Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wylali fundamenty a ja jestem w szoku...

Recommended Posts

budujemy ten dom

http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=371&IdKolekcji=

wczoraj wylali fundamenty i zobaczyłam że mój dom to chyba jest dla krasnoludków :o , wszystko takie małe... :-?

pocieszcie mnie ze to tylko wrażenie, że to tylko tak wyglądą a w późniejszym etapie będzie inaczej...

też tak mieliście....?

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nasz domek jest z założenia mały i jak zobaczyliśmy wylane ławy to myśleliśmy, że trzeba będzie kaski i ochraniacze dokupić, żeby się w nim o siebie nie obijać.

Biegaliśmy z miarką, bo już myśleliśmy, że geodeci się pomylili. :)

Też mam nadzieję , że po wybudowaniu ścian będzie lepiej.

Powierzchnia zabudowy 215,9 m2;

Kubatura 830,2 m3

o raaaanyyy !!!

toście chyba wielkoludy, skoro to jest mało...

kierownik budowy cały czas mi powtarza że to kawał chaty, ale jak wczoraj zobaczyłam te fundamenty to myslałam że brakuje co najmniej 2 pomieszczeń :wink:

budujemy ten dom

http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=371&IdKolekcji=

wczoraj wylali fundamenty i zobaczyłam że mój dom to chyba jest dla krasnoludków :o , wszystko takie małe... :-?

pocieszcie mnie ze to tylko wrażenie, że to tylko tak wyglądą a w późniejszym etapie będzie inaczej...

też tak mieliście....?

Tak, to normalne.

Dokładnie miałam te same odczucia a już powierzchnia garażu totalnie mnie zakoczyła :roll: Kolejny szok to ściany działowe (zwłaszcza przy mniejszych pomieszczeniach np. gospodarcze, dolna łazienka). Chyba każdy z nas przechodzi ten etap, a potem okazuje się zupełnie inaczej... :)