ponury63 12.05.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 przez ten Deutsch z topica o komputerach dawno nieużywane neurony mnię się obudziły: czy Die Toten Hosen to naprawdę znaczy Zdechłe Gacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.05.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 proszę bardzo to jeszcze mam prywatę, bo przez ten Deutsch to dawno nieużywane neurony mnię się obudziły: czy Die Toten Hosen to naprawdę znaczy Zdechłe Gacie ? Dosłownie to martwe spodnie, ale jako idiom tłumaczymy to jako flaki z olejem, bądź nudy na pudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.05.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 proszę bardzo to jeszcze mam prywatę, bo przez ten Deutsch to dawno nieużywane neurony mnię się obudziły: czy Die Toten Hosen to naprawdę znaczy Zdechłe Gacie ? Dosłownie to martwe spodnie, ale jako idiom tłumaczymy to jako flaki z olejem, bądź nudy na pudy ewentualnie - impotent /jako że w "martwych spodniach" nic się już nie dzieje / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.05.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 no to nieźle Danke szen bardzo z ryneczku IT - Google wprowadziło automatycznego tłumacza do niektórych stron w jęz. angielskim oto efekty operacji dokonanej na neuronie właśnie efekty kiepskie niby lepszy rydz niź nic, piąte przez dziesiąte można załapać, to jednak niektóre błędy http://img357.imageshack.us/img357/3309/dth0bw9.jpg http://img380.imageshack.us/img380/700/dth1te4.jpg http://img353.imageshack.us/img353/5558/dth2ie3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.05.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Hehe, drugie zdanie jest niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.05.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 no to nieźle Danke szen bardzo z ryneczku IT - Google wprowadziło automatycznego tłumacza do niektórych stron w jęz. angielskim oto efekty operacji dokonanej na neuronie właśnie efekty kiepskie niby lepszy rydz niź nic, piąte przez dziesiąte można załapać, to jednak niektóre błędy umarłe spodnie o ile pamietam lekcje niemieckiego nazwa taka se lecz kiedys sie sluchalo daaaaawno temu kaseta nie do zdobycia w Toruniu. na wakacjach w borach zakupilem 2 czesci w malaej miescince w sklepie gdzie mozna bylo kupic doslownie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Nieprawda! Die Toten Hosen to w wolnym tłumaczeniu: Michał Wiśniewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nieprawda! Die Toten Hosen to w wolnym tłumaczeniu: Michał Wiśniewski. czyli wychodzi na to ze pieniadze za lekcje zostaly zmarnowane ... Tak czy inaczej kiedys sie sluchalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.05.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Die Toten Hosen to w wolnym tłumaczeniu: Michał Wiśniewski. Jawohl ! Przepis na sukces: 1. malujemy die Haare na żarówiasty kolor i wbijamy sobie w japę różne ostre rzeczy 2. kradniemy der Schlager oraz maniery sceniczne okradzionego Sängera 3. piszemy coś po polsku, sens nieważny, byle jako tako było to w rytmie z muzą 4. robimy podróbę hita i liczymy kasiorę 5. w celu zwiększenia ilości kasy pkty 2-4 robimy noch einmal niestety, jak pokazuje doświadczenie, kolor die Haare nie wpływa korzystnie na głos stąd oryginał sprzed 15 lat pozostaje niedościgłym wzorcem no i ma ten niezbędny rockowy pazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.05.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja bardzo lubię ich Pushed again - takie mniej komercyjne mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.05.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 gdzieś miałem nagrany koncercik z Dusseldorfu, z końca lat 80'łapany z satelity i na kasetkę magnetofonową - system panda (wtedy takie dolby z satelity)no miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 bosche...się rozleiłam... jak se przypomne i zanuce( albo puszcze na youtube ), to od razu mi te czasy przed oczy wracają ...jezzzuuu...co to były za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 tylko nie sikac po nogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.05.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Jak już tak muzycznie, to powiem, że dziś w Toruniu zaczęły się Juwenalia i wieczorem odbędzie się koncercik Świetlików . Jak wszystko zdążymy na budowie zrobić, to może się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.05.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 potwierdzam...na skrzyżowaniu złapali nas z puszką Moja corka zrobiła wielkie oczy i..." mama, osioł chodzi po ulicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.05.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jak już tak muzycznie, to powiem, że dziś w Toruniu zaczęły się Juwenalia i wieczorem odbędzie się koncercik Świetlików . Jak wszystko zdążymy na budowie zrobić, to może się wybierzemy i jak , Świetliki były tym razem w "nastroju przysiadalnym" ? Pomiędzy morzem wódki a powrotem do domu... ..a "Pushed again" znam, ale te wersje wideo specyficznie działają.. http://www.youtube.com/watch?v=v2H8FtlrzCI już wyciągam zaległe z czeluści pamięci i zaraz pójdę nap...lać ZOMO "Yet our best trained, best educated, best equipped, best prepared troops refuse to fight. Matter of fact it's safe to say that they would rather switch than fight!" jeszcze dwie pełna Public Enemy - Fight The Power: Long Version, Uncensored i z cytatem Fight the Power w końcu samym z tego niespokojnego roku i żeby się utrzymać w pewnej konwencji Anthrax & Public Enemy - Bring The Noise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.05.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nie dotrwałam wtedy do Świetlików, bo grali dopiero po 23 a ja pracuję ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts