Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas z kasą to samo. Małż od początku jęczał "nie będziemy żałować, będziemy kupować dobre i markowe, itp". Zaczyna jednak zmieniać zdanie. :wink: W sumie ważne, żeby sam dom był dobrze zbudowany z porządnych materiałów. Na wykończeniówkę mamy reszte życia :wink:

mój małż mówi: czego nie zamierzasz wymieniać przez nastepne 50lat - zrób porządnie :D no i póki co lecimy po samych "dobrych i markowych" rozwiązaniach.. kasiorka ucieka w zastraszającym tempie.. ale łudze się, że zaoszczędzę na wykończeniówce.. :-? :wink:

a dachóweczka piękna! to był mój drugi typ (męża pierwszy typ :wink: ), ale nie umiałam sobie w niej wyobrazić Lawendy :D

skaba no właśnie przez dobre i markowe nie będzie wyjścia i będzie trzeba oszczędzić na wykończeniówce :wink: ale co tam. Całe życie przed nami 8)

Dachówka faktycznie rewelacyjna. A ciężka skubana, że szok :wink: ale jestem póki co bardzo z niej zadowolona. Będę jeszcze bardziej jak już osiądzie na dachu :roll:

witanko,

to Ty przynajmniej już widziałaś swój komin, a ja swojego jeszcze nie :o i aż boję sie zacząć lookać, bo wyjdzie, że nie drożny :o lub w najlepszym razie krzywy....no ale kiedyś muszę to zrobić....

z jednej strony logika podpowiada by nie skąpić i te ważne elementy zrobić dobre, markowe....a z drugiej strony już tak człek czeka na te malutkie drobiazgi...takie które zapowiedzą rychłą przeprowadzkę, nie????

No tak- widzę swoje kominy, ale ni w ząb nie pasują do moich wyobrażeń o kominach. Dymowy i wentylacyjny łazienkowy już naprawiony (oczywiście nie była to najtańsza inwestycja :roll: )

Został jeszcze wentylacyjny kuchenno-salonowy. Z wiekiem przybywa mi chyba lęku wysokości ale wdrapałam się na dach i obejrzałam komin z bliska. Tragedia :-? szkoda słow :-?

A przeprowadzki juz się nie mogę doczekać. Aż mnie ściska w dołku :roll: :wink: