MARTiiii 14.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jak w temacie. Problem jak u kazdego. Po posadzkach jest troche tego a wole nie myslec co bedzie po ociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 14.05.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 włożyć do acetonu "Clever - widzisz i wiesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 14.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 włożyć do acetonu "Clever - widzisz i wiesz" ile litrów acetonu wystarczy do utylizacji 1m3 styropianu? I co potem zrobić z powstałym lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 14.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 włożyć do acetonu "Clever - widzisz i wiesz" ile litrów acetonu wystarczy do utylizacji 1m3 styropianu? I co potem zrobić z powstałym lakierem? Lakierem zaimpregnować deski traconego szalunku pod ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 14.05.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jak w temacie. Problem jak u kazdego. Po posadzkach jest troche tego a wole nie myslec co bedzie po ociepleniu. Zutylizować poprzez obróbkę termiczną w otwartej komorze spalania w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 15.05.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Zutylizować poprzez obróbkę termiczną w otwartej komorze spalania w ogrodzie. Mam nadzieję, że to prowokacja, bo jak nie to szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 15.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 oddaj za darmo sąsiadowi , jak wiadomo sąsiedzi zawsze palą w piecu jakimś świństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 15.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Zutylizować poprzez obróbkę termiczną w otwartej komorze spalania w ogrodzie. Mam nadzieję, że to prowokacja, bo jak nie to szkoda gadać. A co zrobili z np workami po cemencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 przyslij do mnie te odpady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.05.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witaj Ja, na swoje potrzeby, wykonałem maszynkę do jego rozdrabniania. Pędzona silnikiem z "pralki frani" pozyskanym w lokalnej hurtowni żelaznych materiałów odpadowych Jak do tego dopaprasz trochę cementu i trochę wody to otrzymasz styrobeton. Wpisz w google to zyskasz pełną wiedzę. NIE WIERZĘ , że nie będziesz wiedział co dalej! Ale jakby co, to pytaj! Podpowiemy! Pył, granulat, rozdrobniony styropian to wspaniały materiał termoizolacyjny do zasypywania wielu miejsc wymagających termoizolacji (tak do +60stC). Upierdliwy, bo się elektryzuje i "lepi" do wszystkiego, ale "dobry" jest! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.05.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Też muszę nad taką maszynką pomyśleć . Inny sposób rozdrabniania styropianu znalazłem tutaj : http://www.dommaksia.pl/index.php?id=h0207 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 15.05.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Aceton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 16.05.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 ja pizdziele ..wy to na serio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 16.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Szkoda że z Lublina jesteś, bo ja bym chętnie przyjęła, jakieś pozostałości Pod co? ... a pod basen rozporowy dla dzieciaków Nie będzie tak latem przez noc się wyziębiał. A że o żadnym styro do oddania z Łodzi nie wiem to jadę go właśnie kupić a maszynka super, i styrobeton też ... może by tak kiedyś z takiego styrobetonu fundament pod psią budę wylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 zrób z tego styrozol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A my na leniucha wrzuciliśmy resztki styropianu pomiędzy sufit podwieszany a podłogę ( i tak ocieploną wełną mineralną) strychu. Czy jakoś poprawia izolacyjność? Pewnie nie, bo nie został równo poukałdany, ale póki nie zdecydujemy się na zburzenie domu, leży tam sobie i nikomu nie wadzi. Jakby był potrzebny styrobeton, to zawsze możemy go wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 16.05.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 po upadku komunizmu styropian już się chyba nie przydamożna z tego ewentualnie zrobić świetlne miecze lorda Vaderapodobno ze styropianu są też dobre kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 16.05.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 O acetonie juz myslalem. Kto wie, moze i tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 16.05.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 O acetonie juz myslalem. Kto wie, moze i tak bedzie. No to pewnie za chwile bedziesz pytal co zrobic z beczką acetono-styropianu... albo skąd wziąc tyle acetonu... jakie to praktyczne. Napisz jak poszło z tym acetonem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 18.05.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Acetonu az tyle nie trzeba nie przesadzaj. Styropian to glownie powietrze. Na jego bazie tez mozna zrobic swietny klej jak masz niepotrzebny plastik. Tylko ciekawe po co komu tyle kleju Zawsze jakies rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts