Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujemy poddasze:)

Recommended Posts

przyznam, że ta pszyszłoroczna wrzesniowa budowa zaprzątnęła prawie całkowicie moją głowę :lol:

Wiem, że jeszce kawał czasu, ale uważam że inspiracji trzeba szukać wcześniej :D

Teraz jestem zaapsorbowana, oprócz koloru dachu, szukaniem drewnianych schodów :) muszą być eleganckie, gdyż jako pierwsze rzucą sie w oczy po wejściu do domku :p

Już parę mam, później się pochwalę wynikami;)

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 11 months później...

Chciałabym kontyunuować temat i pochwalić się postępami:) W tym roku zaczynamy budowę naszego poddasza :D

W tym tyg przychodzą panie z biura projektowego, i będziemy mogli działać z projektem:)

Myślę, że lipiec będzie odpowiedni na ściągnięcie dachu, ale po tym co sie naczytałam na tym forum, to mogą nas czekać rózne przygody... :o

cześć, ja swoje poddasza zaczynnam od jutra remontować. Jutro przychodzi ekipa do komina, za 2 tygodnie do dachu, a później to aż się boje. Jak sobie pomyśle jaki bałagan mnie czeka :cry: Ale jak już skończymy to w końcu mój synek będzie miał swój pokoik i to mnie najbardziej cieszy. Trzymam kciuki za Ciebie :lol:

Witam wszystkich:) miło, że ktoś tu zagląda :D

rzeczywiście, nieplanowanie udało mi się trafić w tą samą datę :lol:

a co do postępów, dzisiaj przychodzą panie z biura projektowego i mam nadzieję, iż od przyszłego tygodia będziemy pracować nad projektem :p

jak będe mieć ciekawe fotki, oczywiście wstawię-narazie nic się nie dzieje :(

pozdrawiam:)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...