W-waBiker 15.09.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Jak wyrzej, chodzi o zrobienie więźby dachowej oraz pełne deskowanie i pokrycie papą.Dach prosty, dwuspadowy z dwiema lukarnami o powierzchni 216 m2. Szukam wykonawcy , Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 18.09.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 WitamZ czystym sumieniem mogę polecić człowieka , który u mnie właśnie kończy więżbe, jest super dokładny, rzetelny i bardzo pracowity i co najważniejsze tani. jest z pod Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatek 04.10.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 zadzwon do firmy która robi więźby dachowe 0236927731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.10.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Jakby co, to firma Hatek robi właśnie więźbę u mnie.Już niedługo kończą. Więc wkrótce będę mógł ocenić całokształt współpracy, która jak dotąd przebiega poprawnie.Kawałki więźby można zobaczyć w zdjęciach z mojej budowy (link w podpisie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś 14.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Do agnikkrol, czy możesz podać namiary na wykonawcę swojego dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 29.10.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 mieczotronix napisał: Jakby co, to firma Hatek robi właśnie więźbę u mnie. Już niedługo kończą. Więc wkrótce będę mógł ocenić całokształt współpracy, która jak dotąd przebiega poprawnie. Kawałki więźby można zobaczyć w zdjęciach z mojej budowy (link w podpisie). Hatek chyba się nie popisał... a wręcz dał du.y !!! http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=17012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.11.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 No niby się nie popisał. To znaczy samą więźbę zrobili dobrą i cacy, tylko kolesie co ją montowali się strasznie spieszyli i niezbyt starali. Jednak mimo wszystko na prawdę trudno mi powiedzieć złe słowo na tą firmę, przynajmniej na razie, bo facet od Hatka, który mnie obsługuje, naprawdę bardzo stara się poprawić wszystkie błędy. Od czasu wtopy z blachą, spełnił każdą moją prośbę. Ilekroć prosiłem go o wizytę na budowie, czy spotkanie z konstruktorem, wsiadał do samochodu i grzał 100 km (ze 3 razy). Przysyła wszystkie dokumenty, o które go poproszę jeszcze tego samego dnia. Na prawdę jak dotąd człowiek wyłazi ze skóry, żeby wszystko naprawić, a dodam, że Hatek dostał ode mnie 100% kasy. Gdyby to była zła firma to mieliby mnie głęboko w zupie. Każdemu może się zdarzyć jakaś wpadka. Liczy się to, czy ten ktoś się do tego przyzna i czy będzie to chciał wyprostować. Napiszę jeszcze, jak to się wszystko skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts