Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam odsprzedam projekt dom w RODODENDRONACH 5

Recommended Posts

[/color :lol: ]

Witam serdecznie !!!! OKAZJA !!!!

PIĘKNY PROJEKT DOMU!!!

Mam do odsprzedania pełną dokumentację gotowego projektu ślicznego "Domu w RODODENDRONACH 5" zakupiony prosto z biura projektowego ARCHON.

Projekt jest nowy, nie używany, oznaczony hologramami. Komplet dokumentacji projektowej zawiera 4 egzemplarze projektu architektoniczno-budowlanego.

Dom jednorodzinny: 6 pokoi, 1 kuchnia , spiżarka, 2 łazienki, kotłownia, garderoby, garaż, pomieszczenie gospodarcze.

Dane Projektu: Powierzchnia domu bez garażu, strychu i piwnic 147,3 m2 Powierzchnia garażu 19,1 m2, Min. wymiary działki 21,3x18,1m po adaptacji 19,4x18,1m, Kubatura 727,0 m3

Projekt jest na prawde godny uwagi!!!

Cena katologowa 1910 zł. (bez vatu) = 2040 zł. Ja sprzedaję za 1300 zł (przesyłka gratis, przesyłka ubezpieczona - do uzgodnienia).

Wszelkie informacje na temat tego projektu mozna znalezc na stronie http://www.archon.pl

Proszę zwrócić uwagę na funkcjonalność tego domku oraz dwuspadziowość dachu (jest o wiele tanszy niz 4 spadziowy) a pokoje na poddaszu o wiele wygodniejsze.

Sprzedaję ten projekt, ponieważ zbyt późno zauważyłam taki sam dom w Rododendronach, ale większy i z garażem dwustanowiskowym.

Wszelkie informacje pod nr tel. 691 - 014 - 195