutów. Transport się nie postarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 30.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 przeoczyłam, czy nie napisałaś co to za dachówka? my mamy rupp ceramikę w kolorze kasztan wydaje mi się że to podobny odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.06.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 przeoczyłam, czy nie napisałaś co to za dachówka? my mamy rupp ceramikę w kolorze kasztan wydaje mi się że to podobny odcień Dachówka Creaton Kera Pfanne miedziana angoda. Pierwotnie miała być ciemno stalowa- ale nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No i dobrze, ze nie wyszło ... ta jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.06.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzięki Monia. Ja już nie mogę się doczekać, aż zobaczę Wasz dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Sama bym go chciała zobaczyć, a tu niestety ... z kasą krucho Chyba zostaniemy bez wyjścia i trzeba będzie brać kredyt pod zastaw hipoteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.06.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 U nas z kasą to samo. Małż od początku jęczał "nie będziemy żałować, będziemy kupować dobre i markowe, itp". Zaczyna jednak zmieniać zdanie. W sumie ważne, żeby sam dom był dobrze zbudowany z porządnych materiałów. Na wykończeniówkę mamy reszte życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 30.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.07.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.07.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 skaba jeszcze nie wybraliśmy odkurzacza. Narazie mamy tylko rurki. Też się zastanawiamy jaki kupić. Może Beam? widziałam, że popularny jest ja na razie obstaję przy Beam 165, ewentualnie 185 - zobaczymy co mi doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.07.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 U nas z kasą to samo. Małż od początku jęczał "nie będziemy żałować, będziemy kupować dobre i markowe, itp". Zaczyna jednak zmieniać zdanie. W sumie ważne, żeby sam dom był dobrze zbudowany z porządnych materiałów. Na wykończeniówkę mamy reszte życia mój małż mówi: czego nie zamierzasz wymieniać przez nastepne 50lat - zrób porządnie no i póki co lecimy po samych "dobrych i markowych" rozwiązaniach.. kasiorka ucieka w zastraszającym tempie.. ale łudze się, że zaoszczędzę na wykończeniówce.. a dachóweczka piękna! to był mój drugi typ (męża pierwszy typ ), ale nie umiałam sobie w niej wyobrazić Lawendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.07.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 skaba no właśnie przez dobre i markowe nie będzie wyjścia i będzie trzeba oszczędzić na wykończeniówce ale co tam. Całe życie przed nami Dachówka faktycznie rewelacyjna. A ciężka skubana, że szok ale jestem póki co bardzo z niej zadowolona. Będę jeszcze bardziej jak już osiądzie na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 witanko, to Ty przynajmniej już widziałaś swój komin, a ja swojego jeszcze nie i aż boję sie zacząć lookać, bo wyjdzie, że nie drożny lub w najlepszym razie krzywy....no ale kiedyś muszę to zrobić.... z jednej strony logika podpowiada by nie skąpić i te ważne elementy zrobić dobre, markowe....a z drugiej strony już tak człek czeka na te malutkie drobiazgi...takie które zapowiedzą rychłą przeprowadzkę, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.07.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No tak- widzę swoje kominy, ale ni w ząb nie pasują do moich wyobrażeń o kominach. Dymowy i wentylacyjny łazienkowy już naprawiony (oczywiście nie była to najtańsza inwestycja ) Został jeszcze wentylacyjny kuchenno-salonowy. Z wiekiem przybywa mi chyba lęku wysokości ale wdrapałam się na dach i obejrzałam komin z bliska. Tragedia szkoda słow A przeprowadzki juz się nie mogę doczekać. Aż mnie ściska w dołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Niech poprawiają, partacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 04.07.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A na czym polega zły komin - mogę jaśniej, bo w dzienniku Waszym się pogmatwałam A chcę to wiedzieć, bo przecież kiedys stanie i mój komin Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts