duszek_o 14.05.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 [/color ] Witam serdecznie !!!! OKAZJA !!!! PIĘKNY PROJEKT DOMU!!! Mam do odsprzedania pełną dokumentację gotowego projektu ślicznego "Domu w RODODENDRONACH 5" zakupiony prosto z biura projektowego ARCHON. Projekt jest nowy, nie używany, oznaczony hologramami. Komplet dokumentacji projektowej zawiera 4 egzemplarze projektu architektoniczno-budowlanego. Dom jednorodzinny: 6 pokoi, 1 kuchnia , spiżarka, 2 łazienki, kotłownia, garderoby, garaż, pomieszczenie gospodarcze. Dane Projektu: Powierzchnia domu bez garażu, strychu i piwnic 147,3 m2 Powierzchnia garażu 19,1 m2, Min. wymiary działki 21,3x18,1m po adaptacji 19,4x18,1m, Kubatura 727,0 m3 Projekt jest na prawde godny uwagi!!! Cena katologowa 1910 zł. (bez vatu) = 2040 zł. Ja sprzedaję za 1300 zł (przesyłka gratis, przesyłka ubezpieczona - do uzgodnienia). Wszelkie informacje na temat tego projektu mozna znalezc na stronie http://www.archon.pl Proszę zwrócić uwagę na funkcjonalność tego domku oraz dwuspadziowość dachu (jest o wiele tanszy niz 4 spadziowy) a pokoje na poddaszu o wiele wygodniejsze. Sprzedaję ten projekt, ponieważ zbyt późno zauważyłam taki sam dom w Rododendronach, ale większy i z garażem dwustanowiskowym. Wszelkie informacje pod nr tel. 691 - 014 - 195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamnik 14.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Spróbuj popytać w Archonie. Z reguły wymieniają, potrącając co nieco. Może się bardziej opłaci?Pzdr - Piotr rodo5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts