SSławek 14.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam,czy ktoś słyszał coś o oknach Oknohit?Są na profilu aluplast.Dostałem właśnie wycenę i w porównaniu z oknami Filplast różnicy jest ok 8 tys na korzyść Oknohit.Tu na forum nic o tej firmie nie ma, a na sieci też niewiele. A może macie coś godnego polecenia we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 16.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A ten OKNOHIT to skąd? Czy z Oświęcimia? Bo jeśli ten z Oświęcimia to opinie mam podzieloną. Sam nie mam tych okien, ale znam osoby, które je mają i zdania na ich temat bardzo różne - jedni polecają, że są OK, a inni wprost przeciwnie, że prawie każde okno ma jakąś wadę natury mechanizmu otwierania i zamykania. W sumie to sprawa okuć i może trzeba zwrócić tylko na to uwagę przy zakupie. Nie znam natomiast szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 08.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dołączam się do zapytania chodzi o oknohit z Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumpex 08.09.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Te okna to nic ciekawego,mam je od trzech lat.Uszczelki zamocowane byle jak,klamki mają duży luz, okucia mam roto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts