Jacek1204 14.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Poradźcie co zasadzić w koło kominka szamba, aby go zamaskować, zakryć ?Ze względu na górna płyt szamba musza to byc chyba rosliny płytko korzeniące się.Obok rosna tawuły wczesne, bodziszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Że tak powiem - szukaj w historii. Podobny temat był poruszany. Chodziło tam ogólnie o zamaskowanie włazu i niekoniecznie roślinkami. Były pomysły na zrobienie mini skalniaka, postawienie jakiegoś elementu ozdobnego-zakrywającego w stylu drewnianej studni., etc. Te zapamiętałem , bo te biorę pod uwagę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 15.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Poradźcie co zasadzić w koło kominka szamba, aby go zamaskować, zakryć ? Ja posadziłam bluszcz obok szmba, jak sie rozrósł to zasłonił klapy. Efekt nie jest od razu (tak po 2-3 latach sie wystarczająco rozrósł), ale jak juz urośnie, to mozna go bez problemu "odchylać", jak trzeba otworzyc klapę. Jest zimozielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_pu 15.05.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A ja pilnowałem coby właz był na poziomie kostki, a że jest poza chodniczkami to na całym szambie mam wysypane takie drobne czerwone kamyczki, sam właz przykryłem geowłókniną i też przysypałem cienka warstwą kamyczków.Tak więc wogóle nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts