Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za zrobienie dachu?

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  mieczotronix napisał:
Jakby co, to firma Hatek robi właśnie więźbę u mnie.

Już niedługo kończą. Więc wkrótce będę mógł ocenić całokształt współpracy, która jak dotąd przebiega poprawnie.

Kawałki więźby można zobaczyć w zdjęciach z mojej budowy (link w podpisie).

Hatek chyba się nie popisał... a wręcz dał du.y !!! :evil:

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=17012

No niby się nie popisał. To znaczy samą więźbę zrobili dobrą i cacy, tylko kolesie co ją montowali się strasznie spieszyli i niezbyt starali.

Jednak mimo wszystko na prawdę trudno mi powiedzieć złe słowo na tą firmę, przynajmniej na razie, bo facet od Hatka, który mnie obsługuje, naprawdę bardzo stara się poprawić wszystkie błędy. Od czasu wtopy z blachą, spełnił każdą moją prośbę. Ilekroć prosiłem go o wizytę na budowie, czy spotkanie z konstruktorem, wsiadał do samochodu i grzał 100 km (ze 3 razy). Przysyła wszystkie dokumenty, o które go poproszę jeszcze tego samego dnia.

Na prawdę jak dotąd człowiek wyłazi ze skóry, żeby wszystko naprawić, a dodam, że Hatek dostał ode mnie 100% kasy. Gdyby to była zła firma to mieliby mnie głęboko w zupie.

Każdemu może się zdarzyć jakaś wpadka. Liczy się to, czy ten ktoś się do tego przyzna i czy będzie to chciał wyprostować.

Napiszę jeszcze, jak to się wszystko skończy.